Cum să dezactivați autentificarea cu două factori pe discordie

Una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja contul de discordie este activarea autentificării cu două factori (cunoscută și sub numele de 2FA). Thisewill vă învață cum să dezactivați autentificarea cu două factori pe discordie, care va funcționa în mod similar pe toate platformele (browserul web, client desktop și aplicația mobilă).

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivați autentificarea cu două factori la discordul Pasul 1
1. Lansați discordia sau mergeți la HTTPS: // DISCORD.com / canale / @ eu. Dacă aveți programul desktop sau aplicația mobilă, puteți utiliza oricare dintre acestea. Pictograma aplicației arată ca un controler de joc pe fundal albastru deschis.
  • Dacă nu sunteți conectat la DISCORD, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta acum.
  • Veți avea nevoie de codul de autentificare de 6 cifre sau unul dintre codurile de rezervă de 8 cifre, pentru a dezactiva 2fa.
  • Imaginea intitulată Dezactivați autentificarea cu două factori la discordul Pasul 2
    2. Clic
    Imagine intitulată Android7Settings.jpg
    . Veți vedea pictograma angrenajului din partea de jos a paginii, a ferestrei sau a ecranului de lângă imaginea dvs. de profil.
  • În aplicația mobilă, atingeți mai întâi pictograma meniului cu trei linii, apoi apăsați fotografia de profil și Contul meu.
  • Imagine intitulată Dezactivați autentificarea cu două factori pe discordia Pasul 3
    3. Clic Eliminați 2fa. Veți vedea acest lucru sub antet "Autentificare cu două factori.
  • Imagine intitulată Dezactivați autentificarea cu două factori pe discordia Pasul 4
    4. Introduceți codul de autentificare de 6 cifre și faceți clic pe Eliminați 2fa. Utilizați codul de autentificare pe care îl vedeți în aplicația dvs. de autentificare (cum ar fi Authy sau Google Autenticator) sau pe care ați primit-o prin SMS. Acest lucru dezactivează 2fa pentru contul dvs.
  • Dacă nu aveți telefonul, puteți utiliza unul dintre codurile de rezervă de 8 cifre pe care le-ați primit când ați activat 2fa. Acestea ar putea fi într-un fișier pe computerul dvs. numit "discord_backup_codes.txt."
  • Dacă nu aveți acces la telefon și nu ați salvat codurile de backup, nu există nici o modalitate de a dezactiva 2fa și va trebui să creați un nou cont de discordie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar