Cum se adaugă videoclipuri la diapozitivele google

Dacă trebuie să adăugați videoclipuri în diapozitive Google, există câteva modalități de a merge la el. Puteți pune videoclipuri în prezentări prin Google Slides. Puteți juca aceste videoclipuri în cadrul prezentărilor dvs. și nu veți avea nevoie de un alt software de film de film. De asemenea, puteți încărca și reda videoclipuri pe Google Drive, în scopuri de backup și de accesibilitate. Există diferite formate video acceptate, inclusiv cele mai frecvent utilizate MPEG-uri, WMV și AVI.

Pași

Metoda 1 din 3:
Punerea videoclipurilor pe Google Slides
  1. Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 1
1. Accesați diapozitivele Google. Deschideți o nouă filă de browser web sau o fereastră și vizitați Pagina Web Google Gliss.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 2
    2. Loghează-te. Sub caseta de conectare, introduceți adresa de e-mail Gmail și parola. Acesta este un ID Google pentru toate serviciile Google, inclusiv Google Docs. Faceți clic pe butonul "Conectați-vă" pentru a continua.
  • După conectare, veți fi adus în directorul principal. Dacă aveți deja prezentări sau diapozitive existente, puteți vedea și accesați-le de aici.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 3
    3. Creați o nouă prezentare. Faceți clic pe cercul roșu mare cu un semn plus pe colțul din dreapta jos. O fereastră sau filă nouă va fi deschisă împreună cu producătorul de prezentare bazat pe web.
  • Dacă doriți să vizualizați sau să editați o prezentare existentă, faceți clic pe el. O fereastră nouă sau o filă va fi deschisă cu diapozitivele prezentării.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 4
    4. Identificați diapozitivul pentru videoclip. Există miniaturi ale tuturor diapozitivelor sub prezentarea selectată găsită pe panoul din stânga. Aceasta este pentru referința dvs. ușoară, astfel încât să puteți sări la diapozitivele exacte pe care le doriți. Faceți clic pe diapozitivul în care doriți să puneți videoclipul. Slide-ul va fi pus în ecranul principal.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 5
    5. Introduceți videoclipul. Faceți clic pe "Inserați" din bara de meniu antet, apoi selectați "Video" de aici. O fereastră va deschide unde puteți introduce adresa URL sau linkul pentru videoclipul pe care doriți să îl încorporați.
  • Introduceți adresa URL sau linkul videoclipului pe câmpul furnizat. Faceți clic pe butonul de lupă de lângă câmp pentru a căuta videoclipul. Lista de videoclipuri care corespund căutării dvs. va fi afișată. Puteți vedea o previzualizare și titlul videoclipurilor. Faceți clic pe cea pe care doriți să o adăugați la diapozitive, apoi faceți clic pe butonul "Selectați" din partea de jos a ferestrei.
  • 6. Poziționați videoclipul. Miniatura de previzualizare a videoclipului va fi adăugată la diapozitivul dvs. Puteți să-l poziționați și să vă ajustați dimensiunea făcând clic și trageți pe ea, deoarece cum ați face cu celelalte obiecte de pe diapozitive.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 6
    Metoda 2 din 3:
    Puneți videoclipuri pe Google Drive
    1. Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 7
    1. Accesați Google Drive. Într-o nouă filă sau fereastră de browser web, vizitați Google Drive.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 8
    2. Loghează-te. Sub caseta de conectare, introduceți adresa de e-mail Gmail și parola. Acesta este ID-ul dvs. Google pentru toate serviciile Google, inclusiv Google Drive. Faceți clic pe butonul "Conectați-vă" pentru a continua.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 9
    3. Creați un fișier nou. Faceți clic pe butonul "Nou" din panoul din stânga și un meniu va ieși. Selectați "Încărcare fișiere" și browserul de fișiere al computerului se va deschide.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 10
    4. Încărcați fișiere video. Răsfoiți prin directorul de fișiere și selectați videoclipurile pe care doriți să le încărcați. Puteți selecta mai multe fișiere simultan. Faceți clic pe butonul "Încărcare" sau "Deschidere" pentru a continua.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 11
    5. Așteptați ca fișierul să finalizeze încărcarea. O fereastră de progres în încărcare va apărea în partea dreaptă inferioară a site-ului web. Puteți urmări progresul pe măsură ce fișierele dvs. sunt încărcate. Google va converti, de asemenea, fișierele astfel încât să fie redat de pe site. Va dura câteva secunde pentru ca Google să facă acest lucru. Veți vedea o miniatură de previzualizare a videoclipurilor odată ce au fost convertite.
  • 6. Redați un videoclip. Faceți dublu clic pe fișierul video pe care doriți să îl urmăriți. Va apărea o fereastră video mică și îl puteți urmări de aici. Va începe să se joace imediat.
  • Metoda 3 din 3:
    Punerea videoclipurilor pe Google Slides
    1. Imagine intitulată Shot 2020 01 20 la 12.13.56 pm.jpg
    1. Du-te Google Drive
  • Imagine intitulată Shot 2020 01 20 la 12.15.48 pm.jpg
    Imagine intitulată Shot 2020 01 20 la 12.15.48 pm.jpg
    2. Du-te la noi
  • Imagine intitulată Shot 2020 01 20 la 12.16.54 PM.jpg
    Imagine intitulată Shot 2020 01 20 la 12.16.54 PM.jpg
    3. Apăsați pe noul și faceți clic pe Google Tlides
  • 4. Faceți niște diapozitive.
  • Imagine intitulată Shot 2020 01 20 la 12.19.28 PM.jpg
    5. Mergeți la inserție
  • Imagine intitulată Ecran Shot 2020 01 20 la 12.22.50 PM.jpg
    6. Apoi apăsați Video, dar nu audio
  • Imagine intitulată Shot 2020 01 20 la 12.23.38 PM.jpg
    7. Apoi introduceți ceea ce doriți să urmăriți.
  • 8. Apoi, pentru presa finală Selectați.
  • Imagine intitulată Adăugați videoclipuri la Google Docs Pasul 12

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar