Cum se schimbă o acoperire de playlist pe spotify pe pc sau mac

Thiste parere cum să editați unul dintre playlisturile personalizate pe Spotify și să încărcați o nouă imagine de redare de pe computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați o placă playlist pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschideți Spotify pe computerul dvs. Pictograma Spotify arată ca un cerc verde cu valuri negre de sunet în ea. Puteți găsi în folderul de aplicații pe un Mac sau în meniul Start de pe Windows.
  • Imagine intitulată Schimbați o placă playlist pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Faceți clic pe o listă de redare pe panoul din stânga. Găsiți playlisturile de pe meniul de navigare din partea stângă a ecranului dvs. și deschideți lista de redare pe care doriți să o editați.
  • Vă puteți edita propriile liste de redare. Alți liste de redare ale utilizatorilor salvate în biblioteca dvs. nu sunt editabile.
  • Imagine intitulată Schimbați o placă playlist pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Hover peste imaginea de redare. Imaginea playlistului dvs. este situată deasupra listei sale de tracțiune. O pictogramă de creion alb va apărea pe imagine când vă deplasați cu mouse-ul.
  • Imagine intitulată Schimbați o playlist de redare pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Faceți clic pe pictograma creionului alb din imaginea de redare. Aceasta va deschide o nouă fereastră pop-up și vă va permite să editați numele, imaginea și descrierea playlistului.
  • Imagine intitulată Schimbați o placă playlist pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Apasă pe Alegeți imaginea buton. Acest buton este situat în imaginea plăcii dvs. din fereastra de editare. Vă va permite să selectați și să încărcați o imagine de pe computer.
  • Imagine intitulată Schimbați o placă playlist pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Găsiți și selectați o imagine pentru a încărca de pe computer. Răsfoiți fișierele în fereastra de încărcare și faceți clic pe imaginea dorită pentru lista dvs. de redare.
  • Imagine intitulată Schimbați o playlist capac pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Clic Deschis În fereastra de încărcare. Acest lucru va încărca fișierul imagine selectat și va seta o imagine nouă a playlistului în fereastra Editare.
  • Alternativ, puteți apăsa ↵ Introduceți sau ⏎ Întoarceți-vă pe tastatură.
  • Imagine intitulată Schimbați o acoperire de redare pe Spotify pe PC sau MAC Pasul 8
    8. Faceți clic pe verde SALVAȚI buton. Acest buton se află în partea de jos a ferestrei de editare. Va salva imaginea nouă a playlistului.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă ați salvat un playlist realizat de un alt utilizator în biblioteca dvs., nu îl puteți edita sau schimba imaginea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar