Cum se adaugă un simbol în illustrator

Adobe Illustrator este un software de editare grafică folosit în mod obișnuit pentru crearea de logo, grafică 3D și publicare. Documentele ilustratorului sunt produse în straturi, astfel încât utilizatorul să poată edita independent părți din documentul lor fără a afecta alte elemente. De asemenea, este cunoscut pentru capacitatea sa de a produce un text plăcut tipografic. Există multe opțiuni pentru personalizarea textului, cum ar fi culoarea, umbrirea și simbolurile. Un simbol Illustrator Adobe este un grafic care poate fi folosit timp nelimitat în documentul dvs. Puteți selecta un simbol dintr-o galerie pre-încărcată sau puteți crea singur un simbol. Acest articol vă va spune cum să adăugați un simbol în Illustrator.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un simbol în Illustrator Pasul 1
1. Deschideți aplicația Adobe Illustrator.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Pasul 2 Illustrator 2
    2. Deschideți un document existent sau creați un nou document de imprimare sau web în caseta de dialog care apare.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Illustrator Pasul 3
    3. Faceți clic pe cuvânt "Fereastră" În bara de instrumente orizontală de deasupra documentului dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Pasul 4 Illustrator
    4. Alege "Simboluri" În meniul derulant. Va apărea o paletă de simboluri. Este inclus într-o filă de lângă "Perii" și "Swatches" Palete. Pot exista 4 sau 5 simboluri care sunt deja pre-încărcate în paleta dvs. Acum, doriți să accesați mai multe simboluri pre-încărcate.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Illustrator Pasul 5
    5. Reveniți la "Fereastră" Drop în josul meniu și derulați în jos în partea de jos a opțiunilor. Lângă partea de jos veți vedea "Bibliotecile de simboluri." Glisați cursorul la bibliotecile de simboluri și va apărea un meniu pop out cu o listă mare de opțiuni.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Illustrator Pasul 6
    6. Alegeți din bibliotecile de simboluri care vor corespunde scopurilor documentului dvs. Este posibil să aveți nevoie să experimentați puțin pentru a identifica biblioteca pe care o doriți - Cu toate acestea, există câteva orientări generale care vă pot ajuta să alegeți mai repede.
  • Orice bibliotecă care spune "Vector pachet" va avea probabil unele grafice care includ butoanele și panglicile care urmează aceeași temă. De exemplu, "Pack vector de grime" are butoane care sunt stilate ca arta stradală.
  • Orice bibliotecă care are o temă specifică culturii "Modă" și "Sushi" va avea o serie de imagini care se referă la această temă specifică.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Illustrator Pasul 7
    7. Deschideți orice bibliotecă pe care credeți că va fi utilă. Paleta Biblioteca Illustratorului va adăuga bibliotecile ca o altă filă pe măsură ce le deschideți, chiar dacă închideți biblioteca.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Pasul 8 Illustrator
    8. Faceți clic pe un simbol într-o bibliotecă pentru ao adăuga la paleta de simboluri Illustrator. Adăugați cât mai multe simboluri pe care le credeți că va fi util pentru documentul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Illustrator Pasul 9
    9. Selectați un simbol pe care doriți să îl utilizați pe paleta simbolurilor. Trageți-l la locul în documentul dvs. în care doriți să îl utilizați.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe simbol și apoi să faceți clic pe butonul mic din partea de jos a paletei de simboluri care spune "Plasați instanța simbolului." De fiecare dată când utilizați simbolul în documentul dvs. este numit un "Instanță." Puteți utiliza simbolul de câte ori doriți, dar dacă editați simbolul, acesta îl va schimba în toate situațiile.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe meniul paletei de simbol, care este o săgeată mică în partea dreaptă a simbolurilor. Acesta va aduce un meniu pop-out. Selectați "Plasați instanța simbolului."
  • Imagine intitulată Adăugați un simbol în Illustrator Pasul 10
    10. Utilizați o lucrare de artă pe care ați găsit-o sau creată ca un simbol, deschizându-l în documentul dvs. și trageți-l pe paleta dvs. de simboluri. Va rămâne acolo și puteți să-l utilizați un număr nelimitat de ori.
  • Această opțiune este foarte utilă pentru a ilustra un logo sau stratificarea unei imagini foarte repede. De exemplu, dacă desenați un soare, puteți utiliza un simbol pentru a introduce multe raze identice.
  • sfaturi

    Utilizarea simbolurilor este o modalitate excelentă de a reduce dimensiunea fișierului - deoarece simbolul este utilizat în multe cazuri, nu încărcați noi dimensiuni mari de fișiere de fiecare dată când utilizați graficul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar