Cum să descărcați videoclipuri de la dailymotion

Thiste parere Cum să descărcați un videoclip de la DailyMotion la computer, telefon sau tabletă. Dacă utilizați aplicația DailyMotion pe un android, iPhone sau iPad, puteți descărca cu ușurință cele mai multe videoclipuri chiar în aplicație și urmăriți-le offline. Dacă utilizați un computer, va trebui să utilizați un descărcător bazat pe browser, cum ar fi descărcarea offline, care este o extensie cromată care convertește videoclipuri la un format MP4 descărcabil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea aplicației mobile DailyMotion
  1. Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 2
1. Deschideți aplicația DailyMotion. Dacă aveți aplicația DailyMotion pe telefon sau tabletă, îl puteți utiliza pentru a descărca videoclipurile dvs. preferate pentru a viziona offline. Este pictograma albă cu un negru "D" În interior, și de obicei veți găsi pe ecranul de întâmpinare (iPhone / iPad) sau în sertarul de aplicații (Android).
  • Poti Descărcați DailyMotion gratuit de la Magazin de aplicații (iPhone / iPad) sau Play Store (Android).
  • Unele videoclipuri nu pot fi descărcate de la DailyMotion. Dacă încercați să descărcați un videoclip care este blocat, veți primi o eroare în timpul procesului de conversie.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 3
    2. Căutați un videoclip pentru descărcare.Atingeți pictograma de lupă din partea de jos a ecranului, introduceți cuvântul cheie (e), apoi atingeți un videoclip pentru ao deschide.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 3
    3. Atingeți Descarca. Este pictograma unei săgeții care indică în jos mai jos videoclipul. Acest lucru descărcați videoclipul pe telefon sau tabletă pentru vizionarea offline. Veți ști că descărcarea este completă când pictograma afișează un marcaj și cuvântul "Descărcat" sub.
  • Dacă nu sunteți conectat, veți vedea un mesaj în partea de jos a ecranului care vă instruiți să faceți acest lucru acum. Dacă nu aveți un cont, va trebui să creați una - dar nu vă faceți griji, conturile sunt gratuite!
  • Odată ce videoclipul este descărcat, vă puteți deconecta de pe Internet și încă vizionați videoclipul din aplicație.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri din DailyMotion Pasul 6
    4. Atingeți săgeata din spate pentru a minimiza videoclipul. Este în colțul din stânga sus al ecranului. Aceasta vă întoarce la ecranul Principal Dailymotion.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 7
    5. Atingeți Bibliotecă. Este conturul unei persoane în colțul din dreapta jos.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri din DailyMotion Pasul 6
    6. Atingeți Urmăriți offline. Este aproape de centrul ecranului. Aceasta afișează toate videoclipurile pe care le-ați descărcat de la DailyMotion. Aici veți găsi toate videoclipurile pe care le-ați descărcat pentru a viziona offline.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 9
    7. Atingeți un videoclip pentru ao viziona. Puteți viziona acest videoclip în orice moment, indiferent dacă aveți conectivitate la internet.
  • Videoclipurile descărcate vor rămâne doar pe telefon sau tabletă timp de 30 de zile, dar puteți re-descărca videoclipul ori de câte ori doriți.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea descărcătorului offline pentru Google Chrome
    1. Imagine intitulată Descărcați videoclipuri din DailyMotion Pasul 8
    1. Instalați descărcarea offline pentru Google Chrome. Descărcătorul offline vă permite să descărcați videoclipuri de la DailyMotion (și alte site-uri web) în format MP4. Iată cum puteți obține:
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri din DailyMotion Pasul 17
    2. Mergi la https: // Dailymotion.COM și căutați videoclipuri. Puteți căuta DailyMotion pentru videoclipuri introducând cuvinte cheie în bara de căutare și făcând clic pe lupă pentru a căuta.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 10
    3. Faceți clic pe un videoclip pentru ao reda. Va trebui să începeți să redați videoclipul înainte de al descărca cu extensia browserului.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri din DailyMotion Pasul 18
    4. Întrerupeți videoclipul. După începerea videoclipului, faceți clic o dată pentru a aduce butoanele, apoi faceți clic pe butonul Pauză.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 12
    5. Elimina "?Playlist = xxxxx" de la URL. Dacă adresa web a videoclipului din partea de sus a cromului se termină cu "?Playlist" urmată de un număr de litere și numere (e.G. ?Playlist = x6b02C), ștergeți semnul de întrebare și totul după el, apoi apăsați introduce sau Întoarcere Pentru a reîmprospăta pagina.
  • De exemplu, dacă adresa URL este https: // Dailymotion.com / video / x74llloo?Playlist = X6BO2C, șterge ?Playlist = X6BO2C și apăsați pe introduce sau Întoarcere.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 13
    6. Faceți clic pe portocaliu-alb "T" pictograma. Este în colțul din dreapta sus al cromului. Aceasta deschide fereastra de descărcare offline.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri din DailyMotion Pasul 14
    7. Faceți clic pe numele videoclipului din fereastra de descărcare offline. Este în partea de jos a ferestrei de descărcare offline. Aceasta deschide o nouă filă în Chrome către Tubeoffline.COM.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri de la DailyMotion Pasul 15
    8. Faceți clic pe portocaliu Descarca buton. Aceasta descărcă o versiune MP4 a videoclipului pe computer.
  • Este posibil să trebuiască să faceți clic Salvați Pentru a începe mai întâi descărcarea.
  • sfaturi

    Descărcarea videoclipurilor DailyMotion pentru uz personal este bine, dar nu utilizați videoclipurile descărcate pentru nimic altceva decât dacă aveți permisiunea explicită a creatorului videoclipului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar