Cum se creează un cont netflix pentru altcineva

Cu mai mult de 50 de milioane de abonați, Netflix este unul dintre cele mai populare site-uri web de streaming on-cerere din lume. Cu abonamentul Netflix, puteți viziona filmul dvs. preferat din unele părți ale Europei sau oriunde în America de Nord și de Sud. Procesul de abonat la Netflix este destul de ușor și oricine poate face acest lucru. De asemenea, puteți crea un cont Netflix pentru altcineva destul de ușor. Puteți crea un cont Netflix pentru altcineva direct de pe computer sau de smartphone.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind computerul
  1. Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 1
1. Vizitați site-ul web netflix. Pe o nouă filă de browser, mergeți la https: // Netflix.COM / Global.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 2
    2. Deconectați-vă din contul dvs. Netflix. Dacă nu ați deconectat din contul dvs. Netflix în timpul ultimei sesiuni, veți fi dus direct la pagina dvs. de pornire. Trebuie să vă deconectați făcând clic pe linkul etichetat "Înscrieți-vă" în colțul din dreapta sus al browserului dvs. La deconectare, veți fi dus la pagina de pornire a Netflix.
  • Dacă sunteți îndreptat spre pagina de pornire a Netflix, nu vă conectați.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 3
    3. Faceți clic pe linkul etichetat "Porniți luna liberă." Linkul se află în partea dreaptă a paginii. Când faceți clic pe acest link, veți fi direcționați către o pagină unde puteți să vă înscrieți ca un nou membru.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 4
    4. Introduceți adresa de e-mail a persoanei pentru care creați un cont Netflix și apoi introduceți o parolă. Rețineți că persoana pentru care creați contul va folosi acest e-mail și parolă, deci nu ar trebui să o uitați.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 5
    5. Selectați metoda preferată de plată din lista de metode de plată din pagina dvs. curentă. Dacă doriți să plătiți pentru altcineva, puteți utiliza propriile detalii de plată. Pe de altă parte, puteți utiliza detaliile de plată dacă doriți să plătească pentru abonamentul lor.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 6
    6. Introduceți numele complet al persoanei pe care o creați contul. Faceți acest lucru pe câmpurile de nume furnizate.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 7
    7. Porniți calitatea de membru. Faceți clic pe caseta de selectare pentru a arăta că sunteți de acord cu termenii și condițiile la abonament, apoi faceți clic pe linkul "Start Member", astfel încât să începeți un abonament gratuit de o lună pentru altcineva.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 8
    8. Fie ca prietenul sau ruda să se bucure de calitatea de membru. Dați parola în contul pe care tocmai l-ați creat pentru persoana pe care ați creat-o astfel încât să poată începe să se bucure de filme pe Netflix.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea telefonului dvs. smartphone
    1. Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 9
    1. Lansați aplicația Netflix pe telefonul smartphone. Pornirea unui cont Netflix pentru altcineva este simplu pe telefonul dvs. smartphone - începeți prin atingerea pictogramei aplicației Netflix pe ecranul de întâmpinare sau pe sertarul aplicației.
    • Dacă nu aveți încă aplicația, căutați-o pe App Store (Google Play pentru Android, magazin iTunes App Store pentru iOS) și descărcați-l - este gratuit.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 10
    2. Creați un nou membru. De îndată ce aplicația Netflix a început, faceți clic pe linkul etichetat "Configurați-vă apartenența" găsită pe ecranul de conectare.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 11
    3. Introduceți detaliile de conectare ale noului cont. În caseta goală care apare, introduceți adresa de e-mail a persoanei pentru care creați contul. În caseta a doua, introduceți o parolă.
  • Amintiți-vă că persoana pentru care creați contul va folosi acest e-mail și parolă, de aceea nu ar trebui să o uitați.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 12
    4. Introduceți metoda de plată preferată de la cele enumerate. Ar trebui să introduceți detaliile dvs. de plată dacă veți plăti pentru altcineva. Cu toate acestea, dacă doriți să plătească pentru abonament, atunci trebuie să introduceți informațiile de plată.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 13
    5. Porniți calitatea de membru. Bifați caseta care vă arată că sunteți de acord cu termenii și condițiile lui Netflix. Finalizați înregistrarea dvs. atingând linkul etichetat "Start."
  • 6. Fie ca prietenul sau ruda să se bucure de calitatea de membru. Dați parola în contul pe care tocmai l-ați creat pentru persoana pe care ați creat-o astfel încât să poată începe să se bucure de filme pe Netflix.
  • Imagine intitulată Creați un cont Netflix pentru altcineva Pasul 14

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar