Cum se controlează șoarecii

Având o infestație de șoarece este un lucru teribil. În plus față de mâncarea mâncării și rumind în gunoi, ei vă distrug zidurile, vă ruinează mobilierul și răspândirea bolii. Chiar mai rău, ei mestecă pe cabluri electrice, făcându-le cauza principală a incendiilor electrice de acasă. În mod natural, doriți să găsiți o modalitate de a elimina dăunătorii. Citiți mai jos pentru a afla despre problema mouse-ului dvs. și apoi alegeți cea mai bună metodă pentru a scăpa de ele pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Partea 1 din 3: Eliminarea infestării mouse-ului
  1. Imagine intitulată șoareci de control Pasul 1
1. Utilizați o capcană de fixare. Clasicul Snap-Cap funcționează prin eliberarea unei bare comprimate la viteză mare, care fixează coloana vertebrală a mouse-ului și îl ucide instantaneu.
  • Plasați niște mâncare, cum ar fi untul de arahide sau o bucată de brânză, pe pârghia care o operează. Când mouse-ul vine pentru a obține mâncarea, va călători maneta și va fi ucis de bar.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 2
    2. Utilizați o capcană de stick. Capcanele lipicioase prinde un mouse într-o substanță lipicioasă, împiedicându-i să se deplaseze mai departe.
  • Acestea sunt mai puțin utile, deoarece mouse-ul nu moare din capcană, dar este doar imobilizat. Unii șoareci își vor lăsa propriile picioare pentru a scăpa, făcând aceste destul de inumane de utilizat. Veți avea, de asemenea, cel mai probabil să omori șoarecii după ce ați descoperit capcana.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 3
    3. Utilizați un catcher de șoarece, care va prinde șoarecii fără a provoca decesele lor.
  • Aveți grijă să nu vă atingeți pielea la catcher, deoarece șoarecii au simțuri foarte atente de miros și vor refuza să intre într-o capcană care a fost tratată de oameni. Dacă este posibil, utilizați laboratorul latex sau mănuși chirurgicale în timp ce o manipulați.
  • Înțelegeți că aceasta nu poate fi cea mai bună opțiune, mai ales dacă aveți o infestare mare. Va trebui să eliberați șoarecii departe de casa dvs. pentru ca capcanele să fie eficiente în păstrarea lor, ceea ce ar putea duce la o mulțime de călătorii din oraș pentru tine.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 4
    4. Eliberați o pisică. Pisicile sunt prădători naturali de șoareci și sunt foarte eficienți - și foarte motivați - în urmărirea lor și uciderea lor.
  • Pisicile pot funcționa mai bine dacă sunt puțin subfroduse. Evident, nu flițați pisica ta, dar le dați stimulentele pentru a vâna șoareci în loc de vânătoare Kibble prin limitarea meselor lor.
  • Pisicile iubesc, de asemenea, să aducă proprietarii lor lucruri moarte. Oricare ar fi motivul pentru asta, știți că dacă depindeți de pisica dvs. pentru a controla șoarecii, ați putea găsi unul sau mai multe situații în picioare în viitor.
  • Pisicile sunt angajamentele pe termen lung, totuși, deci dacă cumpărați unul, fiți pregătit să îl păstrați timp de până la 20 de ani. Dacă doriți doar o pisică pentru controlul dăunătorilor, există opțiuni cu siguranță mai bune și mai scurte de luat în considerare, cum ar fi împrumutarea pisicii unui prieten.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 5
    5. Apelați un exterminator profesionist. Companiile de exterminare precum Okkin sau Terminul sunt încă permise să utilizeze otrăvurile comerciale și sunt de fapt instruite în utilizarea lor.
  • Aceasta este o opțiune bună pentru persoanele care nu doresc să omoare șoarecii, pentru că, pe lângă uciderea animalelor, oferă, de asemenea, soluții mai inovatoare, cum ar fi căile de evacuare cu o singură cale care permit animalelor care să plece, dar nu reintroduceți.
  • Cu toate acestea, este o opțiune proastă, deoarece poate fi, de asemenea, destul de scumpă. Într-adevăr, utilizați acest lucru doar ca o ultimă soluție.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 6
    6. Luați în considerare cu prudență utilizarea diferitelor otrăvuri. Acestea vin adesea sub formă de momeală sau pelete libere, plasate în jurul zonelor în care șoarecii s-ar putea ascunde. Otrăvurile cum ar fi brodifacoul, bromadiolonă, difethialonă și difethialonă și difenacoumă, acționând ca anti-coagulante de ordinul doi, determinând șoarecii să sângereze prin prevenirea coagulării sângelui.
  • Cu toate acestea, acestea au un dezastru severă și ar trebui să fie aproape cu siguranță evitate. Operațiile menționate mai sus au fost interzise de Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) pentru proprietarii de case, deoarece utilizarea lor necorespunzătoare a acestor otrăvuri a cauzat în mod direct decesele a mii de animale sălbatice. În plus, lăsând otravă în jurul valorii de otrăvire în jurul valorii de o otrăvire în jur este o idee teribilă, mai ales dacă aveți animale de companie sau copii mici - otrăvurile sunt la fel de eficiente asupra oamenilor și animalelor de companie, precum și a șoarecilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Partea 2 din 3: Prevenirea infestării viitoare
    1. Imagine intitulată șoareci de control Pasul 7
    1. Aflați cum și de ce sa dezvoltat această problemă. Ați eliminat infestarea mouse-ului și trebuie să vă asigurați că lucrurile rămân în acest fel. Șoarecii nu se prezintă în mod spontan într-o casă și există mai mulți factori care vin în joc de ce o casă are o infestație de șoarece, iar altul nu are.
    • Găurile din pereți, șindrile sau izolația permit ca șoarecii să intre prin pereți, lacunele dintre ferestre și ferestre le permite să intre prin ferestre, iar spațiul dintre ușă și ușă le permite să ajungă sub ușile tale.
    • Surse de alimente, fie că sunt recipiente deschise de ingrediente uscate sau pungi de gunoi, sunt surse bogate de alimente pentru scufundări cum ar fi șoarecii. Dacă vă lăsați în mod obișnuit alimentele și deșeurile alimentare în aer liber, ați putea oferi mese potrivite pentru regii pentru o populație de șoareci.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 8
    2. Cercetarea metodelor adecvate de control al dăunătorilor.Există mai multe modalități de a face față acestui lucru, unele mai inteligente decât altele. Ați putea folosi otrăvuri, apelați un exterminator profesionist, puneți capcane sau încercați să eliminați motivele pentru care șoarecii au intrat acasă. Numai tu poți ști ce metodă va funcționa cel mai bine pentru infestarea dvs. specifică, deci aruncați o privire mai jos și citiți cu atenție fiecare metodă înainte de a decide pe care trebuie să luați.
  • Luați în considerare implicațiile mediului. Unele forme de exterminare sunt mai ecologice sau mai puțin dăunătoare mediului. Ochizările pot să nu fie cea mai bună opțiune dacă sunteți eco-conștient, dar capcanele snap sunt în general realizate din resurse mai durabile, cum ar fi lemnul și oțelul.
  • Cântăriți opțiunile dvs. împotriva angajamentelor dvs. morale. Poate că te simți inconfortabil cu uciderea de fapt a șoarecii din casa ta. Din fericire pentru tine, nu este necesar să îți extermini dăunătorii. Le puteți prinde și le puteți lăsa să-și piardă sau să facă imposibil ca ei să continue să trăiască în casa dvs.
  • Chiar dacă nu plănuiți să angajați un exterminator profesionist sau un controler de dăunători, vorbind cu unul ar putea fi de ajutor. Ei sunt profesioniști la ceea ce fac și vor cunoaște toate căile - eficiente sau nu - pentru eliminarea dăunătorilor.
  • Niciuna dintre aceste metode nu se exclude reciproc. Dacă găsiți că o metodă este doar parțial eficientă, îl puteți combina cu ceilalți. Îmbarcarea pereților dvs. funcționează bine împreună cu capcanele de așezare, de exemplu.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 9
    3. Placa orice găuri sau fisuri în pereții dvs., lacune în ferestrele dvs. sau spațiul dintre intrare. După cum sa menționat anterior, șoarecii intră în casa dvs. pentru că aveți, într-un fel, le-ați permis. Găsiți toate găurile, golurile și punctele de intrare potențiale în casa dvs. și le-ați sigilat.
  • Pentru pereții interiori, în funcție de dimensiunea găurii sau a crackului, există Metode utile multiple pentru fixarea acestuia. Dacă peretele dvs. este făcut din gips-carton, există moduri mai specifice Pentru fixarea acestui lucru.
  • Pentru pereții exteriori, ați putea dori să completați zona cu beton, sau să o faceți cu oțel.
  • Pentru podea de bucătărie, este posibil să fie Retine sau Regruut podea, în funcție de gradul de deteriorare.
  • Dacă aveți un mansardă sau chiar dacă nu, Verificați acoperișul Pentru orice găuri sau goluri din șindrile în care șoarecii ar putea să intre
  • Găsiți și fixați orice lacune în dvs Windows sau dvs Ușile.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 10
    4. Păstrați-vă casa curată. Șoarecii prosperă în zone dezordonate, care sunt adesea neglijate și pline de materiale utile cu care să-și facă cuiburile. Odată ce ați eliminat infestarea mouse-ului, asigurați-vă că vă păstrați cât mai mult posibil
  • Păstrați toate zonele inaccesibile, cum ar fi colțurile, dulapurile de mătură, mansarda, curate și libere de resturi.
  • Nu lăsați obiecte utile, cum ar fi carton, cărți vechi, articole de îmbrăcăminte sau o cârpă situată în jur. Șoarecii îi pot folosi pentru a-și face cuiburile.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 11
    5. Îndepărtați sursele lor de interior de alimente în locuri inaccesibile. Șoarecii sunt în casa dvs., deoarece este mai ușor să fii acolo decât să fie afară. Eliminați această considerație și veți merge mult pentru a preveni orice recurență viitoare a infestării mouse-ului.
  • Plasați alimentele care se află pe pământ sau scăzute la sol pe rafturi mai mari sau în dulapuri sigilate
  • Depozitați alimentele în recipiente sigilate, în special alimentele stocate în cutii de carton moale, cum ar fi cerealele sau în saci de hârtie, cum ar fi făina.
  • Asigurați-vă că gunoiul este îndepărtat în exterior, cu capacul binului închis strâns, de îndată ce sacul este plin.
  • Asigurați-vă că ușa dvs. de frigider nu se deschide și este sigilată la orice interloves potențial de șoarece.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 12
    6. Eliminați sursele lor în aer liber de alimente. Șoarecii sunt animale sălbatice, la urma urmei, și au diete naturale. Un șoarece în sălbăticie va mânca fructe, nuci și boabe, astfel încât orice sursă a acestora pe proprietatea dvs. este un potențial atractiv pentru șoareci.
  • Dacă aveți pomi fructiferi sau tufișuri de fructe de pădure, faceți-vă o favoare și alegeți fructul. Acest lucru va elimina simultan o sursă de mâncare pentru șoareci, precum și să vă dați ceva delicios să mâncați la sfârșit. Asigurați-vă că ridicați-vă și aruncați ceva care a căzut și pe teren.
  • Dacă aveți ierburi sau boabe și nu intenționați să le recoltați, luați ceva timp pentru a vă tăia gazonul și pentru a arunca resturile din coșul de gunoi de curte. În general, mai puține locuri acolo trebuie să se ascundă, cu atât mai puțini șoareci vor putea să trăiască pe proprietatea dvs.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 13
    7. Configurați descurajarea naturală. Există multe substanțe cunoscute pentru a respinge șoarecii și, astfel încât nu este rănit să pună unele dintre ele în jurul casei dvs. pentru a le împiedica să intre în. Unele dintre aceste substanțe includ:
  • frunza de menta
  • frunza de dafin
  • Uleiuri puternice, cum ar fi arborele de ceai sau menta
  • Șarpe sau fecale de pisică.
  • Metoda 3 din 3:
    Partea 3 din 3: Stați vigilenți
    1. Imagine intitulată șoareci de control Pasul 14
    1. Stai atent. Chiar și după ce ați rezolvat toate problemele cu casa dvs. și ați eliminat infestarea mouse-ului, asta nu vă împiedică să aveți din nou aceeași problemă.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 15
    2. Ascultați pentru zgomote ciudate. Șoareci scârțâie, zgârieturi și fac tot felul de zgomote în pereți. Aceasta poate fi prima dvs. indicație că aveți o problemă de șoarece, deci dacă auziți zgomote ciudate sau umflături în noapte - timpul pe care șoarecii sunt cel mai activi - apoi începeți să vă uitați în jurul casei dvs. pentru alte semne că este o greșeală.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 16
    3. Căutați fecale sau urină mouse-ului. Șoarecii mănâncă foarte mult, așa că elimină o mulțime de deșeuri. Căutați excrementele lor de-a lungul zidurilor, în apropierea cuiburilor suspectate, în jurul mâncării și gunoiului tău. Șoarecii urinează, de asemenea, foarte mult și se pot dezvolta "Stâlpii de urină," grămezi de grăsime, praf și urină, pe care le părăsesc în jurul casei.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 17
    4. Descoperiți semne de mușcătură pe alimente sau mobilier. Veți găsi, în general, aceste surse de alimente, cum ar fi cutiile de cereale sau pungi de făină, precum și în jurul gunoiului tău. Puteți găsi, de asemenea, pe mobilier. Puteți distinge noile semne de mușcătură pe mobilierul din lemn de culoarea marcajului: culori mai ușoare înseamnă culori mai vechi, mai întunecate. Cu toate acestea, dacă aveți un animal de companie, asigurați-vă că acest lucru nu este locul lor de muncă.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 18
    5. Găsiți frotiuri grase pe pereți, ferestre și uși. Șoarecii au o mulțime de petrol și alte murdărie în hainele lor de blană și vor lăsa o parte din ea în urmă când se strânge sub ușă și cadre de ferestre. În general, șoarecii lasă o cantitate mai mică de reziduuri, dar dacă găsiți o sumă mare, este posibil să aveți de-a face cu un șobolan, mai degrabă decât o problemă de șoarece.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 19
    6. Căutați zone de cuibărit. Șoarecii doresc să doarmă în confort, la fel ca și noi. Puteți găsi cuiburile lor în zonele în afara casei, cum ar fi colțurile pereților, în mansardă sau într-un dulap rar de mătură. De asemenea, puteți găsi încorporați în pereți, dacă sunteți în stare să căutați acolo.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 20
    7. Observați Animale anormal de animale. Alte animale, în special animale de pradă, vor primi câinii și pisicile foarte entuziasmat. Dacă bănuiți că o infestație de șoareci și observați că Fido este puțin mai rapidă ca de târziu, investighați și vedeți unde este excitat. El ar fi putut să-ți facă legătura în găsirea zonelor lor de cuibărit.
  • Imagine intitulată șoareci de control Pasul 21
    8. Cunoaste-ti dusmanul. Șoarecii sunt o grămadă diversă, iar atunci când aveți de-a face cu o infestare a mouse-ului, este întotdeauna mai bine să știți ce specie este vina. Odată ce știți specia, aveți acces la informații despre habiturile lor de hrănire, de dormit și împerechere, care, la rândul său, vă vor ajuta să eliminați infestarea problemei. Iată câteva informații generale care vă pot ajuta să descoperiți ce specie este la rădăcina dilemei dăunătoare.
  • Există sute de specii diferite de șoareci, clasificați în general în lumea veche și subfamiliile din lumea nouă. Cele mai frecvente specii de luat în considerare sunt mouse-ul cerbului, mouse-ul casei, mouse-ul de câmp, mouse-ul din lemn, dormuse, mouse-ul și mouse-ul Zebra.
  • Șoareci variază în dimensiune, de la un nivel scăzut de un centimetru la un nivel ridicat de șapte centimetri. Această măsurătoare nu include lungimea coastei, care poate fi la fel de mult ca de două ori lungimea corpului șoarecelui.
  • Șoarecii variază în culori, de la corpuri maronii ușoare cu subbeluri mai ușoare, la maro închis, la gri. Păstrați o privire pentru toate tipurile diferite, mai ales dacă nu știți la ce specie cu care aveți de-a face.
  • Puteți spune un șobolan de la un șoarece pe baza dimensiunii, vitezei și colorării. Șobolanii sunt mai mari, mai întunecați și mai lentă decât șoarecii, care sunt, în general, mai mici și mai nimburi decât verișorii lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar