Cum să evitați strigătele pe youtube

Ați văzut vreodată un videoclip aparent interesant YouTube, doar pentru a fi înspăimântat brusc de o creatură asemănătoare zombiei, țipând la vârful plămânilor lui? "Strigători" sunt încărcate pe site de către Pranksters și pot fi atât surprinzătoare, cât și supărătoare atunci când vă așteptați cel mai puțin. Acest lucru se numește a "sperietura." Acest articol va oferi câteva sfaturi despre cum să vă așteptați neașteptat atunci când vine vorba de aceste tipuri de videoclipuri.

Pași

Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 1
Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 1
1. Verificați comentariile din videoclip înainte de a le juca. Cu excepția cazului în care utilizatorul care a încărcat comentariul dezactivat video, veți afla adesea rapid dacă videoclipul este un țipător prin citirea răspunsurilor iritate. Dezavantajul de comentarii în sine ar putea fi, de asemenea, un indiciu, așa cum este un număr mare de "dispreț" Voturi.
  • Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 2
    Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 2
    2. Unele indicii s-ar putea să vă avertizeze la strigători. Cele clumsier vă cer să întoarceți volumul pe difuzoare din anumite motive sau nici un motiv deloc. Cei mai buni au pur și simplu un volum redus, forțându-vă să-l întoarceți. Uita-te la ceas. Dacă este sub 30 de secunde, cel mai probabil un strigător. Din fericire, pe YouTube, esti scutit de jocuri flash joc, cele mai bune din toate, cum te fac sa te concentrezi.
  • Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 3
    Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 3
    3. Rotiți difuzoarele în jos. Nu vă învinuiți să vă treziți părinții cu un țipăt de urechi de la difuzoarele dvs. volummed-up! Acest lucru se aplică și pentru căștile, pentru propria dvs. de dragul dvs.
  • Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 4
    Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 4
    4. Flag videoclipul ca fiind nepotrivit sau cel puțin faceți clic pe butonul Thumbs-Down. Cu atât mai mult nu are un videoclip, cu atât este mai puțin popular, iar cel mai probabil va fi un țipăt. În plus, dacă un videoclip este marcat ca fiind inadecvat de mai multe ori, acesta poate fi eliminat prin gestionarea site-ului.
  • Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 5
    Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 5
    5. Urmăriți videoclipul cu sunet mut. Dacă nu puteți auzi strigătul, ar putea fi distractiv să urmăriți.
  • Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 6
    Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 6
    6. Nu vă lăsați păcăliți când navigați pentru ceva de vizionat. Pranksperii care încarcă aceste videoclipuri leagă adesea și le transmite cu rezultate populare de căutare, astfel încât videoclipurile muzicale sau reclamele de mașini sport nu pot fi într-adevăr așa cum par.
  • Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 7
    Imagine intitulată Evitați strigătele pe YouTube Pasul 7
    7. Previzualizați cadrele video fără a reda videoclipul. Întrerupeți videoclipul și mutați încet indicatorul mouse-ului stânga și spre dreapta pe bara gri dintre video și comenzile. Veți vedea un cadru mic care apare deasupra indicatorului mouse-ului. Dacă vedeți o față înfricoșătoare într-unul din cadre, este cu siguranță un țipăt. Dacă nu vedeți fețe înfricoșătoare în oricare dintre cadre, nu este un țipăt.
  • sfaturi

    Vă puteți salva șocul prin evitarea videoclipurilor ca și unde este Waldo, găsiți 10 lucruri în neregulă cu această imagine, nu atingeți pereții, labirintul înfricoșător și iluzia optică a bucătăriei înfricoșătoare etc. Nu căutați nici videoclipuri pornografice. Nu numai că este greșit, dar majoritatea acestor videoclipuri sunt, de asemenea.
  • Dacă videoclipul nu afișează cadrele video sau dacă sunteți prea speriat pentru a verifica ramele video pentru fețele înfricoșătoare, dezactivați volumul, derulați în jos, astfel încât să puteți vedea 1/4 din videoclip și să săriți la capăt unde este cel mai probabil să fie un țipăt. Dacă vedeți ceva asemănător cu o față înfricoșătoare, este un țipăt.
  • Avertizări

    Nu toate strigătele sunt sub 30 de secunde sau au muzică liniștită la început. Ai grijă!
  • Crede în instinctele tale. Dacă videoclipul pare nevinovat, dar vă simțiți suspect de comentariile, probabil că merită sărind.
  • Uită-te la un al doilea scârțâitor!
  • Uneori oamenii falsifică link-ul de către Tinyurl, bit.și alții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar