Cum de a schimba e-mailul dvs. Pe slack pe pc sau mac

Thiste parere cum să modificați adresa de e-mail pe contul dvs. Slack la unul nou, utilizând un browser de Internet desktop.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschis Slack În browserul dvs. de internet. Deschideți browserul, tastați Slack.COM În bara de adrese și apăsați tasta ↵ Enter de pe tastatură.
  • Imagine intitulată Schimbați e-mailul pe Slack pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Conectați-vă la un spațiu de lucru. Apasă pe Loghează-te butonul din colțul din dreapta sus al ecranului și conectați-vă la oricare dintre spațiile dvs. de lucru.
  • Dacă nu vedeți a Loghează-te butonul din partea dreaptă sus, căutați altul sub E-mail câmp în mijlocul ecranului.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe Slack pe PC sau Mac Pasul 3
    3. Faceți clic pe numele afișat pe panoul de navigare din stânga. Este situat sub titlul spațiului de lucru din colțul din stânga sus al ferestrei dvs. Dacă faceți clic pe un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Clic Profil și cont În meniul derulant. Acest lucru vă va deschide directorul spațiului de lucru pe partea dreaptă a ecranului.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau Mac Pasul 5
    5. Faceți clic pe pictograma Blue Gear din panoul din dreapta. Acest buton este situat sub numele dvs. complet în panoul directorului spațiului de lucru din partea dreaptă a ecranului. Vă va permite să editați informațiile despre cont pe o pagină nouă.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Apasă pe extinde butonul de lângă adresa de e-mail. Caseta de adrese de e-mail indică adresa dvs. de e-mail curentă. Clic pe extinde va dezvălui două cutii, una pentru parola curentă și un altul pentru noua adresă de e-mail.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Introduceți parola contului dvs. în caseta de parolă curentă. Acest lucru vă va verifica identitatea și vă va permite să modificați adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau Mac Pasul 8
    8. Introduceți noul dvs. e-mail în noua casetă de adrese de e-mail. Veți utiliza noua dvs. adresă de e-mail pentru a vă conecta după salvarea setărilor.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau MAC Pasul 9
    9. Clic Actualizați e-mailul. Acesta este un buton verde sub noua casetă de adrese de e-mail. Acesta va trimite un e-mail de confirmare la noua dvs. adresă de e-mail.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă e-mailul pe PC sau MAC Pasul 10
    10. Verificați noua adresă de e-mail. Deschideți e-mailul de confirmare de la Slack în căsuța poștală și faceți clic pe Confirmați adresa dumneavoastră de email În e-mail. Aceasta va schimba adresa de e-mail din contul dvs. la noul dvs. e-mail. Acum puteți să vă conectați cu noua adresă de e-mail.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar