Cum să corupe un fișier cu scopul utilizând un fișier corupt.net

Thiste parere cum să corupe un fișier folosind un serviciu gratuit online. Corupția unui fișier în mod intenționat poate fi util într-o mână de situații, dintre care cele mai frecvente trimite un a "efectuat" dar documentul corupt unui profesor, supervizor sau client pentru a cumpăra mai mult timp pentru a lucra la document.

Pași

  1. Imagine intitulată corupt un fișier cu scopul utilizând corupția un fișier.net Pasul 1
1. Asigurați-vă că fișierul dvs. este credibil. Dacă corupeți fișierul pentru ao trimite unei persoane în scopul de a cumpăra mai mult timp pentru a lucra la fișier, veți dori să vă asigurați că fișierul este dimensiunea, lungimea și / sau formatul corect.
  • De exemplu, dacă documentul dvs. ar trebui să fie un document de 10 pagini, trebuie să introduceți text de text de 10 pagini (e.G., text bibberish sau copiat din altă parte) într-un document Word pentru a arăta că documentul este de fapt 10 pagini.
  • Imaginea intitulată corupt un fișier cu scopul utilizând corupția unui fișier.net Pasul 2
    2. Luați în considerare copierea de rezervă a fișierului original. În timp ce nu veți corupe fișierul original, există întotdeauna o șansă ca să ștergeți accidental fișierul original în locul fișierului corupt atunci când sunteți prin utilizarea acestuia. Pentru a evita acest lucru, este mai bine să creați o copie a fișierului pe care doriți să-l corupe.
  • Pentru a crea copii de siguranță a unui fișier, faceți clic pe fișierul în cauză, apăsați pe oricare Ctrl+C (Windows) sau ⌘ comandă+C (Mac) Pentru ao copia, mergeți la o locație sigură pe computer și introduceți fișierul acolo apăsând fie Ctrl+V sau comanda ⌘+V.
  • Imagine intitulată corupt un fișier cu scopul utilizând corupția un fișier.net Pasul 3
    3. Deschideți corupt-a-fișier. Mergi la https: // corupt-a-fișier.net/ În browserul web al computerului. Acest site web poate corupa cele mai frecvente tipuri de fișiere, cum ar fi MP3, documente Word, Foi Excel și multe altele.
  • Imaginea intitulată corupt un fișier cu scopul utilizând corupția unui fișier.net Pasul 4
    4. Clic De pe computer. Este un buton galben lângă mijlocul paginii. A face acest lucru solicită să apară fereastra Explorer (Windows) sau Finder (MAC).
  • Imagine intitulată corupt un fișier cu scopul utilizând corupția un fișier.net Pasul 5
    5. Selectați fișierul. Mergeți la locația fișierului pe care doriți să îl corutați, apoi faceți clic pe fișier o dată pentru a selecta.
  • Imaginea intitulată corupt un fișier cu scopul utilizând corupția unui fișier.net Pasul 6
    6. Clic Deschis. Este în colțul din dreapta jos al ferestrei. Aceasta va încărca fișierul dvs. pe site-ul Corupt-A-File.
  • Imagine intitulată corupt un fișier cu scopul de a corupa un fișier.net pasul 7
    7. Derulați în jos și faceți clic pe FIȘIER CORUPT. Acest buton este aproape de partea de jos a paginii. Corupt-a-fișier va începe coruperea fișierului.
  • Acest lucru poate dura oriunde de la câteva secunde la câteva minute, în funcție de dimensiunea fișierului dvs.
  • Imaginea intitulată corupt un fișier în scopul utilizării corupției unui fișier.net Pasul 8
    8. Clic Descărcați fișierul dvs. corupt când vi se solicită. Aceasta va descărca fișierul corupt pe computerul dvs.
  • În funcție de setările browserului dvs., este posibil să trebuiască să faceți clic Salvați sau selectați o locație Salvare pentru a confirma descărcarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Computerele moderne și programele rar permit ca fișierele corupte să fie create în primul rând, astfel încât trimiterea aceleiași persoane un fișier corupt mai mult decât o dată va determina cel mai probabil să devină suspicioși.

    Avertizări

    Deoarece o mulțime de profesori, profesori, angajatori și oameni, în general, sunt conștienți de această strategie, trimițând un dosar corupt pentru a cumpăra timp nu este la fel de viabil o tactică așa cum a fost.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar