Cum se creează o prezentare utilizând diapozitivele google

Acest tutorial vă va arăta cum să faceți o prezentare asemănătoare PowerPoint folosind diapozitivele Google. Prezentările pot fi folosite pentru școală, afaceri și atât de mult mai mult.

Pași

  1. Imaginea intitulată Creați o prezentare utilizând Gliss Google Pasul 1
1. Accesați pagina de pornire a Google și faceți clic pe grila din colțul din dreapta sus. De acolo, faceți clic pe pictograma unității. Veți fi redirecționat către o pagină de conectare dacă sunteți semnat, dacă nu veți fi dus la unitatea dvs.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare utilizând Google Draving Pasul 2
    2. De la unitatea dvs., faceți clic pe butonul albastru nou din partea stângă a paginii. Selectați "Google diapozitive" Din meniul derulant.
  • Pentru mai multe opțiuni, treceți peste săgeata de pe marginea din dreapta a opțiunii Google Tloides, unde va apărea un meniu derulant mai mic. De aici puteți selecta o prezentare dintr-un șablon sau o diapozitive goale.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare utilizând Google Slides Pasul 3
    3. Dacă vă aflați pe pagina de diapozitive, selectați o opțiune din partea de sus a paginii pentru a crea un nou diapozitiv. Puteți apăsa pătratul alb cu un semn plus pentru o diapozitive goale sau faceți clic pe unul dintre șabloane. Faceți clic pe opțiunea Galerie de șabloane, unde vor apărea mai multe șabloane.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare utilizând Google Slides Pasul 4
    4. Denumiți diapozitivul și selectați o temă. De asemenea, veți fi solicitat să selectați o temă pentru prezentarea dvs. Această demonstrație va folosi "Luxe" temă. Pentru ao numi, faceți clic pe "Untitled" text în partea de sus pentru a redenumi. Acest lucru va apărea în bara de browser când tu sau cineva vizualizează prezentarea.
  • Asigurați-vă că adăugați un titlu și un subtitrare făcând clic pe unde vi se solicită adăugarea textului.
  • Imaginea intitulată Creați o prezentare utilizând Google Glides Pasul 5
    5. Adăugați diapozitive noi. În colțul din stânga sus, există un buton mic +. Faceți clic pe acest lucru pentru a crea titlul implicit și diapozitivul corpului. Dacă doriți o structură diferită, faceți clic pe săgeata mică în jos, chiar lângă ea. Acest lucru va duce la un meniu derulant mare de multe dispozitive diferite pentru diverse scopuri.
  • De asemenea, puteți modifica un aspect al diapozitivului preexistent, făcând clic pe opțiunea Layout din bara de editare superioară.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare folosind Google Glides Pasul 6
    6. Introduceți imagini. Accesați bara de editare superioară și faceți clic pe Insert. De acolo, găsiți imagini în meniul derulant. O fereastră va apărea cu diferite opțiuni de imagine: Puteți încărca propria imagine de pe computer, faceți o fotografie cu camera web, lipiți o adresă URL de imagine, găsiți o imagine din albumele foto Google, găsiți o fotografie de la unitatea dvs. sau căutați Pentru unul online cu Google, Life sau Imagini stoc.
  • Imaginea intitulată Creați o prezentare utilizând Google Slides Pasul 7
    7. Adaugă text. Dacă doriți să adăugați o casetă de text, faceți clic pe casetă cu A T în bara de editare superioară (aceasta este dacă nu aveți deja un spațiu deschis cu a "Faceți clic pentru a adăuga text" prompt). Puteți edita fontul și dimensiunea textului, faceți-o cu caractere aldine, subliniate sau italice, toate fiind una lângă cealaltă în bara de editare. Există, de asemenea, opțiuni cu aliniere și spațierea liniei în bara de editare. Faceți clic pe mai mult, amplasat la marginea din dreapta a barei, pentru a regla linia și adăugați o listă numerotată și / sau marcată.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare utilizând Google Glides Pasul 8
    8. Anima. Faceți clic dreapta pe text sau o imagine, de preferință cea pe care doriți să o animați mai întâi și să navigați în partea de jos a meniului derulant, unde se spune animate. Elementul dvs. selectat trebuie evidențiat în albastru. De acolo, faceți clic pe dreptunghiul care spune că se estompează, care este animația implicită. Selectați o animație din meniul derulant. Sub el este un alt dreptunghi care spune despre clic, faceți clic pe acest lucru pentru a alege dacă doriți ca animația să aibă loc manual sau automat. Puteți verifica dacă doriți să animați prin paragraf, care este recomandată pentru listele marcate. Dedesubt că puteți ajusta viteza fiecărei animații prin tragerea barei.
  • Pe măsură ce adăugați animații fiecărui element făcând clic pe albastru "+ Selectați un obiect pentru a anima", ei vor începe să se adune. Faceți clic pe fiecare pentru ao edita.
  • Modificați tranziția de la diapozitiv pentru a glisa făcând clic pe valoarea implicită "Slide: Nici o tranziție" În partea de sus a barei laterale. Puteți alege dacă să se aplice la toate diapozitivele sau la doar una.
  • Previzualizați-vă animațiile făcând clic pe Redare în partea de jos a barei laterale.
  • Eliminați o animație făcând clic pe micul X pe dreptunghiul său și trageți fiecare animație în sus sau în jos pentru a schimba ordinea.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare utilizând Google Draving Pasul 9
    9. Când ați terminat editarea, apăsați butonul Share pentru a edita permisiuni pentru prezentarea dvs. Căutați persoane pe care doriți să le împărtășiți prin numele sau e-mailurile și editați permisiuni făcând clic pe pictograma creionului de lângă ea - pot să o vizualizeze, să o editeze, fie să comenteze acest lucru. Dacă faceți clic pe butonul vă oferă, de asemenea, link-ul dvs. unic de prezentare care poate fi accesat făcând clic "Obțineți link-ul acțiunilor". Când ați terminat, faceți clic pe Terminat.
  • Imagine intitulată Creați o prezentare utilizând Google Glides Pasul 10
    10. Vizualizați produsul finit făcând clic pe "Prezent" În colțul din dreapta sus. Navigați de la diapozitiv pentru a glisa folosind tastele săgeată sau săgețile din partea de jos a ecranului. Faceți clic pe Squiggle în partea de jos pentru a porni indicatorul laser, cele patru săgeți de informare pentru ecranul complet, numele diapozitivului curent pentru a naviga la altul și treapta pentru setări. De asemenea, puteți activa vizualizarea prezentatorului, care vă permite să acceptați publicul Q & A și să vizualizeze notele vorbitorului.
  • sfaturi

    Dacă aveți un blocaj pop-up, asigurați-vă că ați dezactivat-o astfel încât diapozitivele să funcționeze corect.
  • Hover peste fiecare instrument pentru a vedea comanda rapidă și funcția tastaturii.
  • Amintiți-vă, acestea sunt funcțiile de bază - Google Slides conține multe alte instrumente pe care le puteți lucra cu măsură ce explorați Creatorul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar