Cum se configurează microsoft outlook

Outlook este unul dintre cei mai populari clienți de e-mail din lume și are o serie de caracteristici puternice. Pentru a obține cele mai multe din Outlook, veți dori să adăugați conturile dvs. de e-mail, astfel încât să puteți găsi toate mesajele într-un singur loc, să vă importați calendarul, astfel încât să puteți vedea evenimente viitoare și să adăugați contactele dvs. de la diferitele dvs. Liste de contacte online.

Pași

Partea 1 din 3:
Adăugarea unui cont de e-mail
  1. Imagine intitulată Construiți un computer laptop Pasul 1
1. Înțelegeți diferența dintre serviciile de e-mail POP și IMAP. Există două moduri în care e-mailul poate fi livrat clientului dvs. de e-mail: POP (Post Office Protocol) și IMAP (Protocolul de acces la mesaje Internet). Pop este metoda mai veche de transferare a mesajelor de e-mail și de a descărca mesaje noi clientului dvs. și apoi ștergeți-le de pe server. IMAP a fost conceput pentru a vă permite să verificați e-mailurile de la mai multe dispozitive, deoarece mesajele și organizațiile sunt sincronizate între toți clienții pe care îi utilizați.
  • Nu există nici un motiv practic de utilizare a popului dacă IMAP este disponibil. IMAP este mai stabilă, mai sigură și vă permite să vă verificați e-mailul de pe computer, pe telefon și la laptop fără a pierde mesaje.
  • Cele mai multe servicii de e-mail vă permit să utilizați IMAP, deși unele pot fi taxate pentru aceasta. Gmail, Yahoo!, Outlook.COM (Hotmail), AOL și majoritatea furnizorilor de servicii permit IMAP.
  • Imagine intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 1
    2. Configurați serviciul dvs. pentru IMAP (Gmail). Cele mai multe servicii de e-mail vă permit să accesați funcțiile IMAP fără a face modificări. Excepția majoră de la acest lucru este Gmail, unde va trebui să activați manual IMAP.
  • Conectați-vă la site-ul Gmail și faceți clic pe butonul Gear. Selectați "Setări "și apoi faceți clic pe "Redirecționare și pop / imap" tablo. Selectați "Activați IMAP" și faceți clic pe "Salvează modificările".
  • Imagine intitulată 4372540 3
    3. Outlook deschis. Când adăugați un serviciu de e-mail IMAP, veți putea verifica, organiza și gestiona e-mailul în Outlook și pe toate celelalte dispozitive. Orice modificări pe care le faceți în Outlook vor fi reflectate în ceilalți clienți de e-mail.
  • Imagine intitulată 4372540 4
    4. Apasă pe "Fişier" tablo. În "Info" secțiune, faceți clic pe "+ Adaugă cont" buton.
  • Imagine intitulată 4372540 5
    5. Selectați "Configurare manuală sau tipuri suplimentare de servere". Acest lucru vă va permite să introduceți orice cont de e-mail.
  • Notă: Dacă utilizați Gmail sau Hotmail (Outlook.COM), puteți introduce adresa dvs. de e-mail și parola în "Cont de email" Secțiunea de adăugare a ferestrei de cont nou și săriți restul acestei secțiuni. Outlook va avea grijă de restul configurației pentru dvs. De asemenea, puteți să le stabiliți manual dacă preferați citirea.
  • Imagine intitulată 4372540 6
    6. Selectați "Pop sau imap". Acest lucru vă va permite să introduceți un cont de e-mail bazat pe web.
  • Imagine intitulată 4372540 7
    7. Introduceți informațiile despre contul dvs. de e-mail. Introduceți numele dvs., precum și adresa dvs. de e-mail din partea de sus. Lăsați acum informațiile despre server (a se vedea următorul pas). În secțiunea Informații de conectare, introduceți numele de utilizator al contului dvs. (de obicei, la fel ca adresa dvs. de e-mail), precum și parola pe care o utilizați pentru a accesa contul.
  • Imagine intitulată 4372540 8
    8. Introduceți informațiile despre serverul de e-mail. În secțiunea Informații despre server, introduceți informațiile pentru serviciul dvs. de poștă electronică. Selectați "IMAP" Din meniul derulant Tip Cont. Mai jos este informația pentru unele dintre cele mai populare servicii de corespondență:
    Serviciu Serverul de poștă electronică de intrare  Server de poștă electronică de ieșire
    Gmail

    IMAP.Gmail.COM

    SMTP.Gmail.COM

    Yahoo!

    IMAP.Poștă.Yahoo.COM

    SMTP.Poștă.Yahoo.COM

    Hotmail

    IMAP-mail.Outlook.COM

    SMTP-mail.Outlook.COM

    AOL

    IMAP.AOL.COM

    SMTP.AOL.COM

    Comcast

    IMAP.Comcast.net

    SMTP.Comcast.net

     Cel care avertizeaza despre timp 

    Poștă.TWC.COM

    Poștă.TWC.COM

    AT & T

    IMAP.Poștă.atrona.net

    SMTP.Poștă.atrona.net

  • Imagine intitulată 4372540 9
    9. Apasă pe .Mai multe setari... buton. Faceți clic pe fila Server de ieșire.
  • Imagine intitulată 4372540 10
    10. Verifică "Serverul meu de ieșire (SMTP) necesită autentificare". Selectați "Utilizați aceleași setări ca și serverul meu de poștă electronică". Această setare este aceeași pentru aproape toate serviciile de e-mail.
  • Imagine intitulată 4372540 11
    11. Apasă pe .Avansat tablo. Aceste setări sunt de obicei corecte, dar veți dori să le verificați folosind tabelul de mai jos:
    Serviciu Serverul primit / 
    Criptare
     Server de ieșire / 
    Criptare
    Gmail

    993 / SSL

    587 / TLS

    Yahoo!

    993 / SSL

    465 / SSL

    Hotmail

    993 / SSL

    587 / TLS

    AOL

    993 / SSL

    587 / SSL

    Comcast

    993 / SSL

    587 / TLS

     Cel care avertizeaza despre timp

    143 / SSL

    587 / SSL

    AT & T

    993 / SSL

    465 / SSL

  • Imagine intitulată 4372540 12
    12. Clic .Următorul > După introducerea tuturor setărilor contului dvs. Outlook va începe să testeze setările pentru a vă asigura că se poate conecta la server pentru a trimite și a primi mesaje.
  • Imagine intitulată 4372540 13
    13. Așteptați ca mesajele dvs. să se sincronizeze. Odată ce ați conectat contul dvs. de e-mail, mesajele și folderele dvs. vor începe sincronizarea cu Outlook. În funcție de câte mesaje aveți, acest lucru poate dura câteva momente. Puteți monitoriza procesul de la bara de stare din partea de jos a ferestrei.
  • Outlook va trebui doar să facă o sincronizare majoră prima dată când vă conectați contul. După aceasta, va sincroniza doar modificările făcute din oricare dintre clienții dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată 4372540 14
    14. Răsfoiți prin mesajele dvs. În partea stângă a ferestrei, veți vedea contul dvs. de e-mail cu folderele asociate enumerate dedesubt. Puteți naviga prin aceste foldere pentru a vedea toate mesajele dvs. Orice modificări organizaționale pe care le faceți în Outlook vor fi reflectate în versiunea web a contului dvs. de e-mail și invers.
  • Depanare

    1. Imagine intitulată 4372540 15
      1. Nu pot trimite mesaje de e-mail, dar le pot primi. Dacă puteți primi mesaje bine, dar Outlook vă oferă o eroare la trimitere, veți dori să verificați dublu setările serverului de ieșire.
    2. Faceți clic pe fila Fișier și selectați "Info". Clic "Setările contului" → "Setările contului", și apoi faceți dublu clic pe contul pe care doriți să-l ajustați.
    3. Verificați dublu că serverul de poștă electronică este setat corect. În "Mai multe setari" fereastră, căutați porturi alternative pentru a încerca serverul de ieșire. De asemenea, asigurați-vă că "Serverul meu de ieșire necesită autentificare" este verificată în fila Server de ieșire.
    4. Imagine intitulată 4372540 16
      2. Nu pot primi mesaje de e-mail, dar le pot trimite. Dacă puteți trimite mesaje de e-mail, dar întâmpinați dificultăți de recuperare a celor noi, veți dori să verificați setările de server primite.
    5. Faceți clic pe fila Fișier și selectați "Info". Clic "Setările contului" → "Setările contului", și apoi faceți dublu clic pe contul pe care doriți să-l ajustați.
    6. Asigurați-vă că aveți adresa corectă a IMAP pentru serverul dvs. de mail primit. În "Mai multe setari" Fereastră, asigurați-vă că portul dvs. de server de intrare este setat la 993 / SSL, dacă nu se specifică altfel de serviciul de e-mail.
    7. Imagine intitulată 4372540 17
      3. Nu pot trimite sau primi mesaje de e-mail. Dacă primiți erori de autentificare și nu puteți trimite sau primi mesaje, probabil că aveți de-a face cu o parolă proastă.
    8. Faceți clic pe fila Fișier și selectați "Info". Clic "Setările contului" → "Setările contului", și apoi faceți dublu clic pe contul pe care doriți să-l ajustați.
    9. Reintroduceți parola în câmpul de parolă. Verificați dacă serviciul dvs. de poștă electronică necesită conectare utilizând autentificarea parolei Secure (cele mai multe servicii de poștă electronică nu necesită acest lucru).
    10. Dacă utilizați autentificarea cu două factori, va trebui să închideți și să utilizați o parolă specifică pentru Outlook. Faceți clic aici pentru instrucțiuni pentru autentificarea cu două factor Google.
    Partea 2 din 3:
    Sincronizarea calendarelor
    1. Imagine intitulată 4372540 18
    1. Înțelegeți ce se va întâmpla atunci când importați un calendar. Outlook nu poate sincroniza ambele căi cu serviciile de calendar, cu excepția Outlook.com (hotmail). În schimb, puteți seta Outlook pentru a vă abona la calendarul dvs. și va actualiza automat când efectuați modificări în calendarul dvs. web. Modificările aduse în calendarul dvs. Outlook, totuși, nu vor fi sincronizate înapoi în calendarul dvs. web.
    • Pentru a sincroniza o perspectivă.COM contul, inclusiv calendarul, faceți clic pe fila Fișier și apoi faceți clic pe "Adaugă cont" buton. Introduceți perspectiva dvs.Informații despre contul COM și urmați instrucțiunile de sincronizare a conturilor dvs.
  • Imagine intitulată 4372540 19
    2. Găsiți adresa ICAL pentru calendarul dvs. Adresa ICAL este o legătură cu calendarul dvs. web care permite Outlook să rămână actualizat. Procesul de găsire a adresei iCal depinde de serviciul calendaristic:
  • Google Calendar - Conectați-vă la Calendarul Google. Hover pe calendarul pe care doriți să îl partajați cu Outlook și faceți clic pe butonul Meniu care apare. Selectați "Setări calendaristice" apoi faceți clic pe butonul ical de lângă "Adresa privată". Copiați adresa afișată.
  • Yahoo! Calendar - Conectați-vă la Yahoo! Calendar. Hover pe calendarul pe care doriți să îl partajați cu Outlook și faceți clic pe butonul Meniu care apare. Selectați "Acțiune..." și apoi verificați "Generați legături" cutie. Copiați adresa în "Pentru a importa într-o aplicație Calendar (ICS)" cutie.
  • Facebook - Conectați-vă la contul dvs. Facebook. Apasă pe "Evenimente" Opțiunea din meniul din stânga. Faceți clic dreapta pe "evenimente viitoare" link și selectați "Copie". Această legătură este în cutia mică sub "Evenimentele care se întâmplă în această săptămână" caseta, găsită în partea dreaptă a paginii.
  • iCloud - Pentru a adăuga calendarul dvs. iCloud la Outlook, va trebui să aveți nevoie Instalați panoul de control ICLoud.
  • Imagine intitulată 4372540 20
    3. Deschideți Outlook și selectați secțiunea Calendar.
  • Outlook 2013 - Puteți selecta calendarul din rândul de butoane de-a lungul fundului ferestrei.
  • Outlook 2010, 2007 și 2003 - Puteți selecta calendarul din lista butoanelor din colțul din stânga jos al ferestrei.
  • Imagine intitulată 4372540 21
    4. Apasă pe "Pliant" fila, apoi faceți clic pe "Calendar deschis".
  • Imagine intitulată 4372540 22
    5. Selectați "De pe internet..." și lipiți în adresa ICS. Faceți clic pe Da când vi se solicită adăugarea calendarului de Internet.
  • Puteți face clic pe Advanced... Pentru a adăuga o descriere sau redenumiți calendarul.
  • Imagine intitulată 4372540 23
    6. Răsfoiți calendarul. Calendarul dvs. nou se va deschide, permițându-vă să vă vedeți evenimentele Calendarului Internet. Orice modificări făcute în Outlook nu vor fi sincronizate în calendarul dvs. de internet.
  • Depanare

    1. 1. Calendarul meu nu stai sincronizat cu iPhone-ul meu. Aceasta este o problemă destul de comună când este conectată la un server Exchange și necesită un instrument special pentru a repara pe computer. Se întâmplă când fișierele sunt corupte în timpul procesului de sincronizare.
    2. Descărcați programul Calcheck de la Microsoft Aici.
    3. Dezarhivați programul și trageți Calcheck.exe la o locație convenabilă pe computer.
    4. Țineți apăsată tasta ⇧ Shift și faceți clic dreapta în folderul care conține Calcheck.exe. Selectați "Deschideți fereastra de comandă aici".
    5. Tip Calcheck.Ex -f și apăsați ↵ ENTER pentru a rula programul și a încerca să remedieze orice fișiere corupte.
    Partea 3 din 3:
    Importarea contactelor
    1. Imagine intitulată 4372540 24
    1. Înțelegeți ce se va întâmpla atunci când importați contacte dintr-un alt serviciu. Outlook nu se poate sincroniza înainte și înapoi între lista de contacte online și lista Outlook Contacte. Când importați un fișier de contacte, orice modificări efectuate în Outlook rămâne în Outlook. Dacă doriți să împingeți modificările pe care le-ați făcut în Outlook înapoi la lista dvs. de calendar online, va trebui să exportați contactele Outlook.
    • Excepția de la aceasta este o perspectivă.COM cont, care se poate sincroniza complet cu Outlook. Pentru a sincroniza o perspectivă.COM COM, inclusiv contactele, faceți clic pe fila Fișier și apoi faceți clic pe "Adaugă cont" buton. Introduceți perspectiva dvs.Informații despre contul COM și urmați instrucțiunile de sincronizare a conturilor dvs.
  • Imagine intitulată 4372540 25
    2. Exportați contactele de la celălalt serviciu. Va trebui să descărcați sau să salvați lista de contacte ca fișier pe care Outlook le poate citi și importa. Procesul variază în funcție de serviciul dvs. de contacte.
  • Contacte Google - Conectați-vă la site-ul Gmail. Apasă pe "Gmail" Meniu și comutați la "Contacte". Apasă pe "Mai mult" butonul și selectați "Export...". Selectați ce grupuri doriți să exportați. În mod implicit, toate contactele vor fi exportate. Selectați "Outlook CSV" ca formatul. Salvați fișierul pe computer.
  • Yahoo! Contacte - Conectați-vă la Yahoo! Site-ul de poștă electronică. Faceți clic pe butonul Contacte de deasupra listei de dosare de poștă electronică. Apasă pe "... Acțiuni" Butonul de deasupra listei de contacte. Clic "Export" și asigurați-vă că este selectată Outlook Microsoft. Clic "Export acum" Pentru a descărca fișierul pe computer.
  • Icloud Contacte - Conectați-vă la site-ul ICloud și selectați "Contacte". Selectați toate contactele pe care doriți să le exportați. Puteți apăsa în jos ⇧ Shift pentru a selecta mai multe contacte o dată. Faceți clic pe pictograma angrenajului și selectați "Export vcard.." Pentru a descărca fișierul de contacte pe computer.
  • Imagine intitulată 4372540 26
    3. Deschideți Outlook și selectați secțiunea Oameni.
  • Outlook 2013 - Puteți selecta persoane de la rândul de butoane de-a lungul fundului ferestrei.
  • Outlook 2010, 2007 și 2003 - Puteți selecta persoane din lista de butoane din colțul din stânga jos al ferestrei.
  • Imagine intitulată 4372540 27
    4. Apasă pe "Fişier" Tab și selectați "Deschis & Export".
  • Imagine intitulată 4372540 28
    5. Selectați "Import Export" și apoi selectați "Importați dintr-un alt program sau fișier".
  • Dacă importați contacte iCloud, selectați "Importați un fișier VCARD".
  • Imagine intitulată 4372540 29
    6. Selectați "Valori separate prin virgulă (Windows)". Răsfoiți fișierul pe care l-ați descărcat de pe lista de contacte online.
  • Imagine intitulată 4372540 30
    7. Determinați modul în care doriți să vă ocupați de duplicate. Dacă aveți deja contacte în Outlook, este posibil să aveți duplicate atunci când importați lista de contacte. Puteți alege să înlocuiți duplicatele cu informațiile de contact pe Internet (cel mai bun este sursa mai actualizată), să creați duplicate pe care le puteți combina sau șterge mai târziu sau să nu importați articole duplicate (cele mai bune atunci când Outlook este Mai multe surse actualizate).
  • Imagine intitulată 4372540 31
    8. Răsfoiți Contacte. Contactele dvs. vor fi afișate acum în secțiunea Office din Outlook. Puteți să trimiteți rapid contactele dvs. sau să le adăugați în grupuri. Orice modificări efectuate în Outlook nu vor fi reflectate în lista de contacte online.
  • Depanare

    1. 1. Contactele mele Google nu importă corect. Outlook poate avea dificultăți cu fișierele CSV mari care conțin sute de contacte Google. Puteți sincroniza rapid contactele dvs. folosind Outlook.com (cu condiția să aveți Outlook legat de perspectivele dvs.contul COM).
    2. Vizita oameni.Trăi.COM și conectați-vă cu Outlook.COM cont.
    3. Apasă pe "Contacte Google" buton.
    4. Clic "Conectați" și apoi conectați-vă cu contul dvs. Google.
    5. Selectați "Permite accesul" iar contactele dvs. vor fi importate în perspectiva dvs.COM cont, care, dacă este legat de Outlook, le va adăuga la contactele Outlook.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar