Cum să evitați să fiți rătăciți

În timp ce majoritatea orașelor și orașelor din întreaga lume sunt sigure, puteți vizita uneori o zonă cu o rată ridicată a criminalității și o șansă crescută de a fi bătut. Dacă este cazul, trebuie să fiți atenți să vă protejați, pe cei dragi și de proprietatea dvs. de furt. În funcție de ceilalți, rămânând conștienți și știind puțin despre zona în care călătoriți, veți fi mai bine capabili să evitați să fiți rătăciți.

Pași

Partea 1 din 3:
Șederea conștientă
  1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie Pasul 1
1. Evitați să ascultați muzică. Când mergeți în public, ar trebui să evitați să ascultați muzică pe un telefon mobil sau pe alt dispozitiv de ascultare personală. Muzica te-ar putea distrage de la diverse pericole, iar cineva ar putea profita de tine dacă ești distras de ascultând muzica ta.
  • Imaginea intitulată Evitați să discutați cu părinții dvs. Pasul 11
    2. Nu jucați cu telefonul dvs. inteligent. Deși poate părea ca un lucru normal de făcut, jucând cu sau verificarea textelor de pe telefonul dvs. smartphone ar putea să vă distragă atenția. Un Mugger poate vedea acest lucru și vă va identifica ca o potențială victimă.
  • În plus față de telefonul dvs. fiind o distragere a atenției, ar putea fi, de asemenea, ceva ce vrea un Mugger să fure.
  • Imaginea intitulată Fii mândru, nu cocoșă și înghesuită pasul 1
    3. Uită-te in jur. Pe măsură ce mergeți, asigurați-vă că vă uitați în jur. Mergeți cu capul în sus și uitați de la o parte la alta ocazional. În cele din urmă, cu atât mai mult sunteți conștienți de împrejurimile dvs., cu atât este mai ușor să evitați să fiți rătăciți.
  • Dacă vedeți pe cineva suspect sau amenințător, mergeți departe de ei.
  • Fiți atenți la colțuri. Încercați să faceți o întoarcere lungă, astfel încât să puteți vedea ce se află în jurul unui colț înainte de ao transforma. La urma urmei, ar putea fi un Mugger care așteaptă pe cealaltă parte a colțului.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    4. Călătoriți pe străzi bine luminate. Cu cât este mai bine luminată o stradă, cu atât mai puțin probabil o persoană va încerca să vă scoată fără frică. Ca rezultat, lipiți pe străzi care sunt bine luminate. În plus, evitați străzile întunecate și zonele întunecate ale orașului.
  • Dacă intrați într-o zonă întunecată, aduceți o torță și purtați ceva reflectorizant, cum ar fi o vestă de vizibilitate ridicată.
  • Evitați comenzile rapide care sunt întunecate. Salvarea câteva minute nu merită să vă puneți în pericol siguranța.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 13
    5. Cereți oamenilor despre partea din oraș în care vă plimbați. Dacă nu sunteți familiarizați cu o anumită zonă, ar trebui să întrebați localnicii despre asta înainte de a vă plimba. În acest fel, veți avea o idee dacă o zonă este periculoasă sau nu înainte de a ajunge acolo.
  • Imaginea intitulată acționează ca un nou pasion de yorker 20
    6. Revizuiți o hartă sau solicitați instrucțiuni înainte de a începe călătoria. Înainte de a pleca pe o plimbare în jurul orașului, aveți o idee bună despre locul în care mergeți și cum veți ajunge acolo. Puteți face acest lucru solicitând instrucțiuni sau consultați o hartă înainte de a începe la plimbare. În acest fel, nu va trebui să opriți și să întrebați străini pentru direcții sau să vă uitați la Hărți Google pe telefonul dvs. - lucruri care vă fac să arătați vulnerabile.
  • Partea 2 din 3:
    Înconjurat de alte persoane
    1. Imaginea intitulată atrage un tip de patinator Pasul 4
    1. Călătoriți cu un grup. Dacă credeți că sunteți într-o locație cu risc ridicat, vă puteți reduce șansele de a fi bătut de mers cu un grup. Muggers sunt mult mai puțin probabil să se apropie de un grup de oameni atunci când pot să vizeze pur și simplu un individ.
    • Dacă părăsiți un bar pe timp de noapte, mergeți la mașina sau la domiciliu cu un grup de oameni. În plus, luați în considerare faptul că o persoană conduce pe toți ceilalți la mașini sau case - dacă mașinile sau casele lor necesită o plimbare lungă.
  • Imaginea intitulată atinge ca un adolescent pas 10
    2. Plimbare cu un localnic. Dacă sunteți într-o zonă cu care nu vă familiarizați, veți fi mult mai siguri dacă vă plimbați cu un local. Localnicii nu numai că vor ști ce zone ale orașului sunt periculoase, dar probabil că se potrivesc mai mult și nu pot fi vizate de un mugger.
  • Imagine intitulată Obțineți un prieten pentru a opri agresarea cuiva Pasul 1
    3. Căuta Ajutor Dacă sunteți urmat. Dacă din orice motiv, bănuiți că sunteți în pericol sau sunteți urmăriți activ, ar trebui să căutați imediat ajutor. Puteți face acest lucru prin abordarea unui ofițer de poliție din apropiere sau prin plimbarea într-un bar, restaurant sau magazin.
  • Dacă intri într-o unitate publică, asigurați-vă că așteptați suficient timp până când sunteți sigur că persoana care urmează a mai rămas. Dacă nu sunteți sigur, contactați autoritățile.
  • Dacă nu există unități de poliție sau sigure în jur, continuați să mergeți cu încredere și înclinați într-o zonă pe care o cunoașteți este în siguranță.
  • Imaginea intitulată Obțineți un prieten în școala de mijloc Pasul 6
    4. Rămâi în zone bine populate. Muggers sunt mult mai puțin probabil să lovească în locuri unde există o mulțime de oameni în jur. Ca rezultat, încercați să mergeți în zone în care există o mulțime de oameni.
  • Dacă este prezentată cu două rute către destinația dvs., alegeți cea cu mai mulți oameni.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând atenția asupra dvs
    1. Imagine intitulată ACT se răcește în jurul pasiunii (pentru fete) Pasul 5
    1. Rochie ca un local. Dacă vizitați o zonă de la care nu sunteți, încercați să nu îmbrăcați ca un turist. Acest lucru se datorează faptului că mușcătorii și alți criminali vizează adesea oameni care sunt turiști sau vizitatori.
    • Dacă aveți vreunul, purtați haine pe plan intern, în loc de importurile de designer.
    • Evitați să purtați tricouri care arată că sunteți un turist. De exemplu, dacă ați cumpărat o cămașă la o atracție turistică locală, așteptați până când sunteți acasă să o purtați.
    Sfat de experți
    Tsahi Shemesh

    Tsahi Shemesh

    Auto-apărare trainersahi shemesh este un expert de autoapărare, specializat în Krav Maga. Shemesh este fondatorul și directorul de program al experților Krav Maga din New York City. El a certificat sute de instructori, iar curriculumul său este predat în peste o duzină de țări din întreaga lume.
    Tsahi Shemesh
    Tsahi Shemesh
    Auto-apărător de apărare

    Odată ce ați fost în situația muggenă, trebuie să vă cântăriți opțiunile. Dă lui Mugger portofelul dvs. cea mai bună opțiune sau cel mai rău? Dacă cineva vrea portofelul dvs. și nu știți cum să evacuați situația, cea mai sigură opțiune este să le oferiți banii. Posesiunile sunt înlocuibile, dar bunăstarea voastră nu este.

  • Imaginea intitulată acționează ca un nou pasion de yorker 18
    2. Evitați afișarea semnelor de avere. Dacă sunteți într-o zonă săracă sau necunoscută, nu purtați ceasuri scumpe, bijuterii, ochelari de soare, pantofi sau dispozitive electronice. În plus, păstrați cât mai puțin bani în portofelul dvs. și nu afișați o mulțime de bani dacă / când achiziționați ceva.
  • Dacă trebuie să transportați bijuterii sau obiecte scumpe, ascundeți-le.
  • Imagine intitulată Obțineți primul loc de muncă (pentru adolescenți) Pasul 1
    3. Plimbare cu scop. Mișcați de-a lungul unei străzi sau a trotuarului, ca și cum știți unde mergeți și știți ce faceți. Dacă umblați într-o manieră timidă și nesigură, un Mugger te-ar putea vedea ca o persoană vulnerabilă.
  • Evitați să vă uitați în jur de nervos ca și cum nu sunteți sigur de locul în care sunteți sau ce faceți.
  • Evitați să faceți fotografii cu fiecare lucru mic pe stradă. În timp ce ceva ar putea face o fotografie excelentă, interesul dvs. pentru fotografie poate da impresia că sunteți un turist.
  • Luați cursuri de autoapărare, astfel încât să vă puteți apăra. În timp ce acest lucru nu vă va împiedica să fiți rătăciți, acesta vă va susține încrederea și va împiedica un atacator potențial.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți victimă a terorismului pasul 8
    4. Nu mergeți în jurul nopții târziu. Deoarece există foarte puțini oameni care merg noaptea, vă atrageți atenția prin faptul că sunteți pe stradă foarte târziu. Chiar dacă sunteți cu un grup, veți crește șansele de a fi bătut. În loc de mers pe jos:
  • Ia un taxi.
  • Apelați un prieten pentru a vă oferi un lift.
  • Reveniți acasă mai devreme sau petreceți noaptea la casa persoanei pe care o vizitați.
  • sfaturi

    În calitate de călător, împărțiți banii, pașaportul, alte carduri de identificare și de credit printre o varietate de compartimente (e.G., Un portofel, o centură de bani și o valiză). În acest fel, dacă pierdeți unul dintre aceste lucruri, nu veți fi complet blocați fără ID sau bani.
  • Dacă sunteți suprasolicitat sau nu puteți scăpa, predarea banilor sau a portofelului vă poate salva de la vătămări grave.
  • Dacă frecventați zonele cu risc ridicat, luați în considerare efectuarea unui a "Portofelul lui Mugger."Portofelele Muggers sunt pur și simplu portofele cu mai multe carduri de credit false și câteva facturi de bani reali. Dacă sunteți atacat, predarea acestui portofel la Mugger poate satisface muggerul și vă va da timp să scăpați.
  • Muggers vă pot cere pentru timpul dvs. - în timp ce verificați, sunteți vulnerabili să fiți rătăciți. Verificați ora, dar faceți acest lucru fără să vă luați ochii de la cine v-ați întrebat.
  • Avertizări

    Siguranța dvs. fizică (și cea a altora din grupul dvs.) ar trebui să fie prioritatea dvs. de vârf. Dacă sunteți acuzat, predarea obiectelor dvs. poate fi mai inteligentă decât încercarea de a lupta cu cineva.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar