Cum se creează simboluri în schiță

Thiste parere cum să transformi orice element într-un simbol în schiță pentru macos. Când creați un simbol, puteți reutiliza același element oriunde altundeva în proiectul dvs. Simbolurile sunt de obicei folosite pentru a reutiliza elementele cum ar fi butoanele, listele / meniurile și filele.

Pași

Partea 1 din 2:
Crearea unui simbol
  1. Imagine intitulată Crearea simbolurilor în schița Pasul 1
1. Deschideți-vă proiectul în schiță. Dacă nu aveți schiță, puteți utiliza versiunea de încercare gratuită disponibilă la https: // schiță.com / încercați.
  • Imagine intitulată Crearea simbolurilor în Schița Pasul 2
    2. Selectați obiectul (obiectele) pe care doriți să-l transformați într-un simbol. Faceți clic pe grupul, obiectul (obiectele), stratul (straturile) sau tabla de artă pe care doriți să o creați un simbol pentru ao selecta. Puteți transforma aproape orice element într-un simbol pentru ao refuza pe alte ecrane, pagini și pachete de artă.
  • Imagine intitulată Crearea simbolurilor în Schiță Pasul 3
    3. Faceți clic pe pictograma Creare. Este diamantul din interiorul unui pătrat deasupra spațiului de lucru. Aceasta deschide "Creați un nou simbol" Dialogul.
  • Imagine intitulată Creează simboluri în schița Pasul 4
    4. Introduceți un nume pentru simbol. Utilizați ceva descriptiv, astfel încât să puteți selecta cu ușurință în viitor.
  • Dacă adăugați o slash înainte după numele simbolului, schița va crea un subgrup de meniu numit după partea din nume înainte de slash. De exemplu, dacă creați simboluri numite butonul / Normal și butonul / presat, veți putea alege Buton Din meniul simbol și alegeți fie Normal sau Presat Din subgrupul de meniu.
  • Imagine intitulată Crearea simbolurilor în schița Pasul 5
    5. Alegeți dacă doriți să trimiteți sursa într-o pagină de simboluri separate. Dacă bifați caseta, aceasta creează o nouă pagină numită "Simboluri" deasupra listei de straturi. Dacă nu alegeți această opțiune, simbolul va rămâne pe pagina curentă cu propria sa artizanală.
  • Editarea sursei simbolului va afecta toate instanțele simbolului pe tot parcursul proiectului dvs. Indiferent unde plasați simboluri, faceți dublu clic pe orice exemplu vă va duce întotdeauna la sursa de editare.
  • Imagine intitulată Crearea simbolurilor în schița Pasul 6
    6. Apasă pe Crea buton. Este butonul portocaliu din fereastra de dialog. Acum puteți introduce simbolul oriunde doriți în proiect.
  • Partea 2 din 2:
    Introducerea unui simbol
    1. Imagine intitulată Crearea simbolurilor în schița Pasul 7
    1. Deschideți-vă proiectul în schiță. Dacă nu vizualizați deja canvasul pe care doriți să introduceți simbolul, navigați acolo acum.
  • Imagine intitulată Crearea simbolurilor în Schița Pasul 8
    2. apasă pe C pe tastatura dvs. Aceasta deschide fereastra de inserare.
  • Imagine intitulată Creează simboluri în schița Pasul 9
    3. Răsfoiți pentru simbolul pe care doriți să îl introduceți. Dacă aveți o mulțime de simboluri, puteți căuta cel mai corect unul după numele utilizând bara de căutare din partea de sus a ferestrei.
  • Imagine intitulată Creează simboluri în schița Pasul 10
    4. Trageți simbolul în locația dorită. Acest lucru pune o instanță a simbolului pe panza.
  • Faceți dublu clic pe simbolul pentru a edita sursa. Dacă faceți modificări la sursă, faceți clic pe Reveniți la instanță astfel încât să puteți vedea cum modificările dvs. au afectat simbolul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar