Cum se adaugă sunete de notificare pe android

Thiste parere cum să personalizați setările de notificare pe un Android. În plus față de schimbarea sunetului de alertă generală, puteți seta adesea diferite tonuri de notificare pentru anumite aplicații, precum și pentru a atribui tonuri de alertă personalizate la contactele dvs. Androids vin cu tonuri preinstalate, dar dacă căutați ceva diferit, puteți descărca unul nou dintr-o aplicație ca Zedge, utilizați un fișier audio existent sau chiar creați propriul dvs. ton nou.

Pași

Metoda 1 din 4:
Descărcarea sunetelor personalizate
  1. Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 1
1. Salvați un sunet personalizat la Android. Există o varietate de modalități de a găsi și de a salva sunete personalizate.Le puteți descărca de pe un site web cum ar fi Notificări.COM sau puteți utiliza o aplicație ca Zedge:
  • Puteți descărca Zedge gratuit de la magazinul Google Play. Deși Zedge vă permite să atribuiți sunete din dreapta în aplicație, veți dori să descărcați în schimb fișierul audio, astfel încât să puteți continua să utilizați tonurile indiferent dacă ați instalat Zedge. Când găsiți un sunet, atingeți pictograma meniului care seamănă cu trei puncte () În colțul din dreapta sus din Zedge.Robinetul Descarca.
  • Dacă aveți un fișier audio (format MP3, M4A, WAV sau OGG) pe computer, transferați-l la Android. Una dintre cele mai ușoare căi de a face acest lucru este Atașați fișierul la un e-mail pentru tine și descărcați atașamentul pe Android. De asemenea, puteți utiliza un cablu USB la Transferați fișierul pe dispozitivul dvs. Android.
  • Unele modele de telefon Android vă permit doar să utilizați fișiere WAV sau OGG pentru notificări și tonuri de apel.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 3
    2. Deschideți aplicația Manager de fișiere. De obicei are o pictogramă care seamănă cu un dosar.Dacă utilizați un Samsung, se numește Fișierele mele. Pe un pixel (și multe alte modele), se numește Fișiere.
  • Alternativ, puteți descărca un manager de fișiere terță parte, cum ar fi CX File Explorer De la magazinul Google Play.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 24
    3. Creeaza o Notificări dosar dacă nu aveți deja unul. Utilizați managerul de fișiere pentru a naviga la spațiul de stocare intern și derulați prin conținutul său. Vedeți un dosar numit "Notificări?" Dacă nu, atingeți pictograma Meniu () și apăsați Creeaza dosar.Redenumiți noul dosar "Notificări."
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 4
    4. Navigați la fișierele audio descărcate. Dacă ați descărcat fișierul, este probabil în dvs Descarca Dosarul, dar probabil că l-ați salvat în altă parte. Dacă fișierul a fost deja pe Android, poate fi în Muzică pliant.
  • Pentru a găsi fișiere audio descărcate de la Zedge, deschideți Fișiere sau Fișierele mele aplicație. Apoi deschideți următoarele dosare: Android, Date, net.Zedge.Android, Fișiere, și Zedge.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 5
    5. Copiați sau mutați fișierele audio la dvs Notificări pliant. Aplicația dvs. de manager de fișiere vă va permite să mutați sau să copiați acest fișier de sunet în orice director pe care îl doriți. Pentru a face acest lucru pe un Samsung, apăsați și țineți apăsat fișierul audio, selectați Mișcare, navigați înapoi la Notificări dosar și atingeți Pastă. Cele mai multe aplicații funcționează în mod similar, deși este posibil să fie necesar să atingeți un meniu după ce ați atins un fișier.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 27
    6. Utilizați noul fișier audio ca o notificare. Acum că ați adăugat fișierul audio în locația corectă, îl puteți utiliza ca sunet de notificare implicit, pentru o anumită aplicație sau ca o alertă de text personalizată.
  • Metoda 2 din 4:
    Schimbarea sunetului implicit de notificare
    1. Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 6
    1. Deschideți setările Android
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    . Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru pe majoritatea Androids este de a glis din partea de sus a ecranului și robineți uneltele din colțul din dreapta sus. De asemenea, puteți să atingeți Setări Pictograma angrenajului din meniul Apps.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 2
    2. Atingeți Sunet și vibrații sau sunet. Setările sunt diferite pentru fiecare produs și model, dar va fi ceva legat de sunet. Acest meniu vă permite să personalizați toate sunetele de pe dispozitiv, inclusiv alarme, notificări și tonuri de apel.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 8
    3. Atingeți Sunet de notificare sau sunet de notificare implicit. Acest meniu vă permite să selectați un nou sunet de notificare.
  • Dacă nu puteți găsi acest meniu, atingeți pictograma de lupă din colțul din dreapta sus și utilizați bara de căutare pentru a căuta "Sunet de notificare."
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 9
    4. Atingeți un sunet. Defilați prin listă pentru a vedea ce este disponibil și atingeți orice sunet pentru a auzi o previzualizare.
  • Dacă nu vedeți fișiere de sunet din dosar, verificați pentru a vă asigura că sunteți în "Notificări" pliant.Dacă nu sunteți în "Notificări" dosar, atingeți săgeata din spate în colțul din dreapta sus pentru a ieși din nou "Stocare internă".Apoi atingeți Notificări pliant.
  • Unele modele de telefon vă permit doar să utilizați formate de fișiere WAV și OGG pentru tonuri de apel și notificări.Dacă telefonul dvs. nu vă permite să selectați fișiere MP3 ca notificări și tonuri de apel, puteți convertiți-le la wav Fișiere utilizând un computer sau utilizați un computer Convertor online Pentru a converti fișierele într-un fișier OGG sau WAV.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 10
    5. Atingeți Salvați sau ok. Acest lucru este necesar numai pe unii Androids-Altele modifică automat tonul de notificare de îndată ce îl atingeți.
  • Metoda 3 din 4:
    Schimbarea sunetelor de notificare pentru aplicații individuale
    1. Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 6
    1. Deschideți setările Android
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    . Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru pe majoritatea Androids este de a glis din partea de sus a ecranului și robineți uneltele din colțul din dreapta sus. De asemenea, puteți să atingeți Setări pictograma angrenajului în meniul App.
    • Nu toate modelele Android vă permit să personalizați sunetele de notificare pentru aplicații individuale. În funcție de aplicație, este posibil să puteți utiliza setările încorporate pentru a-și schimba sunetul de notificare. Facebook Messenger, Whatsapp, și multe alte mesaje de mesagerie și e-mail conțin această caracteristică.
  • Imagine intitulată Notificări clare despre mesajul Android Pasul 2
    2. Atingeți Aplicații și notificări, Notificări sau aplicații. Una dintre aceste opțiuni va afișa o listă de aplicații pe Android.Dacă vedeți a "Notificări" Opțiunea din meniul Setări, atingeți mai întâi opțiunea. Dacă nu vedeți această opțiune, apăsați Aplicații in schimb.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 8
    3. Atingeți numele aplicației pe care doriți să o editați. Aceasta deschide o pagină de informații despre aplicație.
  • Dacă vedeți doar câteva aplicații listate, apăsați Vezi toate sub lista de aplicații.
  • Imagine intitulată Schimbați sunetul Whatsapp pe un pas 3 iPhone
    4. Atingeți Notificări. Dacă notificările pot fi modificate pentru această aplicație, această opțiune va fi sub "Notificări" opțiune.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 10
    5. Atingeți o categorie de notificare. În funcție de aplicație, este posibil să puteți seta diferite sunete de notificare pentru diferite funcții ale aplicației. De exemplu, dacă editați note Samsung, puteți seta sunete diferite pentru sincronizare, importând date și alte caracteristici.
  • Imagine intitulată Schimbați sunetul de notificare pe Galaxia Samsung Pasul 2
    6. Atingeți Sunet. Este posibil să trebuiască să apăsați Alerta sau Avansat primul. Va apărea o listă de sunete.
  • Imagine intitulată Schimbați sunetul de notificare pe Galaxia Samsung Pasul 6
    7. Atingeți un sunet. Atingerea unui sunet va selecta și reda o previzualizare.
  • Imagine intitulată Schimbați sunetul de notificare pe Facebook Messenger pe Android Pasul 8
    8. Atingeți O.K sau salvați când sunteți mulțumit. Dacă nu apare o astfel de opțiune, atingeți butonul din spate și sunteți bine să mergeți.
  • Metoda 4 din 4:
    Setarea sunetelor personalizate de text
    1. Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 14
    1. Deschideți aplicația de mesaje text. Pașii de atribuire a diferitelor sunete de notificare în diferite contacte sunt puțin diferite în funcție de aplicația pe care o utilizați. Vom acoperi două dintre cele mai populare opțiuni de text: Mesaje Google și Mesaje Samsung. Alte platforme ar trebui să fie similare.
  • Imagine intitulată Spuneți-vă fetei (prietenului) o iubim ca o fată Pasul 10
    2. Atingeți o conversație. Schimbul de mesaje între dvs. și cealaltă persoană va apărea.
  • Imagine intitulată Notificări clare despre Android Pasul 26
    3. Apasă pe meniul. Este pictograma cu trei puncte verticale în colțul din dreapta sus al ecranului în majoritatea aplicațiilor.
  • 4. Atingeți Detalii (Numai mesajele Google).Aceasta afișează pagina detaliată pe mesajele Google.
  • Alte aplicații cum ar fi semnalul pot avea o opțiune similară cu "Setări de conversație".
  • Imaginea intitulată Dezactivați notificările Skype pe Android Pasul 4
    5. Apasă pe Notificări sau opțiunea de notificare personalizată. Dacă utilizați Samsung Galaxy, apăsați Setați notificarea personalizată.Dacă utilizați mesaje Google, apăsați Notificări.
  • Imagine intitulată Schimbați sunetul WhatsApp pe un pas iPhone pas 4
    6. Atingeți Sunet. Aceasta ar trebui să deschidă o listă de tonuri disponibile pe majoritatea Androids.
  • Imagine intitulată Schimbați sunetul WhatsApp pe un pasaj iPhone
    7. Selectați un sunet. Atingerea unui sunet va selecta și reda o previzualizare.
  • Imagine intitulată Adăugați sunete de notificare pe Android Pasul 21
    8. Atingeți O.K sau salvați când sunteți mulțumit. Dacă nu vedeți o opțiune ca aceasta, atingeți butonul din spate pentru a reveni la ecranul anterior. Data viitoare când contactul selectat vă trimite un mesaj text, veți auzi noul lor sunet personalizat.
  • sfaturi

    Tonurile de notificare sunt de obicei scurte - dacă vă creați propria dvs., păstrați-le la o secundă sau închideți.
  • Puteți face propriul ton de apel personalizat pe un computer. Verifică Cum să faci propriul ton de apel Pentru a afla cum să faceți acest lucru pe un computer folosind o aplicație gratuită numită Audacity.
  • Dacă utilizați un Samsung, puteți crea un sunet de notificare utilizând Aparat de inregistrat aplicație. Doar înregistrați un sunet și apăsați Salvați. Fișierul va economisi la dvs Stocare internă > Aparat de inregistrat dosarul, care este bine de reținut de când va trebui să o mutați în câteva momente.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar