Cum să faci accente în cuvânt

Nu știu cum să adăugați acea marcaj amuzant deasupra acelei scrisori? Thiste parere cum să adăugați accente în cuvânt pe aplicația mobilă și desktop.

Pași

Metoda 1 din 4:
Utilizarea aplicației Desktop Word cu meniul Insert
  1. Imaginea denumită accente în cuvântul pas 1
1. Deschideți cuvântul. Veți găsi această aplicație fie în meniul Start (Windows), fie în folderul Aplicații din Finder (Mac).
  • Puteți deschide un document salvat, fie începeți unul nou.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul pas 2
    2. Plasați cursorul în cazul în care doriți să introduceți accentul. Dacă aveți o scrisoare scrisă, veți dori să o selectați astfel încât accentul să fie adăugat la litera dvs. De exemplu, dacă aveți Pokemon scrise, veți dori să evidențiați E.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul pas 3
    3. Faceți clic pe Insert. Veți găsi acest lucru în partea de sus a ecranului sau în panglica de editare orizontală care este deasupra spațiului de editare.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul pas 4
    4. Clic Simbol. Veți vedea asta în "Simboluri" Gruparea lângă "Ecuaţie" și o listă de simboluri recent folosite va fi abandonată.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul Pasul 5
    5. Clic Mai multe simboluri (Dacă nu o vedeți deja). Dacă sunteți în măsură să selectați accentul dvs. din lista simbolurilor recent utilizate, puteți sări peste acest pas.
  • Dacă nu vă puteți găsi imediat accentul, asigurați-vă că vă uitați prin toate fonturile disponibile, deoarece seturile de fonturi diferite au, în general, simboluri diferite.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul pas 6
    6. Selectați un accent din listă. După ce ați găsit accentul pe care doriți să îl utilizați (amintiți-vă să priviți prin diferitele fonturi), faceți dublu clic pe unul pentru ao introduce. Din moment ce aveți E selectat în Pokemon, accentul trebuie adăugat peste E așa că cuvântul tău arată Pokémon.
  • Metoda 2 din 4:
    Utilizarea codurilor ALT pe Windows
    1. Imaginea denumită accente în cuvântul pas 7
    1. Deschideți cuvântul. Veți găsi această aplicație în meniul Start și puteți deschide un document salvat (Fişier > Deschis) sau începeți unul nou (Fişier > Nou).
  • Image denumită accente în cuvântul pas 8
    2. Plasați cursorul în cazul în care doriți să introduceți accentul. Dacă aveți o scrisoare scrisă, veți dori să o selectați astfel încât accentul să fie adăugat la litera dvs. De exemplu, dacă aveți Pokemon scrise, veți dori să evidențiați E.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul pas 9
    3. Apăsați codul Alt corespunzător. Pentru a face accentul peste E în Pokemon, Apăsați și țineți apăsat Alt Key pe măsură ce tastați aceste numere pe tastatura numerică: 0232. Tastatura numerică este cea din partea dreaptă a tastaturii. Când eliberați Alt cheie, veți vedea accentul să apară peste e.
  • Puteți găsi o listă cu mai multe accente pe pagina de suport Microsoft.
  • Dacă nu aveți un număr numeric separat, puteți utiliza metoda care utilizează meniul Insert. De asemenea, puteți citi Cum să utilizați un simbol atunci când aveți un laptop.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind Word pentru Mac
    1. Imaginea denumită accente în cuvântul Pasul 10
    1. Deschideți cuvântul. Veți găsi această aplicație în meniul Start și puteți deschide un document salvat (Fişier > Deschis) sau începeți unul nou (Fişier > Nou).
  • Imaginea intitulată face accente în cuvântul pas 11
    2. Plasați cursorul în cazul în care doriți să introduceți accentul. Deoarece va fi introdusă litera accentuată, veți dori să evidențieți litera pe care doriți să o înlocuiți sau să aveți cursorul în cazul în care doriți să apară scrisoarea accentuată. De exemplu, dacă intenționați să scrieți Pokémon, ar trebui să scrieți fie Pokemon și evidențiați E sau tip Pok.
  • Imaginea numită Accente în cuvântul Pasul 12
    3. Țineți apăsat o literă de pe tastatură. Dacă scrieți Pokémon, va trebui să apăsați și să țineți apăsat E tasta pe tastatură până când un meniu apare pe ecran.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul pas 13
    4. Faceți clic / apăsați tasta Number Coreling / utilizați tastele săgeată pentru a selecta caracterul accentuat. Puteți utiliza mouse-ul pentru a face clic pe "E" care are accentul corect, puteți apăsa tasta numerică de pe tastatură afișată cu accentul sau puteți utiliza tasta săgeată pentru a evidenția caracterul accentuat pe care doriți să îl introduceți și apăsați Spaţiu bar.
  • Metoda 4 din 4:
    Utilizarea aplicației mobile
    1. Imaginea denumită accente în cuvântul Pasul 14
    1. Deschideți cuvântul. Această pictogramă de aplicație arată ca o "W" lângă două bucăți de hârtie pe care le veți găsi pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau căutarea.
    • Grupul Gură și tastatura iOS implicită vă permit să adăugați accente la litere în aproape orice aplicație, inclusiv Word.
  • Imaginea denumită accente în cuvântul pas 15
    2. Apăsați și țineți apăsată o scrisoare. Opțiunile pentru accente ar trebui să apară deasupra literei pe care o țineți.
  • Imaginea numită Accente în cuvântul Pasul 16
    3. Atingeți pentru a selecta un accent. Odată ce faceți selecția, va apărea în document.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar