Cum să ardeți un cd de la descărcările amazon

Doriți să vă ardeți fișierele MP3 Amazon pe un CD audio? Va trebui să descărcați fișierele muzicale pe computerul dvs. utilizând mai întâi programul Amazon Music. Odată ce ați descărcat fișierele, puteți utiliza Windows Media Player sau iTunes pentru a arde fișierele muzicale pe un CD goală.

Pași

Partea 1 din 2:
Descărcarea melodiilor de la Amazon
  1. Imagine intitulată Ardeți un CD de la Amazon Descărcări Pasul 1
1. Instalați muzica Amazon. Viziteaza Amazon Music Descărcați pagina și faceți clic pe butonul portocaliu "Descărcați și instalați" din mijlocul paginii. Acest lucru va descărca instalatorul App. Este compatibil atât pentru PC, cât și pentru Mac.
  • După descărcare, executați instalatorul și urmați instrucțiunile pentru a instala muzica Amazon.Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 1Bullet1
  • Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 2
    2. Conectați-vă cu contul dvs. Amazon. Odată deschis, veți fi întâmpinați de pagina de conectare. Introduceți detaliile dvs. de autentificare a contului Amazon în câmpurile furnizate și faceți clic pe "Conectați-vă."
  • Dacă nu aveți încă un cont, puteți crea unul gratuit. Tot ce aveți nevoie este numele dvs., adresa de e-mail validă și parola.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD de la Amazon Descărcări Pasul 3
    3. Adăugați informații de facturare (dacă este necesar). Dacă nu ați adăugat nicio informație de facturare în contul dvs. Amazon, vi se va solicita să faceți acest lucru după conectarea la aplicația muzicală Amazon. Adăugați informațiile dvs. de credit / debit în prima secțiune și adresa de facturare din secțiunea a doua. Faceți clic pe "Continuați" în partea de sus pentru a continua.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 4
    4. Vizualizați muzica dvs. În mod implicit, biblioteca muzicală afișată va fi de la Cloud Amazon. Acestea vor fi toate melodiile pe care le-ați achiziționat de pe site.
  • Dacă nu sunteți pe biblioteca de muzică Cloud, faceți clic pe pictograma Cloud din colțul din stânga sus.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 5
    5. Căutați muzică. Derulați prin lista dvs. de muzică și faceți clic pe cea pe care doriți să o descărcați. Veți fi dus la pagina de informare.
  • De asemenea, puteți căuta melodia dacă lista dvs. de muzică este prea extinsă pentru a derula. Doar tastați numele său în câmpul de căutare din colțul din dreapta sus.
  • Dacă doriți să achiziționați mai multe melodii de la magazinul Amazon, faceți clic pe "Stocare" din partea de sus a ferestrei. Veți fi afișat o listă de versiuni noi, cele mai bune vânzători și cântece și albume recomandate. Selectați unul dorit și faceți clic pe "Cumpărați" pentru ao obține.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 6
    6. Descarcă muzică. Faceți clic pe butonul "Descărcați" din pagina Info și acest lucru va descărca melodia pe computer. Pentru a descărca mai multe melodii, păstrați tasta ⇧ Shift apăsată în jos și selectați prima și ultima melodie a unui playlist pe care doriți să le descărcați.
  • Partea 2 din 2:
    Arderea melodiilor Amazon într-un CD

    Utilizarea Windows Media Player

    1. Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 7
    1. Introduceți un CD goală. După descărcarea melodiilor de la Amazon, introduceți un CD goală (CD-R sau CD-RW, ambele sunt compatibile) în unitatea de arzător CD sau DVD DVD. O fereastră va apărea cu câteva opțiuni.
    • Dimensiunile obișnuite de CD-uri sunt de aproximativ 700 MB cu dimensiunea de joc de 80 de minute.
    • Va trebui să aveți o unitate capabilă să ardă discuri. Cele mai moderne unități DVD pot arde CD-uri.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 8
    2. Selectați "Windows Media Player" din listă. Faceți clic pe "OK" și Windows Media Player se va deschide.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD de la Amazon Descărcări Pasul 9
    3. Deschideți meniul Burn. În partea de sus a ferestrei, veți găsi trei opțiuni: "PLAY", "Burn" și "Sincronizare."Faceți clic pe" Burn "pentru a deschide meniul Burn.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 10
    4. Selectați "CD-ul muzical" din meniul derulant din fila Burn. Acest lucru vă va asigura că CD-ul pe care îl creați este un disc muzical.
  • Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 11
    5. Glisați fișierele muzicale Amazon pe CD-ul dvs. Faceți clic și trageți muzica din folderul "Amazon Mp3" din sistemul dvs. la fila "Listă Burn" din Windows Media Player. Apoi puteți vizualiza spațiul liber lăsat în CD și poate numi și CD-ul din bara de sub pagina de informații.
  • În Windows, veți găsi muzica dvs. Amazon în folderul "Amazon Music" din dosarul dvs. "My My Music / Music". În OS X, veți găsi muzica Amazon în folderul "Amazon Music" din dosarul dvs. "Music".
  • Imagine intitulată Ardeți un CD de la Amazon Descărcări Pasul 12
    6. Ardeți CD-ul. Faceți clic pe "Start Burn" pentru a arde fișierele muzicale pe disc. Acest lucru poate dura ceva timp. Te rog fii rabdator. După ce ați ars CD-ul, ar trebui să scoateți CD-ul și testul Rulați-l în sistemul dvs. sau la orice CD player din casa dvs.
  • CD-R-urile durează de obicei 70-80 de minute la viteza de 1x, 30-40 la 2x și 10-20 la 4x. La 7x, de obicei durează 5-7 minute pentru a arde un CD 700MB.
  • Folosind iTunes

    1. Imagine intitulată Ardeți un CD de la Amazon Descărcări Pasul 13
      1. Adăugați muzica Amazon în biblioteca iTunes. După descărcarea muzicii Amazon, va trebui să o adăugați în biblioteca iTunes înainte de a putea utiliza iTunes pentru ao arde pe un CD. Faceți clic pe meniul "Fișier" sau "iTunes" și selectați "Adăugați la bibliotecă".
    2. În Windows, veți găsi muzica dvs. Amazon în folderul "Amazon Music" din dosarul dvs. "My My Music / Music". În OS X, veți găsi muzica Amazon în folderul "Amazon Music" din dosarul dvs. "Music".
    3. Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 14
      2. Creați o listă de redare a melodiilor pe care doriți să le ardeți în CD.Deschideți biblioteca iTunes și alegeți secțiunea "Muzică". În bara de sus, alegeți opțiunea "Playlist". Apoi, în colțul din stânga jos al ecranului, faceți clic pe semnul plus și apoi alegeți opțiunea "Noua listă de redare" din meniul derulant care apare.
    4. Denumiți lista de redare, apoi faceți clic pe butonul Adăugați la buton. Acest lucru vă va deschide biblioteca de muzică, permițându-vă Toa DD melodiile Amazon pe care tocmai le-ați importat.
    5. Odată ce lista de redare este creată, faceți clic pe Terminat de lângă numele playlistului.
    6. Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 15
      3. Reordonați lista de redare (opțional). Puteți reordona lista de redare făcând clic pe melodia pe care doriți să o mutați, trageți-o la fața locului în lista de redare pe care doriți să o fi în (ca prima melodie din listă), apoi dezactivați.
    7. Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 16
      4. Deschideți fereastra "Burn thelist". Faceți clic dreapta pe lista de redare pe panoul din stânga și selectați "Burn Playlist la disc" din meniu. Va apărea un pop-up. Aici puteți seta preferințele de ardere.
    8. Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 17
      5. Setați preferințele de ardere.În opțiunea "Viteză preferată" din pop-up, se recomandă selectarea "maximă maximă."În formatul discului", alegeți fie "Audio CD", fie "MP3 CD".
    9. CD-urile MP3 pot conține mai multe melodii decât un CD audio tradițional, dar nu toate stereos pot juca acest format. Asigurați-vă că echipamentul dvs. stereo acceptă CD-uri MP3 înainte de arderea unuia.
    10. Imagine intitulată Ardeți un CD din Amazon Descărcări Pasul 18
      6. Începe arderea. Faceți clic pe Burn în fereastra pop-up și va fi afișat un mesaj care vă solicită să introduceți un CD goală. Deci, și procesul de ardere va începe.
    11. Întregul proces va dura mai mult în funcție de numărul de melodii alese. După ardere, va fi afișat un mesaj ", arderea discului ...Finisare, "care este ultimul pas al procesului.
    12. Imagine intitulată Ardeți un CD de la Amazon Descărcări Pasul 19
      7. Scoateți discul. După finalizare, scoateți discul făcând clic pe butonul "Eject" de pe partea de sus și apoi să testați CD-ul utilizând-l în sistem sau pe orice alt player CD disponibil.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar