Cum să se ocupe de pescărușii agresivi

Dacă locuiți sau vacanțe într-un oraș de pe litoral, sunt șanse să vă găsiți spațiu de partajare cu pescăruși. Deși sunt, în general, inofensive, pescărușii devin uneori agresivi. Acest lucru se întâmplă, de obicei, atunci când încearcă să-și protejeze tinerii sau când au devenit prea obișnuiți să scape de alimente de la oameni. Cheia de a trăi alături de aceste păsări de mare este de a înțelege aceste tipuri de comportamente și de a lua măsuri de precauție pentru a minimiza întâlnirile agresive.

Pași

Metoda 1 din 3:
Manipularea pescăriei de curățare
  1. Imagine intitulată Deal cu Pasajele agresive Pasul 1
1. Aruncați gunoiul în mod corespunzător în recipiente cu cap. Acest lucru descurajează pescăruși de la agățarea în jurul valorii de a scapa din coșurile de gunoi. Asigurați-vă întotdeauna că capacele sunt pe siguranță și nu depășesc un coș de bin.
  • Dacă trebuie să vă puneți gunoiul în saci de gunoi, adresați-vă autorității dvs. locale de colectare dacă oferă pungi exterioare de protecție pentru a preveni pescărușii de la ruperea tăriei.
  • Puneți coșul de gunoi cât mai aproape de timpul de colectare posibil pentru a limita timpul expus la fauna sălbatică.
  • Imagine intitulată Deal cu Pasajele agresive Pasul 2
    2. Scanați zona pentru chelluri înainte de a vă așeza să mâncați afară. Uita-te în jur pentru gulls cocoțate pe posturi, pereți și clădiri din apropiere. Luați notă de orice jocuri care par să se uite la zonă și să le țină ochii sau să meargă în altă parte să mănânce.
  • De exemplu, dacă mâncați pe o placă de pe litoral, uitați-vă la balustradele și postările din apropiere de pescăruși care par să aștepte să scape de mâncare.
  • Au un plan de rezervă de unde să se mute dacă Pescărușii încep să vină la tine agresiv.
  • Imagine intitulată Deal cu pescăruși agresiv Pasul 3
    3. Stați pe un perete sau o altă suprafață dacă mâncați afară. Acest lucru vă permite să păstrați un ochi asupra oricăror jocuri din zonă în cazul în care încep să se apropie de hrană. Evitați întoarcerea spatelui pe pescăruși pentru că nu puteți vedea dacă vă apropie.
  • De exemplu, dacă masa la o cafenea în aer liber, alegeți un loc aproape de peretele Cafenei care se confruntă spre exterior din clădire.
  • Imagine intitulată Deal cu margini agresive Pasul 4
    4. Face contact vizual cu un gull dacă se plimba spre tine în timp ce mănânci. Se uită greu la orice pescăruș care începe să se apropie de tine pe jos. Știind că le urmăriți uneori descurajează pescărușul de la testarea norocului lor pentru a încerca să vă fure mâncarea.
  • Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să vă acoperiți mâncarea sau să vă mișcați mai aproape de dvs. sau să vă deplasați într-o zonă diferită pentru a mânca pentru a scăpa de pelele agresive.
  • Imagine intitulată Deal cu Pasajele agresive Pasul 5
    5. Păstrați orice mâncare pe care o purtați ascunsă și acoperită când vă plimbați de gulls. Transportați alimente în recipiente închise în interiorul unei pungi, dacă este posibil și țineți-l aproape de corpul dvs., astfel încât pescărul să fie mai puțin probabil să-l observați și să vă scufundați pentru el. Deschideți numai recipientele de alimente când veți mânca.
  • De exemplu, nu mergeți în jurul valorii de purtarea unei casete libere de cartofi prăjiți. Acoperiți-le până când ajungeți la un loc unde puteți să vă așezați să le mâncați în siguranță.
  • Dacă trebuie să transportați ceva descoperit ca un con de înghețată sau o patiserie, păstrați-o aproape de corpul dvs. în loc să o țineți întinsă în fața dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu margini agresive Pasul 6
    6. Aruncați deșeurile alimentare prompt și corect. Aruncați resturile de alimente și recipientele de alimentare de unică folosință în recipientele adecvate de eliminare de îndată ce ați terminat mâncarea. Nu lăsați litter-urile sau rămase de alimentare la pescari.
  • Dacă lucrați într-o cafenea sau un restaurant cu scaune în aer liber, resturile clare și mâncărurile de la mese de îndată ce oaspeții lasă să descurajeze pescărușii de la Scavenge.
  • Metoda 2 din 3:
    Protejarea împotriva pescelor de cuibărit
    1. Imagine intitulată Deal cu Pasajele agresive Pasul 7
    1. Ascultați pentru un sunet scăzut, cu zgomotul ca avertizare a unui atac. Gulls apărăm cuiburile și puii fac un sunet de avertizare pentru a vă spune să scăpați înainte de a ataca. Fiți conștienți de împrejurimile dvs. atunci când vă plimbați prin zone cu chelluri și ascultați pentru acest sunet.
    • Din moment ce probabil că nu sunteți familiarizat cu acest sunet specific, este posibil să nu observați prima dată. Dacă nu observați sunetul de avertizare, următorul pas este pentru ca pescărul să înceapă să se rătăcească spre dvs. fără a vă atinge de fapt.
    • Dacă doriți să vă familiarizați cu sunetul de avertizare, ați putea găsi clipuri audio online.
    • Sezonul de reproducere pentru gulls este de obicei din martie până în septembrie, așa că fii deosebit de precaut în acest timp.
  • Imagine intitulată Deal cu Pasul de Păi agresiv Pasul 8
    2. Deplasați-vă dacă auziți o avertizare Squawk sau dacă un gull începe să se rătăcească la tine. Backtrack așa cum ați venit până când nu auziți sunetul sau dacă gull se oprește. Găsiți un alt traseu care vă permite să evitați glanurile de cuibărit.
  • Dacă ignorați avertismentele, o înclinare poate începe să vă atace să vă apropiați mai aproape și să vă răzgândiți cu picioarele.
  • Imagine intitulată se ocupă de pescăruși agresivi Pasul 9
    3. Ridicați-vă brațele pentru a vă proteja capul dacă un pescariu începe să se rătăcească la tine. Păstrați-vă brațele deasupra capului, dar nu ledați-le în jur. Deplasați-vă de zonă până când pescărușul nu vă atacă.
  • Fluturând brațele în jur pentru a încerca și a dezactiva pescărușul poate să-l agraveze mai mult și să facă atacul mai rău. Cel mai bine este să vă apărați și să ieșiți de acolo.
  • Imagine intitulată Deal cu margini agresive Pasul 10
    4. Purtați o pălărie și purtați o umbrelă deschisă dacă nu puteți evita glanurile agresive. În unele cazuri, ca și în cazul în care pescarul de cuibărit locuiește aproape de ușa din față, ar putea fi imposibil să se evite un pescăruș care este protejat de tinerii săi. Puneți o pălărie pentru a vă proteja capul și pentru a vă plimba cu o umbrelă deschisă, apoi utilizați umbrela ca un scut dacă un gull începe să devină agresiv cu dvs.
  • Puii de la Seagull durează aproximativ 5-6 săptămâni pentru a părăsi cuibul, atunci părinții nu vor fi atât de agresivi. Deci, nu vă faceți griji, nu va trebui să vă protejați astfel de totdeauna.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrarea pescăriei de pe proprietatea dvs
    1. Imagine intitulată Deal cu Pasul Aggresiv Pasul 11
    1. Utilizați materiale strălucitoare pentru a descuraja pescăruși. Închideți lucrurile cum ar fi banda reflectorizantă sau streamers în zonele în care doriți să descurajați pescărușii să stea afară. Suprafețele reflectorizante le confundă și ar putea decide să meargă în altă parte.
    • Alte idei sunt de a închide CD-urile vechi folosind șir sau pentru a freca un gel strălucitor numit gel de incendiu optic pe suprafețe.
  • Imagine intitulată Deal cu Pasul de Pălărie agresiv Pasul 12
    2. Configurați decoși de prădători pescăruși cum ar fi bufnițele și șoimii de pe proprietatea dvs. Tie baloane cu fețe OWL sau închideți măști de bufniță în jurul proprietății, de exemplu. Sau, cumpărați ornamente de gazon cum ar fi bufnițele de lemn sau șoimile și le lipiți în gazonul tău.
  • Alte exemple de lucruri care pot speria pescăruși sunt zmee în formă de Hawks și Coyoții de momeală.
  • Imagine intitulată Deal cu Pasajele agresive Pasul 13
    3. Instalați firele, spikele și plasele pentru a păstra pescărușele din perching pe puncte înalte. Obțineți picături din plastic sau metal instalate pe coșuri și puncte înalte ale acoperișului dvs. Înconjurați alte zone pe care nu vreți să ieșiți cu fire și plițe pentru a le menține de la perching și cuibăresc acolo.
  • De exemplu, obțineți o bandă lungă de vârfuri și o rulați peste tot vârful acoperișului pentru a preveni așezarea pescăresc acolo.
  • Imagine intitulată Deal cu Pasul Agresiv Pasul 14
    4. Închiriați un falconer pentru a implementa un șoim sau un șoim pentru a sperie mulțimile de pescăruși. Unele falcineri oferă acest serviciu pentru a reduce mulțimile problematice de pescăruș în zone care sunt depășite. Căutați falcinele în zona dvs. și contactați-i pentru a afla dacă aceasta este o opțiune.
  • Rețineți că șoimul sau șoimul ar putea ucide un pescăruș dacă nu se răzgândesc destul de repede.
  • Rețineți că Falconer va trebui să se întoarcă pentru a împiedica întoarcerea pescăresc, deci este un serviciu în curs de desfășurare pe care va trebui să-l plătiți.
  • Costul acestui serviciu ar putea fi undeva în jur de 55 de dolari pe oră.
  • sfaturi

    Evitați să mâncați în afara în zonele în care există o mulțime de pescari care atârnă în jur. S-ar putea să aveți în curând un roi de păsări agresive în jurul dvs. încercând să vă împărtășiți masa!

    Avertizări

    Nu hrăniți niciodată pe gulls, deoarece acest lucru îi va încuraja să vadă oamenii ca o sursă de hrană și poate duce la un comportament agresiv.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar