Cum se adaugă un cd în biblioteca itunes

Adăugarea colecției de muzică CD în biblioteca dvs. iTunes se poate face rapid pe ambele PC și Mac. Acest lucru vă va permite să ascultați colecția de muzică CD pe dispozitivul dvs. digital muzical. ITunes va importa automat toate informațiile CD, cum ar fi numele artistului, numele albumului, numele piesei și genul CD pentru o bibliotecă muzicală mai organizată și ușor de căutat.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un CD în biblioteca iTunes Pasul 1
1. Deschideți programul iTunes pe Mac sau PC-ul dvs. Dacă vi se solicită să actualizați la cea mai recentă versiune a iTunes pentru Mac OS X sau Windows, selectați "Actualizați" butonul și permiteți programul să facă acest lucru. ITunes poate reporni programul pentru a aplica caracteristicile actualizate. Dacă nu aveți iTunes, puteți descărca și instala cea mai recentă versiune de la Apple.com pentru gratuit.
  • Imagine intitulată Adăugați un CD în biblioteca iTunes Pasul 2
    2. Selectați formatul pe care doriți să îl importați muzica de pe CD în biblioteca dvs. iTunes ca.
  • Pentru Windows: Faceți clic pe "Editați | ×" Meniul din partea de sus a programului iTunes.
  • Pentru Mac OS X: Faceți clic pe "iTunes" Meniul din partea de sus a programului iTunes.
  • Imagine intitulată Adăugați un CD la biblioteca iTunes Pasul 3
    3. Selectați "Preferințe" Din meniul dvs. respectiv. De la "General" Zona ferestrei Preferințe, selectați "Setări de import" butonul situat pe partea dreaptă lângă partea inferioară a ferestrei.
  • Tipul de fișier implicit utilizat în setările Apple iTunes este codificatorul AAC. Acest tip de fișier permite o calitate ridicată a sunetului cu o dimensiune mai mică a fișierului.
  • Codificarea MP3 emite, de asemenea, o calitate ridicată a sunetului și are o mai bună compatibilitate cu alte dispozitive, cum ar fi jucătorii de muzică digitală, dar această opțiune creează, de asemenea, o dimensiune mai mare a fișierului.
  • Fișierele AIFF și WAV sunt fișiere foarte mari care sunt utilizate pentru proiecte specifice, cum ar fi utilizarea în software-ul de editare audio.
  • Alegerea opțiunii AAC Codificator vă va permite o calitate optimă a sunetului cu o dimensiune mai mică a fișierului, permițându-vă să stoarceți mai multă muzică pe dispozitivul dvs. de muzică digitală.
  • Imagine intitulată Adăugați un CD în biblioteca iTunes Pasul 4
    4. Introduceți CD-ul audio în care doriți să importați melodiile muzicale de pe unitatea CD de pe Mac sau PC. Programul iTunes va căuta automat printr-o bază de date Internet (CDDB) pentru a prelua informațiile CD audio, cum ar fi numele artistului, numele albumului, numele piesei, genul etc. Acest lucru durează doar câteva secunde.
  • Odată ce iTunes a găsit informațiile pentru CD-ul dvs. audio, albumul va apărea apoi sub "Dispozitive" îndreptându-se în coloana din partea stângă a programului iTunes.
  • Imagine intitulată Adăugați un CD în biblioteca iTunes Pasul 5
    5. Faceți clic pe CD-ul audio din coloana din stânga. Aceasta va deschide o fereastră care arată toate informațiile CD-urilor.
  • Imagine intitulată Adăugați un CD to iTunes Biblioteca Pasul 6
    6. Apasă pe "Importați CD" Butonul din partea din dreapta jos a ferestrei iTunes. ITunes va importa automat toate pistele de pe CD-ul dvs. în biblioteca dvs. iTunes, arătând progresul importurilor de lângă fiecare pistă, precum și în partea de sus a ferestrei iTunes.
  • Odată ce CD-ul a terminat importul, veți putea găsi muzica pe care tocmai ați importat-o ​​făcând clic pe "Muzică" zonă sub "Bibliotecă" îndreptându-se în coloana din stânga.
  • Imagine intitulată Adăugați un CD la iTunes Biblioteca Pasul 7
    7. Modificați informațiile despre CD-ul făcând clic o dată pe câmpul dorit și apoi făcând clic din nou (sau făcând clic dreapta pe câmpul pentru utilizatorii de PC-uri) și reintroduceți informațiile pertinente.
  • Pentru a edita un întreg câmp pe CD, de exemplu "Artist" câmp, selectați toate melodiile de pe CD-ul audio (țineți apăsat "Schimb" tasta în jos în timp ce selectați fiecare piesă), apoi țineți apăsată "Control" și faceți clic pe zona evidențiată. Derulați în jos la "Obtine informatii" din meniul care apare. Acest lucru vă va permite să schimbați numele artistului, genul, numele albumului etc. Pentru întregul CD fără a selecta fiecare pistă individuală pentru a face acest lucru.
  • Deși numirea informațiilor despre CD-ul dvs. audio nu este imperativă pentru a putea importa CD-ul dvs., vă va permite să găsiți melodiile / albumul pe care doriți să-l ascultați și să vă organizați mai bine biblioteca iTunes, știind ce cântece sunt.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă există anumite piese pe care nu doriți să le importați în biblioteca dvs. iTunes, faceți clic pe marcajul de pe marcajul de lângă numele cântecului pentru a debifa caseta. ITunes va trece apoi peste cântec în timp ce importă conținutul CD-ului.

    Avertizări

    Dacă CD-ul audio importați în biblioteca dvs. iTunes este o copie sau un disc ars, iTunes nu va recunoaște informațiile CD-ului și va trebui să introduceți informațiile manual.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar