Cum se descărcă o listă de redare youtube pe iphone sau ipad

Thiste parere Cum de a descărca o listă de redare video de pe YouTube la iPhone sau iPad și urmăriți toate aceste videoclipuri ale acestui playlist fără o conexiune la internet.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați o listă de redare YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația YouTube pe iPhone sau pe iPad. Aplicația YouTube arată ca un buton alb de joc într-o pictogramă roșie dreptunghi. Puteți găsi pe ecranul dvs. de pornire sau într-un dosar.
  • Imagine intitulată Descărcați un playlist YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Căutați lista de redare pe care doriți să o descărcați. Apasă pe
    Imagine intitulată Android7search.jpg
    pictograma din colțul din dreapta sus al ecranului, introduceți numele listei de redare și apăsați Căutare pe tastatura dvs. Acest lucru va aduce o listă a tuturor rezultatelor potrivite.
  • Alternativ, puteți deschide o listă de redare dintr-un link URL. În acest caz, asigurați-vă că îl deschideți pe aplicația YouTube și nu în browserul dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați o listă de redare YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Apasă pe
    Imagine intitulată android7tune.jpg
    pictograma. Acest buton va aduce o listă a tuturor filtrelor de căutare pe care le puteți utiliza pentru a restrânge rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Descărcați un playlist YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Selectați Playlist Sub titlul de tip de conținut. Această opțiune va elimina toate videoclipurile unice din rezultatele căutării și arată doar listele de redare.
  • Imagine intitulată Descărcați o listă de redare YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Apasă pe "X" pictograma din partea de sus-stânga. Acest buton vă va duce înapoi la rezultatele căutării. Veți vedea acum doar lista de redare în rezultatele căutării dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați o listă de redare YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Atingeți lista de redare pe care doriți să o descărcați. Acest lucru va deschide playlistul pe o pagină nouă.
  • Imagine intitulată Descărcați o listă de redare YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Atingeți pictograma de descărcare. Acest buton arată ca o pictogramă de săgeată în jos într-un cerc. O puteți găsi lângă Redirecţiona și Salveaza in Icoane sub titlul playlistului. Atingerea va deschide o fereastră pop-up cu denumită "Descarca."
  • Imagine intitulată Descărcați un playlist YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Selectați calitatea videoclipului pe care doriți să o descărcați. Puteți alege să descărcați videoclipurile în rezoluții de definiție ridicate sau standard.
  • Imagine intitulată Descărcați o listă de redare YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 9
    9. Atingeți O.K. Acesta este un buton albastru în colțul din dreapta jos al pop-up-ului. Acesta va începe să descărcați videoclipurile pe lista de redare selectată.
  • Imagine intitulată Descărcați o listă de redare YouTube pe iPhone sau iPad Pasul 10
    10. Așteptați pictograma de descărcare pentru a deveni albastră. Când iPhone-ul sau iPad-ul finishează descărcarea tuturor videoclipurilor pe o listă de redare, pictograma de descărcare va deveni albastră. Acum puteți viziona această listă de redare fără o conexiune la internet.
  • În funcție de conexiunea dvs. la internet, descărcarea unei liste de redare poate dura oriunde de la câteva minute până la o oră sau mai mult.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar