Cum de a șterge mesaje viber pe pc sau mac

Thiste parere cum să eliminați un mesaj de chat dintr-o conversație viber din contul dvs., utilizând un computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea mesajelor viber pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschideți Viber pe computerul dvs. Pictograma Viber arată ca un bule de vorbire purpuriu cu o pictogramă de telefon alb în ea. Puteți găsi în folderul de aplicații pe un Mac sau în meniul Start de pe Windows.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor viber pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma Bubble de vorbire din partea de sus-stânga. Acest buton este amplasat în colțul din stânga sus al ferestrei App. Acesta va deschide o listă a tuturor chat-urilor pe panoul din stânga.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor viber pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Faceți clic pe un chat de pe panoul din stânga. Găsiți chat-ul pe care doriți să îl editați pe lista dvs. de charduri și să o deschideți.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor viber pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Faceți clic dreapta pe un mesaj în conversație. Găsiți mesajul pe care doriți să îl ștergeți în conversația de chat și faceți clic dreapta pe bulele mesajului. Acest lucru vă va deschide opțiunile într-un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor viber pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Selectați Ștergere pentru mine În meniul cu clic dreapta. Acest lucru va șterge mesajul selectat din conversația de chat.
  • Mesajele de chat șterse vor apărea în continuare în contul dvs. de contact. Puteți șterge numai mesaje de pe propriul telefon sau computer.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar