Cum se configurează outlook express

E-mailul este o modalitate excelentă de a rămâne în contact cu familia și prietenii. În timp ce accesarea e-mailurilor dintr-un browser web este convenabil, utilizând un program de e-mail, cum ar fi Microsoft Outlook Express (disponibil atât pentru Windows, cât și pentru Mac), vă poate oferi o modalitate de a vă organiza e-mailurile, contactele și programul dvs. Următoarele vă vor arăta cum să configurați acest program pentru a trimite și primi e-mailuri.

Pași

Partea 1 din 2:
Determinarea ce server să utilizeze
  1. Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 1
1. Înțelegeți serverele IMAP. IMAP (Protocolul de acces la rețea de Internet) este un standard mai nou care funcționează bine cu mai multe dispozitive și este cea mai comună opțiune de utilizat. În loc să descărcați poșta pe computer, IMAP vă permite să manipulați poșta de pe server (i.e Moving Mail la folderele pe care le-ați creat) și vedeți aceste modificări pe orice dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa poșta (computer, smartphone, tabletă etc.).
  • Ar trebui să selectați IMAP dacă veți accesa poșta dvs. la momente diferite de la mai multe dispozitive.
  • Imagine intitulată Configurarea Outlook Express Pasul 2
    2. Să înțeleagă serverele pop. POP (Post Office Protocol) este protocolul standard original pentru modul în care programele de e-mail primesc poștă de pe serverul de e-mail. Pop Mail Descarcă mesajul dvs. la computer și șterge mesajul de la server automat după o perioadă de timp, oriunde de la imediat la 30 de zile mai târziu, în funcție de selecția dvs.
  • Ați alege POP dacă ați accesa doar e-mailul de la un singur computer.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 3
    3. Strângeți informațiile despre contul dvs. Pentru a configura programul de e-mail, veți avea nevoie de adresa dvs. de e-mail, parola și adresele serverelor de poștă electronică și de ieșire pentru furnizorul dvs. de e-mail. Dacă sunt furnizate adrese atât pentru serverele POP, cât și IMAP, scrieți atât în ​​jos, deoarece veți selecta ce serviciu pe care îl veți utiliza în cadrul configurației.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 4
    4. Conectați-vă la adresa dvs. de e-mail. În browserul la alegere, conectați-vă la adresa dvs. de e-mail. Dacă nu aveți un cont de e-mail, va trebui să creați unul.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 5
    5. Accesați ecranul de ajutor. Localizați ecranul de ajutor fie din meniu, fie în Gmail făcând clic pe Setări pictograma și selectarea Ajutor.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 6
    6. Căutați servere de e-mail. introduce "Mail Server" în câmpul de căutare de ajutor sau selectați de la Ajutor meniu (dacă furnizorul dvs. de poștă oferă acest lucru ca o opțiune de meniu).
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 7
    7. Înregistrați informațiile despre serverul de e-mail. Notați informațiile despre serverul de intrare (pop și IMAP) și informațiile despre serverul de ieșire (SMTP) din acest ecran. De exemplu, serverul de intrare al Gmail este IMAP.Gmail.COM, cere SSL și utilizează portul 993- serverul de ieșire al lui Gmail este SMTP.Gmail.COM, cere autentificare, și utilizează fie port 465 sau 587 Pentru SSL.
  • Partea 2 din 2:
    Configurarea clientului Express Outlook
    1. Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 8
    1. Accesați programul dvs. de e-mail. Acum că aveți informațiile despre contul dvs. și înțelegeți de ce ați selectat fie POP, fie IMAP Este timpul să introduceți acest cont și să vă configurați programul de e-mail.
    • Dacă sunteți pe un Mac, faceți clic pe program pictograma, sau navigați la program de la Căutare>Aplicații.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 9
    2. Accesați setările contului. Setările contului conține toate setările de conectivitate și preferințele pentru contul dvs. de e-mail. În funcție de versiunea Outlook pe care o utilizați, acest lucru se va găsi fie în Fişier>informație>Setările contului sau Instrumente>Setările contului.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 10
    3. Adăugați un cont nou. Selectați opțiunea pentru a adăuga un cont de e-mail nou și începeți introducerea informațiilor pe care le-ați înregistrat pentru numele serverului, împreună cu adresa dvs. de e-mail și parola. Aceasta va seta configurația pentru contul dvs. de e-mail Outlook..
  • Urmați instrucțiunile sau formularul pentru a introduce numele dvs. (acesta este ceea ce va fi afișat pe cineva care primește un e-mail), adresa de e-mail, parola și informațiile de server corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 11
    4. Verificați informațiile despre cont. Înainte de a salva informațiile, re-citiți informațiile pe care le-ați introdus în formularul de acuratețe, comparându-l cu ceea ce ați scris anterior și corectați orice inexactitate.
  • Imagine intitulată Configurare Outlook Express Pasul 12
    5. Salvați informațiile despre cont. Urmați solicitarea de a salva informațiile despre cont, programul va verifica conectivitatea și comunicațiile și va începe să descărcați e-mailuri sau să vă solicitați să rezolvați o problemă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar