Cum să ștergeți un playlist itunes

Poate că te-ai schimbat sau poate muzica pe care ți-a plăcut acum 10 ani nu a fost niciodată atât de mare pentru a începe. Oricare ar fi cazul, Apple face eliminarea listelor de redare care au fost acru din meniul dvs. Itunes Music. Pentru a crea o copie de rezervă a listei dvs. de redare înainte de a le șterge, a se vedea "Backing Up Playlists" Pe acest articol.

Pași

Metoda 1 din 5:
Ștergerea listelor de redare din iTunes 12 și mai noi

Puteți vedea ce versiune de iTunes rulează făcând clic pe meniul Ajutor din partea de sus a ecranului → Despre iTunes.

  1. Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 1
1. Faceți clic pe nota muzicală în apropierea colțului din stânga sus al ecranului. Făcând clic pe nota muzică comută iTunes la Vizualizare muzicală, care dezvăluie toate listele de redare pe care le-ați creat, precum și cele Apple oferă în mod implicit.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 2
    2. Apasă pe Playlist doriți să ștergeți. iTunes comandă playlisturile dvs. de-a lungul unei părți a ecranului. Dacă faceți clic pe cea pe care doriți să o ștergeți și afișează melodiile pe care le conține.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 3
    3. Faceți clic dreapta pe lista de redare și faceți clic pe Ștergere. Dacă tastatura dvs. are a Șterge cheie, puteți șterge o listă de redare făcând clic pe ea și apăsând Șterge. iTunes vă va cere să confirmați că doriți să ștergeți playlistul. Nu vă faceți griji: Ștergerea unui playlist nu șterge niciun fel de melodii de pe computer, astfel încât să le puteți adăuga la alte liste de redare mai târziu.
  • Dacă mouse-ul are doar un singur buton, ținând apăsată controlul (uneori etichetat CTRL) și făcând clicul este același cu clic dreapta pe un mouse cu două butoane.
  • Metoda 2 din 5:
    Ștergerea listelor de redare din iTunes 11 și mai în vârstă
    1. Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 4
    1. Localizați-vă playlisturile pe partea stângă a ecranului.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 5
    2. Faceți clic pe playlistul pe care doriți să îl ștergeți, apoi faceți clic dreapta și alegeți Ștergere. Alternativ, puteți apăsa tasta Ștergere de pe tastatură după selectarea unei liste de redare pentru a elimina. Nu uitați să mențineți controlul și faceți clic dacă utilizați un mouse cu un singur buton.
  • Metoda 3 din 5:
    Ștergerea listelor de redare pe iPod-ul dvs
    1. Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 6
    1. Deschideți aplicația muzicală pe iPod-ul dvs. Puteți reda lista de pe iPod-ul dvs. fără a trece prin hassle de conectare a dispozitivului la computerul dvs. și manipulând-o prin iTunes. Aplicația muzicală este reprezentată de o notă muzicală într-o cutie portocalie.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 7
    2. Deschideți fila Playlists. De-a lungul fundului ecranului sunt categorii cum ar fi radio, artiști, melodii, mai multe și listele de redare. Atingeți playlisturile pentru a vizualiza listele stocate pe iPod-ul dvs.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 8
    3. Atingeți Editare, apoi apăsați lista de redare pe care doriți să o ștergeți. Ștergerea unei liste de redare din iPod-ul dvs. nu îl elimină din iTunes, astfel încât să puteți re-sincroniza întotdeauna lista de redare la iPod-ul dvs. dacă doriți să ascultați respectivul amestec de melodii mai târziu.
  • Metoda 4 din 5:
    Ștergerea melodiilor din listele de redare

    Nu trebuie să ștergeți o întreagă listă de redare dacă doriți doar să tăiați câteva melodii.

    1. Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 9
    1. Faceți clic pe lista de redare pentru a afișa conținutul său. iTunes aranjează melodiile din playlisturile dvs. în ordine alfabetică în mod implicit. Dacă preferați să rotunjiți melodiile de către un anumit artist sau album, faceți clic pe Artist sau Album de Tabs Artist.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 10
    2. În timp ce țineți-vă Control Pe comanda PC sau ⌘ pe Mac, faceți clic pe melodiile pe care doriți să le ștergeți. Ținând în jos butonul corespunzător vă permite să selectați mai multe cântece simultan. Când trebuie să parcurgeți lista pentru a selecta o melodie mai sus sau în jos pe listă, eliberați cheia, derulați, apoi țineți apăsată tasta din nou înainte de a da clic pe melodie.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 11
    3. Scoateți melodiile apăsând tasta Ștergere. Din nou, acest lucru nu șterge definitiv fișierele de pe computer. Puteți adăuga melodiile la alte liste de redare în orice moment.
  • Metoda 5 din 5:
    Backing Up Playlists
    1. Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 12
    1. Faceți clic pe lista de redare pe care doriți să o faceți înapoi. iTunes oferă o listă extinsă de comenzi de context care vă permit să duplicați, să vă sprijiniți și să vă restaurați listele de redare. Puteți găsi unele dintre aceste comenzi prin clic dreapta pe o listă de redare. Restul sunt conținute în meniul Fișier.
  • Imagine intitulată Ștergeți o listă de redare iTunes Pasul 13
    2. Faceți copii de rezervă pentru playlistul dvs. făcând clic pe File → Biblioteca → Export Playlist. Exportul dvs. de redare creează o listă de text a tuturor melodiilor din lista de redare, mai degrabă decât o copie de rezervă a melodiilor în sine. Gândiți-vă la exportul de playlisturi cum ar fi luarea inventarului cămâna de bucătărie: scrieți în jos ceea ce aveți în cămară, fără a muta elementele reale.
  • Amintiți-vă unde ați salvat lista de redare exportate. Veți avea nevoie de fișier dacă / când decideți să restaurați lista de redare.
  • Imagine intitulată Ștergerea unei liste de redare iTunes Pasul 14
    3. Restaurați lista de redare făcând clic pe File → Biblioteca → Importare Playlist. Punct iTunes la locul de redare exportat. Selectați lista de redare, apoi faceți clic pe Deschidere sau apăsați tasta Enter.
  • iTunes restabilește lista dvs. de redare exact așa cum a fost atunci când ați creat copia de rezervă. Dacă melodiile de pe lista de redare nu mai sunt stocate pe computer, va trebui să le descărcați din nou pentru ca acestea să joace.
  • sfaturi

    Puteți șterge mai multe liste de redare într-o singură trecere prin menținerea controlului pe PC sau ⌘ Comandă pe Mac, și făcând clic pe fiecare listă de redare pe care doriți să o ștergeți. Odată ce ați terminat să efectuați selecțiile, apăsați tasta Ștergere sau faceți clic dreapta pe oricare dintre playlisturile pe care le-ați selectat și faceți clic pe Ștergere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar