Cum se fixează codul de eroare 0x800ccdd în ms outlook cu serverul imap

Thiste parere Cum să remediați codul de eroare notoriu 0x800CCCDD în programul Microsoft Outlook Desktop. Codul de eroare 0x800CCCDD apare de obicei pentru că aveți "Trimite primește" Setări activate pentru Outlook pe un server IMAP.

Pași

1. Înțelegeți ce cauzează această eroare. Codul de eroare 0x800CCCDD apare alături de mesaj "Serverul dvs. IMAP a închis conexiunea", care înseamnă că "Trimite primește" Caracteristică - o setare care preia poșta Outlook ori de câte ori conectați la Internet pentru a păstra sincronizarea dvs. de poștă electronică. Aceasta nu este de fapt o problemă, ca și "Trimite primește" Caracteristica nu este menită să funcționeze cu conexiuni IMAP din cauza capacității IMAP de a sincroniza fără a ajuta la setările Outlook.
  • Având în vedere că codul de eroare depinde de setările Outlook utilizând "Trimite primește" caracteristică, fixarea erorii este la fel de simplă ca oprirea "Trimite primește" caracteristică. (Încă mai primești eroarea când începe Outlook, dar nu vei mai primi-o pe tot parcursul zilei.)
  • Imagine intitulată Fix Cod de eroare 0x800ccdd în MS Outlook cu IMAP Server Pasul 2
    2. Outlook deschis. Faceți clic pe sau faceți dublu clic pe pictograma App client Outlook Desktop, care seamănă cu un alb "O" pe un fundal albastru închis. Clientul Outlook se va deschide.
  • Dacă nu sunteți semnat în client cu o parolă actualizată, vi se va solicita să vă conectați cu adresa dvs. de e-mail și parola înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Fix Cod de eroare 0x800CCCDD în MS Outlook cu serverul IMAP Pasul 3
    3. Apasă pe Trimite primește tablo. Este în partea stângă superioară a ferestrei Outlook. O bară de instrumente va scădea din partea de sus a ferestrei.
  • Imagine intitulată Fix Cod eroare 0x800ccdd în MS Outlook cu IMAP Server Pasul 4
    4. Clic Trimiteți / primiți grupuri. Această opțiune este în "Trimite primește" secțiunea din bara de instrumente. Va apărea un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Codul de eroare Fix 0x800ccdd în MS Outlook cu IMAP Server Pasul 5
    5. Clic Definiți grupurile de trimitere / primire. Este aproape de partea de jos a meniului derulant. A face acest lucru deschide o fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Fix Cod de eroare 0x800ccdd în MS Outlook cu IMAP Server Pasul 6
    6. Debifați "Programați un automat trimis / primiți fiecare" cutie. Este in "Setarea pentru grupul "Toate conturile"" secțiune chiar sub panoul din mijlocul ferestrei pop-up.
  • Dacă "Programați un automat trimis / primiți fiecare" caseta din "Când Outlook este offline" este verificată, debifați și ea.
  • Imagine intitulată Fix Cod de eroare 0x800ccdd în MS Outlook cu serverul IMAP Pasul 7
    7. Clic Închide. Aceasta se află în partea de jos a ferestrei pop-up. Acest lucru salvează astfel setările.
  • Imagine intitulată Fix Cod de eroare 0x800ccdd în MS Outlook cu IMAP Server Pasul 8
    8. Reporniți Outlook. Închideți Outlook, apoi re-deschideți-l și permiteți-vă poșta să se sincronizeze. Nu mai puteți vedea codul de eroare apar.
  • sfaturi

    În anumite circumstanțe, poate apărea codul de eroare 0x800CCDD dacă vă pierdeți conexiunea la internet în timpul procesului de sincronizare.

    Avertizări

    Oprind "Trimite primește" Funcționalitatea pentru mesajul dvs. POP va duce la căsuța poștală nu se sincronizează corect. DISPLAY DISPLAY "Trimite primește" Dacă utilizați Outlook cu IMAP.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar