Cum să ardeți un cd utilizând mac os x

Mac OS X vă permite să ardeți sau să scrieți, CD-uri fără a instala niciun software special. Puteți să ardeți CD-uri de date pentru a stoca cantități mari de fișiere, CD-uri audio pentru a reda într-un stereo sau puteți arde imagini ale altor discuri pe un CD. Urmați acest ghid pentru a vă arde discul rapid și corect.

Pași

Metoda 1 din 3:
Arderea unui CD audio
  1. Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 1
1. Open iTunes. Creați o listă de redare nouă făcând clic pe fișier, apoi plasați mouse-ul peste nou. Selectați lista de redare din meniul care apare.
  • Puteți redenumi lista de redare făcând clic pe numele de redare din cadrul din dreapta după crearea acesteia. Numele playlist va fi numele CD-ului și va afișa când introduceți CD-ul într-un cititor compatibil.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 2
    2. Adăugați melodii la lista dvs. de redare. Faceți clic și trageți melodiile dorite pe lista de redare. De asemenea, puteți adăuga un întreg album imediat făcând clic și trageți pe imaginea de acoperire.
  • Un CD audio standard poate găzdui un maxim de 80 de minute de redare, ceea ce înseamnă că playlistul dvs. ar trebui să ruleze la aproximativ 1.2 sau 1.3 ore de maximum. (Acest lucru poate fi găsit în partea de jos a ferestrei.) Deoarece acest lucru este un mod imprecis de măsurare, unele 1.Platele de redare 3-HR vor fi mai scurte de 80 de minute, iar unele vor fi mai lungi. (Veți afla sigur când încercați să ardeți.)
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 3
    3
    Rearanjați ordinea de redare dacă se dorește. Există un meniu derulant deasupra intrărilor din lista de redare, sub titlu. Selectați metoda pe care doriți să o sortați playlistul. Pentru a pune melodiile în ordinea dorită, faceți clic pe comandă manuală și apoi faceți clic pe și trageți melodiile din interiorul listei de redare.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD utilizând Mac OS X Pasul 4
    4. Introduceți un CD goală. Faceți clic pe Fișier, apoi selectați Burn Playlist la disc. Dacă playlistul este prea lung, vi se va da opțiunea de ao răspândi pe mai multe discuri. Puteți face acest lucru dacă doriți sau anulați arderea și modificați lista de redare.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să deschideți slotul CD, accesați Controls în bara de instrumente iTunes și faceți clic pe Eject Disc. Acest lucru ar trebui să-l deschidă, indiferent dacă există sau nu ceva acolo.
  • De obicei, trebuie să utilizați un CD pentru discuri audio. Există jucători audio DVD, dar sunt destul de rare.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD utilizând Mac OS X Pasul 5
    5. Alegeți setările de ardere. În iTunes 10 sau mai devreme, arderea va începe automat. În iTunes 11, vi se oferă opțiunea de a vă ajusta preferințele de ardere înainte de începerea procesului de arsură.
  • Puteți regla viteza de ardere. Mai mare este mai rapidă, dar vitezele foarte mari pot provoca erori de disc pe sistemele mai vechi sau CD-uri ieftine.
  • Puteți alege dacă doriți sau nu să plasați un decalaj între melodii.
  • Puteți selecta formatul dvs. Audio CD-ul este cel mai comun și va funcționa în aproape orice CD player. CD-urile MP3 necesită jucători speciali să ruleze. Doar acest lucru, dacă sunteți sigur că jucătorul dvs. este compatibil și toate melodiile de pe lista dvs. de redare sunt MP3-uri (și nu AAC, de exemplu).
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 6
    6. Faceți clic pe Burn când sunteți gata. Afișajul iTunes va afișa progresul arsurii CD-urilor. iTunes va juca un sunet de alertă atunci când procesul de ardere este complet.
  • Metoda 2 din 3:
    Arderea unui CD de date
    1. Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 7
    1. Introduceți un CD-R goală sau CD-RW în unitatea CD. Un CD-R poate fi scris o dată și apoi devine numai pentru citire. Un CD-RW poate avea date adăugate și șterse.
    • Acești pași funcționează pentru arderea DVD-urilor de date, precum și pentru CD-uri, atâta timp cât computerul acceptă DVD-uri de ardere.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 8
    2. Alegeți opțiunea Open Finder. Când introduceți un disc gol, sunteți de obicei întrebat cum doriți să o gestionați pe computer. Această opțiune va deschide Finder, astfel încât să puteți trage și drop ușor fișiere când selectați CD-ul
  • Imagine intitulată Ardeți un CD utilizând Mac OS X Pasul 9
    3. Căutați pictograma CD-ului gol care apare pe desktop. Acesta va fi etichetat "untitled CD". Faceți dublu clic pe acesta pentru a deschide fereastra CD Finder.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD utilizând Mac OS X Pasul 10
    4. Trageți și plasați dorit Dosare și fișiere pe CD. Redenumiți orice fișiere sau foldere pe care le doriți înainte de a începe procesul de ardere. Odată ce acestea sunt arse pe CD, nu puteți schimba numele.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD utilizând Mac OS X Pasul 11
    5. Inițiați arderea. Faceți clic pe Fișier și apoi selectați "Burn Untitled CD". Veți primi posibilitatea de a numi CD-ul. Acest nume va apărea ori de câte ori CD-ul este introdus într-un computer.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD utilizând Mac OS X Pasul 12
    6. Faceți clic pe Burn după numirea CD-ului. Fișierele vor fi apoi salvate pe CD. Acest proces poate dura oriunde de la un minut până la aproape o oră, în funcție de dimensiunea fișierelor pe care doriți să le ardeți.
  • Pentru a reutiliza un disc CD-RW, ștergeți toate datele de pe disc și apoi repetați procesul de ardere.
  • Metoda 3 din 3:
    Arderea unei imagini de disc pe un CD
    1. Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 13
    1. Deschideți utilitarul de disc. Acest lucru poate fi găsit în folderul Utilities din aplicațiile dvs. O imagine de disc este o copie directă a unui CD sau DVD care este arsă pe un CD sau DVD gol. Discul ars va acționa exact ca discul original.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 14
    2. Introduceți un disc gol. În funcție de dimensiunea imaginii, introduceți fie un CD sau DVD. Imaginile CD sunt de obicei în jur de 700 MB, DVD-urile pot fi la fel de mari ca 4.7 GB.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 15
    3. Adăugați fișierul imagine de disc. Găsiți fișierul de imagine disc pe computer. Dosarul ar trebui să fie în Formatul ISO. Trageți fișierul ISO în bara laterală a ferestrei Utility Disk.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 16
    4. Ardeți discul. După ce glisați fișierul în Utility Disc, faceți clic pe imaginea din bara laterală, apoi faceți clic pe butonul Burn din partea de sus a ferestrei.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD folosind Mac OS X Pasul 17
    5. Setați opțiunile de ardere. Odată ce faceți clic pe Burn, faceți clic pe butonul săgeată din colțul ferestrei de ardere pentru a deschide opțiunile de arsură. Asigurați-vă că este verificată caseta "Verificarea datelor arse". Faceți clic pe Burn pentru a începe procesul de ardere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă ardeți un CD audio de la melodii în mai multe formate de fișiere, salvați-vă timp prin verificare CD audio Când alegeți setările de arsură. Conversia tuturor melodiilor la MP3S, care este singura modalitate de a putea selecta MP3 CD, poate fi un proces consumator de timp.
  • Pașii de ardere a datelor funcționează, de asemenea, dacă doriți să ardeți informații pe un DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW sau DVD-RAM. DVD-urile conțin mai mult spațiu decât CD-urile.
  • Puteți să ardeți informații pe un CD-R de mai multe ori, dar fiecare sesiune de ars este permanentă și nu puteți șterge informațiile. Pe de altă parte, puteți să ardeți și să ștergeți fișierele de mai multe ori de la CD-RWS.
  • Avertizări

    Deși selectarea CD audio ar trebui, în teorie, să-ți placă melodiile în orice CD-player, notați că nu toate Tipuri de discuri sunt redate în orice CD-player. (Unii nu vor accepta, de exemplu, CD-RWS.)
  • Un CD care a fost prost zgâriat sau ruinat nu se poate înregistra în mod corespunzător pe computer. Asigurați-vă că CD-ul este curat înainte de ao introduce.
  • În funcție de CD și de fișiere, acești pași nu pot crea un produs care este utilizat pe PC-uri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar