Cum să creați un infografic

O grafică informațională sau infografică, este o modalitate plină de ochi de a descrie o cantitate mare de date complexe într-o cantitate relativ mică de spațiu. Cele mai multe tipuri de infografii prezintă datele lor de-a lungul unei cronometre liniare sau prezintă datele lor în grafice sau hărți. Înainte de a face graficul, va trebui să colectați date, inclusiv statistici, dacă este cazul. Puteți utiliza orice număr de site-uri și resurse online pentru a vă crea infographic și pentru a le oferi un aspect profesionist lustruit.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea unui mesaj și a datelor
  1. Imaginea intitulată Creați un pas infografic 1
1. Alegeți un subiect sau un mesaj pentru infografic. Nevoia dvs. infografică de a transmite informații care își educă cititorii despre un subiect sau convinge cititorii să fie de acord cu un mesaj. De exemplu, poate că doriți să impresionați o clasă de gimnastică de liceu beneficiile exercitării în mod regulat. Folosind un infografic pentru a le arăta statisticile privind obezitatea adolescentă și pierderea în greutate este o modalitate eficientă de a transmite importanța exercițiilor regulate.
  • Infographicile pot folosi atât grafica, cât și statisticile pentru a ilustra mesajul pe care doriți să îl comunicați.
  • Infographics poate avea multe utilizări în afara generatorului veniturilor de afaceri. Non-profituri, universități și persoane fizice pot beneficia de infographics, în plus față de companii.
  • Imaginea intitulată Creați un pas infografic 2
    2. Adunați date care acceptă subiectul graficului dvs. Fără date adecvate, infograficul dvs. va arăta doar o opinie de 1 persoană. Din fericire, puteți găsi date fiabile din surse online. De exemplu, pentru un infographic despre beneficiile exercițiului de liceu, ați putea găsi date despre obezitatea adolescentului și modalitățile de scădere. Următoarele sunt locuri bune pentru a găsi statistici:
  • Utilizați crawlerul de date public Google la: https: // Google.COM / PUBLICDATA / Directorul.
  • Vizitați ChartsBin.COM. Puteți accesa tabelele și diagramele completate cu statistici din întreaga lume, cum ar fi foamea, căsătoria, criminalitatea și numerele de boală.
  • Încercați StatPlanet pentru mai multe statistici la nivel mondial.
  • Mergeți la agențiile guvernamentale, cum ar fi Biroul american al statisticilor de muncă sau al APE pentru a obține statistici civice fiabile.
  • Citiți revistele comerciale și studiile științifice pentru a obține alte tipuri de date bazate pe studiu.
  • Imaginea intitulată Creați un pas infografic 3
    3. Faceți o diagramă a modului în care doriți să vă prezentați vizual datele. Deoarece infograficul va fi în primul rând vizual, gândiți-vă la o modalitate prin care puteți structura datele, astfel încât un punct conduce logic la altul. De exemplu, ați putea deschide cu o statistică despre stilul de viață sedentar adolescent. De mai jos, prezent 3 sau 4 soluții posibile (e.G., Alăturarea unei echipe sportive, ciclismului și a programelor de fitness comunitare), cu ratele lor de succes la reducerea obezității adolescentului.
  • Veți avea o idee mai bună despre șablon sau stil care va funcționa cel mai bine dacă schițezi mai multe imagini, statistici și titluri pe o bucată de hârtie. Puteți desena o schiță brută în acest moment, deoarece nu trebuie să fie ceva fantezist.
  • Păstrați Brainstorming Noi diagrame de flux până când găsiți unul care arată eficient.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea instrumentelor pentru a vă construi infografic
    1. Imaginea intitulată Creați o etapă infografică 4
    1. Alegeți un site infografic bazat pe șabloane pentru a vă proiecta graficul. Site-urile web gratuite și bazate pe abonament vă permit să creați instrumente vizuale care pot fi descărcate sau încorporate în infografic. Dacă doriți să utilizați un instrument infografic ușor online, verificați șevalela.te iubesc. Permite aspectul grafic bazat pe drag-and-drop, ceea ce înseamnă că nu va trebui să cunoașteți nici o codificare sau programare pentru ao folosi.
    • De asemenea, puteți utiliza Venn Gage pentru un alt site gratuit, ușor de utilizat pentru a vă face infografic. Vezi mai multe la: HTTPS: // Vengage.COM /.
    • Piktochart.com este disponibil pentru 29 USD pe lună.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă infografică 5
    2. Optați pentru un serviciu cum ar fi Timeline JS sau Dipy dacă creați o infografică de cronologie. Aceste site-uri vă ajută să creați un infografic bazat pe o cronologie cronologică a evenimentelor. Încărcați fotografiile pentru a le utiliza ca ilustrații. Un aspect de cronologie este ideal dacă încercați să arătați modul în care o anumită tendință dezvoltată într-o perioadă de timp.
  • De exemplu, dacă scopul principal al infograpului dvs. este de a arăta stilul de viață din ce în ce mai sedentar al adolescenților în secolul al XX-lea, un aspect de cronologie ar fi cel mai eficient.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă infografică 6
    3. Utilizați vizualizarea.pentru a crea o infografică care se dublează ca un CV. Dacă intenționați să utilizați informațiile din contul LinkedIn pentru a face o informare personală, vizualizați.Eu vă va oferi capacitatea de a face acest lucru. Acest lucru vă va oferi o modalitate distractivă, atrăgătoare vizuală de a vă prezenta calificările profesionale.
  • Acest lucru este util pentru infografice pe care faceți publicitate un serviciu specific pe care îl furnizați (e.G., Pet Sitting sau Formare personală).
  • Aflați mai multe online la: http: // vizualize.pe mine/.
  • Partea 3 din 3:
    Stabilirea textului, a imaginilor și a graficelor
    1. Imaginea intitulată Creați o etapă infografică 7
    1. Dați proiectului dvs. un aspect vertical. Cele mai multe site-uri web și dispozitive mobile Procesează imagini verticale mai bune decât orizontale. Dacă creați un infografic orizontal, utilizatorii mobili se vor lupta pentru a citi imaginea. În consecință, doar o audiență relativ mică va fi capabilă să vă citească infografic.
  • Imaginea intitulată Creați un pas infografic 8
    2. Plasați un titlu mare în partea de sus a graficului. Utilizați un font mare ușor de citit, astfel încât să capteze ochiul cititorului. Dacă intenționați să prezentați date sau statistici numerice, utilizați un număr în titlul dvs. De exemplu, scrieți "modalități de scădere a obezității din copilărie", cât de mult timp oamenii petrec online în fiecare zi?"Sau" 12 țări cu tehnologii avansate."
  • Când scrieți titlul, selectați un font ușor de citit și transmite personalitatea infografică.
  • Dacă biroul dvs. are un personal de design grafic, consultați cu un tipograf sau un designer grafic dacă nu sunteți sigur ce font va funcționa cel mai bine.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă infografică 9
    3
    Rezolvarea și editarea textul dvs. pentru a elimina orice erori sau greșeli. Deoarece infograpile folosesc diferite dispozitive și au mai multe casete de text diferite, poate fi mai greu să observați greșeli decât ar fi, să spunem, un comunicat de presă. Deci, luați timp pentru a vă edita propria lucrare: citiți textul pentru dvs. și corectați erorile gramaticale sau de conținut.
  • Dacă lucrați într-un mediu de birou, întrebați 1 sau 2 colegi dacă ar fi dispuși să-ți revizuiască scrierea.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă infografică 10
    4. Însoțiți statisticile dvs. cu 1-6 imagini pentru a desena spectatorii în. Oamenii sunt atrași de vizuale, astfel încât să trageți concluziile infograpționale în grafică, mai degrabă decât text. Utilizarea ilustrațiilor personalizate poate crește popularitatea infograpului dvs. Spectatorii ar trebui să răspundă bine la grafică atunci când își dau seama că ilustrațiile sunt personalizate.
  • De exemplu, diagrama plăcintă cu privire la ratele de exerciții adolescente și eficiența acestora ar putea fi în formă de baschet. Sau, aveți un prieten artistic desenați 1-2 imagini de adolescenți fericiți, jogging pentru a asocia cu statisticile dvs. despre sănătatea adolescenței.
  • Dacă creați infographic pentru a face publicitate unui cont Instagram sau o afacere de fotografie, alegeți fotografii în loc de ilustrații.
  • Dacă nu aveți resursele pentru a vă crea propriile ilustrații, puteți găsi o mulțime de imagini gratuite online. Multe dintre site-urile gratuite de design infografic vor oferi, de asemenea, imagini generice gratuite.
  • Imaginea intitulată Creați un pas infografic 11
    5. Asamblați produsul final. Odată ce aveți toate elementele diferite ale datelor informatice, grafice, imagini, text - sunteți gata să puneți graficul final împreună. Puteți face acest lucru în diferite programe de calculator, cum ar fi Photoshop, InDesign sau Gimp. Dacă preferați o abordare online gratuită, utilizați editorul Pixlr.
  • Aflați mai multe despre site-ul foto Pixlr la: https: // pixlr.COM / Editor /.
  • sfaturi

    Odată ce faceți infograficul dvs., petreceți destul timp să o promovați. Încorporați-l pe site-ul dvs. personal și împărtășiți-l pe conturile sociale media. Dacă graficul este pentru o afacere, trimiteți-l cu promoții de e-mail și imprimați-l pentru a distribui clienților.
  • Includeți logo-ul dvs. în grafic dacă utilizați infograpția pentru a face publicitate unei afaceri. Dacă doriți ca persoanele să găsească site-ul dvs., asigurați-vă că adresa dvs. de logo-uri, site-ul web și social media sunt proeminente în infograpția dvs.
  • Dacă ați utilizat datele sau statisticile pe care le-ați găsit online, asigurați-vă că ați sursa statisticile dvs. în partea de jos a fiecărei secțiuni grafice.
  • Dacă vă simțiți din profunzimea dvs., făcând un infografic, dar totuși doriți un produs finit profesionist, luați în considerare angajarea unui designer grafic. Final infographic este mai probabil să arate excelent și să-și atingă efectul dacă designerul are experiență în acest instrument de marketing.
  • Dacă vă gândiți să angajați specialiști gravi profesioniști, este posibil să fie nevoie să creați un buget pentru a vă face infografic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar