Cum să găsiți obiecte pierdute

Toată lumea deplasează lucrurile din când în când, dar asta nu face mai puțin frustrant când se întâmplă cu tine. Berare-te pentru pierderea unui element și pierderea timpului cu căutările întâmplătoare sunt răspunsuri normale, dar ele nu vă vor ajuta să vă apropiați de recuperarea elementului pierdut. Rămâi calm, revizuiți acțiunile dvs. și căutări sistematice și temeinice în locurile pe care le considerați că elementul ar fi să-l găsească cât mai curând posibil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea în zonele obișnuite de obiecte pierdute
  1. Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 1
1. Verificați în partea mai dulce a casei sau a zonei. Studiile au arătat de fapt ceva pe care l-ați ghicit deja: că obiectele pierdute tind să se deplaseze în zonele cele mai aglomerate ale casei sau ale locului de muncă. Căutați această zonă dezordonată sistematic, schimbă obiectele unul câte unul și plasându-le în partea de lider pentru a căuta elementul dvs.

Bacsis: Du-te încet și cu atenție. Făcând aglomerația mai rău, va face mai greu să vă găsească obiectul lipsă. Desemnați o zonă curată pentru a plasa fiecare element pe care îl căutați, așa că nu se amestecă cu lucruri care nu au fost încă verificate.

  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 2
    2. Uită-te sub și în jurul elemente mai mari. S-ar putea să stabilească accidental obiecte mai mari deasupra obiectelor mai mici, adesea fără a realiza chiar și ce acoperiți. Deplasați obiectele de pe suprafețe și verificați sub ele cu atenție pentru a vă asigura că elementul dvs. nu este prins dedesubt.
  • De exemplu, s-ar putea să fi stabilit un teanc de hârtie peste telefon sau aruncat cheile lângă unele bijuterii care le camuflase perfect.
  • Privind în spații mici

    În mașină: Asigurați-vă că ați verificat covorașele de podea, sub scaunele, în portbagaj și în spațiul dintre consola centrală și scaunele. S-ar putea chiar să doriți să priviți pe acoperiș - poate fi ușor să aruncați ochelari de soare, o băutură sau chiar un telefon acolo și să uitați de el.

    Într-o zonă de cameră: Uită-te între perne de canapele sau sub canapele și scaune. Dacă vă place să vă extindeți, elementul poate fi căzut și a ajuns blocat.

    Bacsis: Gândiți-vă la cât de mare este elementul și unde se poate potrivi fără să vă realizați. Nu uitați să verificați sub dulapuri, pe rafturi aglomerate și pe podea.

  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 3
    3. Verificați spațiile mici pentru a vă asigura că elementul nu a căzut sau a ajuns blocat. Veți recupera adesea obiectele pierdute în mașină, se învârte într-o canapea sau au căzut într-un colț pe podea. Îngustați zona de recuperare până la cele mai probabile locuri - ultimul loc pe care îl amintiți să aveți obiectul și oriunde ați fi luat-o de atunci și priviți în fiecare colț și cranny acolo.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 4
    4. Uită-te în locuri unde ai pierdut acest obiect înainte. Aveți tendința de a pierde adesea acest obiect? Dacă da, ar putea fi în același loc că a apărut ultima oară. Gândiți-vă la locul în care tinde să graviteze și să verifice această zonă cu atenție. De asemenea, puteți verifica zonele în care aveți tendința de a pierde elemente de dimensiune, formă sau utilizare similară.
  • De exemplu, puteți să vă lăsați cheile în blocare, să vă găsiți ochelarii pe cap sau să vă uitați sacul de calculator în mașină.
  • Dacă ți-ai pierdut ochelarii de soare, de exemplu, gândiți-vă unde tind ochelarii obișnuiți să fie, mai ales când credeți că le-ați pierdut.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 5
    5. Verificați zonele pierdute și găsite. Dacă ați pierdut articolul în afara casei, ați putea cere facilităților unde ați fost în acea zi dacă au un bin pierdut și găsit. Elementul dvs. s-ar fi putut transforma și ar putea să vă aștepte să o revendicați acolo.
  • Locurile cu zone pierdute și găsite includ școlile și zonele de eveniment cum ar fi stadioanele, concertele și teatrele.
  • Metoda 2 din 3:
    Retragerea pașilor
    1. Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 6
    1. Rămâi calm și spune-ți că o vei găsi. Poate fi ușor de panic sau să sară la concluzii când pierzi ceva, mai ales dacă este important. În loc să se panică sau să alerge în jur și să privească peste tot, să stai jos pentru o clipă într-un loc liniștit, confortabil și să se concentreze pe obținerea gândurilor tale. Reorientarea vă va aduce în cadrul drept al minții de a gândi logic și pentru a căuta obiectul în modul cel mai eficient.

    Stau relaxat și calm

    Luați respirații profunde și clarificați-vă mintea de orice gânduri panicibile.

    Gândiți-vă la ceva care vă calmează anxietatea, Ca un peisaj frumos, un loc unde vă simțiți confortabil sau o memorie fericită.

    Nu lăsați negativitatea SAP Motivația dvs. de a căuta. În loc să se gândească: "E pierdut pentru totdeauna", spune-ți: "E pe aici și o voi găsi."

  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 7
    2. Închideți ochii și încercați să vă amintiți în momentul în care ați greșit obiectul. Formează o imagine mentală a momentului când ați văzut ultima dată obiectul. Ce ați făcut sau simțiți? Adăugați cât mai multe detalii, chiar dacă ele par inutile. Făcând memoria dvs. cât mai bogată posibil vă va ajuta să accesați detalii care ar putea fi cheia locației elementului.
  • Amintiți-vă, ați fost acolo când ați deplasat obiectul. Aveți o amintire a locației sale, chiar dacă este slabă. Rămâi calm, închideți ochii și gândiți-vă înapoi.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 8
    3. Re-verificați zona în care ar trebui să fie și vecinătatea sa imediată. Dacă există un loc în care, de obicei, puneți obiectul dvs. lipsă, verificați mai întâi - chiar dacă sunteți sigur că nu este acolo. S-ar fi putut uita că l-ai pus înapoi, sau altcineva ar fi putut să o facă pentru tine. Apoi, verificați zona chiar în jurul acelui loc, doar în cazul în care elementul a căzut sau a schimbat ușor în afara vizualizării.
  • De exemplu, haina dvs. poate că a căzut de pe cârligul pe care îl plasați întotdeauna sau cheile dvs. ar putea fi în sertar sub tejghea pe care le-ați stabilit de obicei.
  • Obiectele ar putea părea să migreze în jurul casei, dar adesea nu vor fi mai departe de 18 cm (46 cm) de unde ar trebui să fie.
  • Chiar dacă nu credeți că obiectul este aici, căutați cu atenție această zonă. Ridicați elementele și verificați crăpăturile și colțurile pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun loc de ascundere posibil.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 9
    4. Uită-te în locul în care ai folosit ultimul obiect. Dacă elementul nu este în locul în care ar trebui să fie, consultați memoria reconstruită a ultimului moment pe care l-ați folosit. Du-te la acel punct și căutați din nou din nou, privindu-se în zonă, chiar și în jurul ei.
  • Dacă elementul nu este acolo, închideți-vă ochii și încercați să vă amintiți dacă ați fi putut să o dezactivați pentru o clipă sau o duceți în altă parte după ce ați terminat să o utilizați.
  • De exemplu, vă puteți aminti de utilizarea telefonului în bucătărie în timp ce faceți cina, dar nu este acolo când verificați. Întrebați-vă dacă vă amintiți că îl duceți la masă înainte de a începe să mâncați, sau dacă îl puneți lângă chiuvetă și ați uitat de el.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 10
    5. Asigurați-vă că nu vă uitați la el. Oamenii tind să devină orbi față de împrejurimile familiare și despre detaliile cheie, mai ales cu cadrul anxios al minții care vine cu pierderea a ceva. Du-te înapoi și uită-te în locul în care ai început și încerci să obții un unghi nou. Văzând lucrurile dintr-un alt punct de vedere vă poate ajuta să observați detalii pe care le-ați trecut peste prima dată.
  • Dacă locuiți în jos, ridicați-vă, mutați-vă în partea laterală sau chiar să vă strângeți în timp ce vă căutați articolul.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 11
    6. Cereți ajutor de la prieteni sau din trecători. Este posibil ca cineva să-ți apucă obiectul din greșeală sau să-l pui accidental într-un loc greșit. Solicitați politicos altor persoane din zonă, cum ar fi colegii, colegii de cameră sau membrii familiei, dacă știu unde a ajuns articolul sau dacă l-au văzut recent.
  • De exemplu, ați putea spune: "Hei, îmi caut cheile. Le-ai văzut pe aici, prin orice șansă?"
  • Dacă ați pierdut articolul din afara casei dvs., este posibil ca acesta să fie furat, dar este puțin probabil. Șansele sunt că tocmai ați greșit, așa că nu renunțați!
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 12
    7. Apelați ultimul loc pe care l-ați avut articolul dacă a fost pierdut în afara casei dvs. Revizuiți fiecare loc pe care l-ați avut astăzi și gândiți-vă la ultimul loc pe care îl amintiți să aveți elementul. Sunați-le și cereți-i să vadă dacă a fost transformat sau găsit. Dacă nu, apelați celelalte locuri la care ați fost la. Dacă nimic nu se întoarce de la apel, revizuiți fiecare loc în persoană. Retrageți cu atenție pașii acolo și căutați elementul.
  • Înainte de a începe să efectuați apeluri sau să vă întoarceți în alte locuri, căutați împrejurimile dvs. imediate la fel de atent cum puteți. Nu vrei să fugi la munca ta doar pentru a afla că portofelul tău era în mașină tot timpul.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrarea obiectelor de la pierderea
    1. Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 13
    1. Face obiectele să iasă în evidență, astfel încât să nu le pierdeți la fel de ușor. Dacă aveți o tendință de a pierde obiecte importante, faceți-le mai mari, mai evidente sau mai multe ochi-capturare. Acest lucru le va face mai greu de pierdut și mai ușor de găsit dacă vă faceți greșit.
    • De exemplu, ați putea pune un keychain mare, colorat sau zgomotos pe cheie, utilizați un caz de telefon mare și luminos și păstrați-vă telefonul soneric sau puneți note luminoase neondice pe documente importante.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 14
    2. Atașați un tracker la articole importante și utilizați o aplicație pentru a le localiza. Dacă doriți o soluție de tehnologie superioară pentru a urmări lucrurile importante, luați în considerare obținerea unui dispozitiv de urmărire Bluetooth. Veți conecta un mic tracker pe element și veți conecta la o aplicație smartphone care vă poate spune unde este în orice moment.
  • Dispozitivele de urmărire cu aplicații includ țiglă și trackr.
  • Dacă aveți tendința de a pierde evidența telefonului dvs. smartphone, încercați o aplicație ca și cum ați găsi iPhone-ul meu. Dacă utilizați un Android, mergeți la Android.com / găsi în orice browser web.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 15
    3. Faceți o notă mentală de fiecare dată când ați pus un obiect important. De fiecare dată când ați stabilit un obiect important, luați o secundă suplimentară pentru a memora acolo unde este. Spune-ți cu voce tare sau în capul tău ", aici pun acest obiect" și iau exact cum arată. Crearea acestei note mentale va solidifica locația obiectului, făcându-l mult mai ușor de amintit de unde este.
  • Acest lucru ar putea părea enervant sau efort la început, dar intrarea în obiceiul de a face acest lucru zilnic va face mai ușor și de a economisi o mulțime de timp pe termen lung.
  • Dacă aveți tendința de a uita să facă note mentale, încercați să începeți imediat după pierdeți obiectul și găsiți-l din nou. Atunci când veți fi cel mai motivați să păstrați o urmărire mai bună a acestuia!
  • Acest lucru se întoarce la a fi mai evident în mod zilnic. Fiind mai prezentă în acest moment, și mai conștienți de ceea ce faceți, veți face mai ușor să vă amintiți unde ați pus lucrurile.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 16
    4. Verificați obiectele importante înainte de a părăsi o cameră sau o mașină. Intrați în obiceiul de a vă uita în spatele dvs. când ieșiți dintr-o mașină, mai ales dacă nu este propria dvs. Dați biroului sau biroului dvs. o verificare rapidă înainte de a vă îndrepta pentru a vă asigura că nu lăsați nimic în urmă. Acest lucru este o modalitate excelentă de a găsi lucruri care ar fi putut aluneca din mână sau buzunar la accident.
  • Imagine intitulată Găsiți obiecte pierdute Pasul 17
    5. Păstrați-vă spațiul curat și ordonat să reduceți șansele de a pierde ceva. Zonele aglomerate și aglomerate oferă oportunități ample de a pierde obiecte - pot fi blocate în colțuri murdare, acoperite de alte obiecte sau chiar aruncate din greșeală. Pentru a evita acest lucru, ordonați în mod regulat orice zonă în care petreceți mult timp. Acest lucru ar putea părea în primul rând consumând la început, dar vă va permite să economisiți timp și efort pe care altfel să petreceți în căutarea articolelor pierdute.
  • Păstrați-vă casa, camera, biroul, mașina sau biroul la școală ca pe cât puteți. Aceste zone în care petreceți mult timp tind să acumulați dezordine, făcând ușor să pierdeți obiecte acolo.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mai presus de toate, nu panică. Dacă puteți rămâne calm, veți putea să căutați elementul dvs. eficient și sistematic, ceea ce vă oferă o șansă mult mai bună de ao găsi.
  • Dacă ați arătat peste tot și gândiți-vă unde ar putea fi, dar încă nu o poate găsi? Întrebați pe cineva pentru informații și întrebați-le dacă au văzut-o. În curând, veți ajunge la o concluzie!
  • Dacă nu găsiți un obiect de la școală, adresați-vă profesorilor dvs. dacă l-au văzut sau încearcă să meargă la școală pierdută și găsită.
  • Asigurați-vă că ați ales complet fiecare zonă în care căutați. Acest lucru vă va asigura că nu trebuie să pierdeți timpul prin re-verificarea acelorași locații.
  • Dacă ați curățat recent și nu puteți găsi elementul, verificați locurile ciudate pe care le-ați putea pune la curent sau folosiți mai târziu.
  • Verificați unde credeți că obiectul dvs. are cea mai mică probabilitate de a fi găsită. De multe ori obiectul este ascuns unde credeți că nu poate fi și este clar vizibil faptul că obiectul nu este locul în care credeți că este.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar