Cum se descarcă acum geforce

Nvidia`s GeForce este acum un serviciu de jocuri de nori care vă permite să jucați același joc pe mai multe platforme. De exemplu, puteți juca un nivel de crez al asasinului la domiciliu pe computerul dvs. Windows, apoi conectați-vă la contul dvs. NVIDIA GeForce acum și terminați că jocul Creed Assassin pe Mac la casa unui prieten. Thiswill vă arată cum puteți descărca Geforce NVIDIA acum pe un Windows PC, Mac sau pe Android,

Pași

Metoda 1 din 2:
Windows sau Macos
  1. Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 1
1. Mergi la https: // Nvidia.COM / EN-US / GeForce-Now / Download / Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web desktop pentru a ajunge la acest site și pentru a descărca acum GeForce.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 2
    2. Click pe Descarca Sub logo-ul Windows PC sau Mac OS. A .DMG (MAC) sau .Exe (Windows) va descărca.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 3
    3. Rulați fișierul descărcat. Dacă utilizați Windows, faceți dublu clic pentru a deschide fișierul descărcat și urmați instrucțiunile Wizard de instalare. Dacă utilizați un Mac, faceți dublu clic pentru a deschide fișierul descărcat, apoi Drag-and-Drop pictograma de aplicație GeForce Now în "Aplicații" dosar în fereastră.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 4
    4. Deschideți GeForce acum (dacă nu este deschis automat). Odată ce instalarea este completă, GeForce acum ar trebui să se deschidă automat. Dacă nu, deschideți-l. Veți găsi GeForce în meniul Start sau în dosarul Aplicații.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 5
    5. Conectați-vă la GeForce acum. Puteți să faceți clic pe Autentificare în aplicația GeForce acum pentru a vă conecta, sau puteți utiliza https: // Nvidia.COM / EN-US / GeForce-NOW / CARTELOR / Pentru a crea un cont nou.
  • Calitatea de membru gratuit vă oferă o oră de joc folosind rețeaua GeForce acum, precum și o coadă de așteptare pentru a vă juca jocul.
  • Un cont plătit vă va oferi mai mult timp de joc și acces instantaneu la jocurile dvs., astfel încât să puteți sări peste linia de așteptare.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind un Android
    1. Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 6
    1. Deschideți magazinul Google Play
    Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
    . Veți găsi această pictogramă a aplicației pe unul dintre ecranele dvs. de acasă, în sertarul de aplicații sau căutarea.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 7
    2. Caută "GeForce acum." Bara de căutare se află în partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 8
    3. Atingeți NVIDIA GeForce acum în rezultatele căutării. Este aplicația dezvoltată de NVIDIA.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 9
    4. Atingeți Instalare. Acest lucru salvează aplicația la telefon sau tabletă. În funcție de setările dvs., este posibil să fie necesar să introduceți un PIN sau să verificați parola pentru a descărca aplicația.
  • Imagine intitulată Descărcați GeForce acum Pasul 10
    5. Deschideți GeForce acum și conectați-vă. Veți găsi pictograma pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul de aplicații sau căutarea. Aplicația însăși este gratuită, dar aveți nevoie de un cont pentru a vă juca jocurile. Când se deschide aplicația mai întâi, vi se va solicita să creați un cont nou sau să vă conectați. Puteți obține un cont gratuit care vă oferă o oră de gameplay pe sesiune, împreună cu o oră de așteptare sau puteți plăti pentru calitatea de membru al fondatorului pentru play-ul extins și fără timpi de așteptare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar