Cum să găsiți tipul și versiunea dvs. De browser

Un browser web este programul de interfață folosit pentru Surf World Wide Web., În principal, prin vizualizarea paginilor web și urmăriți hyperlink-urile. Există multe browsere web, dar cele mai frecvent utilizate sunt: ​​Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer și Apple Safari. Cele mai multe sunt gratuite și unele sisteme de operare de calculator (OSS) chiar vin cu un browser.

Din diverse motive, este posibil să trebuiască să cunoașteți versiunea browserului dvs. De exemplu, vi se poate solicita să furnizați aceste informații atunci când depuneți un raport de eroare către un site web sau verificați pentru a vedea dacă o anumită adăugare este compatibilă.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsiți tipul de browser
  1. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
1. Uită-te la browserul deschis curent. Este posibil să vizualizați deja acest articol cu ​​browserul dvs. implicit. "Mod implicit" Pur și simplu înseamnă că browserul dvs. va folosi computerul pentru a deschide un site web dacă nu selectați un anumit browser. Dacă raportați problema când se referă un alt browser de pe computer, Apoi deschideți acest browser pentru a urma acești pași.
  • Dacă știți deja tipul de browser, săriți acești pași și Mergeți la secțiunea din acest articol intitulat "Găsiți numărul versiunii".
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    2. Determinați care dintre browserele principale pe care le utilizați. Tu esti Citirea acestui articol pe Internet cu un program de browser. Identificați cu ușurință browserul, uitați la colțurile din stânga sus și / sau dreapta și, eventual, alte zone din partea de sus a browserului.
  • Zona de la Sus este numită browser "bara de titlu" zona și uneori include numele browserului.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    3
    Comutator temporar "Mod de vizualizare completă" la Off Dacă browserul dvs. este în ecranul complet, după restul acestor pași sau nu vor funcționa!
  • De asemenea, rețineți că acest articol nu referă browserele mobile găsite pe produsele Android și Apple, deoarece în afara domeniului de aplicare al acestui articol. Dacă doriți să scrieți articole despre ele, vă rugăm să faceți acest lucru, apoi să editați acest articol cu ​​link-uri către aceste articole.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    4. Dacă utilizați browserul Opera, zona superioară apare astfel:
  • Așa cum este indicat de săgeata albastră din partea superioară din stânga a acestei imagini, Opera are o scrisoare mare "O" În colțul din stânga sus al barei de titlu. De asemenea, ar trebui să aibă trei butoane în centru chiar sub bara de adrese a site-ului White Web care spune "Apelare rapida", "Ascunde", și "Descoperi" respectiv. "Apelare rapida" este implicit atunci când deschideți mai întâi browserul, cu excepția cazului în care ați modificat setările (cu alte cuvinte, nu mai este setarea implicită).
  • Cele trei butoane mijlocii (vezi caseta albastră din mijloc) prezintă, de asemenea, patru săgeți albastre care arată în jos indicând paginile pe care le-ați plasat în dvs "Apelare rapida" zona în previzualizări mici. "Ascunde" arată câteva dintre paginile dvs. cele mai frecventate. (Resetarea opțiunilor în Opera poate schimba acest lucru). "Descoperi" este cam ca a "Fluxuri de stiri" (Sfat: Faceți clic pe treapta griului mic din dreapta "Descoperi" butonul pentru a afișa țările din feedul dvs., apoi faceți clic pe cealaltă filă din acea fereastră care vă afișează toate interesele dvs.) Optionscanul este întotdeauna modificat pentru a se potrivi nevoilor dvs.
  • Pagini de pe "Ascunde" Butonul poate fi "târât și a scăzut" pentru a rearanja ordinea lor în "Ascunde" vedere. Săgeata albastră îndreptată spre dreapta este îndreptată spre o circulație " clepsidră " Icon și dacă vă deplasați mouse-ul peste viteza gri după ce faceți clic pe "Ascunde" Buton, așteptați câteva secunde și o casetă de text ar trebui deschisă dacă puteți efectua o căutare (folosind orice "Motor de căutare" să utilizați).
  • Când sunteți pe o pagină web obișnuită, inima roșie din colțul din dreapta sus al browserului de operă este o pictogramă mică, care arată pagina pe care o aveți A fost marcată, cum ar fi rum.maniqui-es.com!
  • Dacă este goală înseamnă că nu a fost încă marcat. Faceți clic pe inima goală și va fi întoarceți roșu, Deci acum știi că a fost salvat la marcajele tale!
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    5. Daca esti folosind "Google Chrome" Browser Apoi, bara de titlu arată ca imaginea de mai sus.
  • Nu există nici un logo sau o pictogramă în colțul din stânga sus, dar uitați-vă la "stea de aur" pe dreapta. Acesta este indicatorul Google Chrome Bookmark. Din nou, pagina este salvată în browser pentru acces ușor mai târziu. Puteți vedea steaua să apară goală. Dacă steaua este goală în loc de galben (sau aur), atunci înseamnă pur și simplu pagina nu a fost marcaj. Dacă este o stea de aur (sau galben) a fost marcat cu marcajul! Faceți clic pe stea pentru ao face galben sau aur în Google Chrome pentru a marca pagina sau pentru a edita locația în Google Chrome "Manager de marcaje". Marcajele pot fi gestionate oricând din fereastra pop-up atunci când marchează pagini sau lucrați cu Google Chrome Bookmark folder dosar.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    6. Dacă utilizați "Mozilla Firefox" Browser-ul, atunci bara de titlu arată așa.
  • Din nou, nu există nici un logo sau o pictogramă în colțul din stânga sus, dar butoanele din spate și înainte vor avea cercuri în jurul lor și sunt lângă un gri mic "glob" imagine.
  • Cel gri "glob" este pur și simplu un indicator al acreditărilor de identitate ale site-ului și nu este mult de îngrijorat. Daca este nu gri atunci este nu O idee bună de a utiliza site-ul web fără investigații suplimentare, cu excepția cazului în care sunteți sigur că puteți "ai încredere". Citiți acest lucru pentru a afla Cum să identificați site-urile informaționale de încredere.
  • Săgeata mare gri, cu cercul din jurul ei, îndreptându-se spre dreapta, este "înapoi" buton. Puteți reveni la ultima pagină, după ce ați vizitat cel puțin o altă pagină, dar puteți, de asemenea "mergi inainte" Dacă săgeata este îndreptată spre dreapta. O sa mearga Odată ce ați revenit folosind "înapoi" butonul de la înainte.
  • O săgeată albastră în imagine indică o cutie de dreptunghiulară roșie care marchează zona utilităților de navigație ale browserului pe care le puteți utiliza "surf". Pur și simplu deplasați mouse-ul peste cele patru pictograme din Mozilla Firefox care sunt afișate de caseta roșie din imaginea de mai sus pentru a vedea capabilitățile tuturor caracteristicilor utilitare Firefox face ușor accesibile și la îndemână chiar în browser!
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    7. Daca esti folosind "Internet Explorer" Browser Zona de bare de titlu ar trebui să arate foarte mult ca această imagine.
  • Ar trebui să aibă o literă albastră, cu litere mici E cu un cerc de aur prin el. Ar trebui să fie văzut în colțul din stânga sus cu albastru rotund "Înainte și înapoi" Butoanele utilizate la "Navigați" sau "surf" internetul.
  • Imaginea anterioară arată, de asemenea, butoanele de control. Utilizați-le pentru a le schimba"Vizualizare compatibilitate" astfel încât, dacă sunteți pe un site mai vechi care are dificultăți în a afișa conținutul, un clic al acestui buton ar putea ajuta browserul "vedea" ce zice.
  • "reîmprospăta" butoane (cunoscute și ca "Reîncărcați" Butoanele) sunt butoanele verzi mici din Internet Explorer care arată ca și cum au două săgeți mici care merg în jur (vezi în interiorul cutiei de aur dreptunghiulare din imaginea de mai sus), atunci este puținul roșu X În caseta de aur desenată pe imaginea de mai sus. Provoacă pagina Stop Încărcarea, sau "Descărcarea" După caz.
  • Marcajul albastru de la dreapta (circular în aur) va fi folosit mai târziu pentru a găsi numărul versiunii Internet Explorer, deci asigurați-vă că vă amintiți unde este. Asta pentru că este "Ajutor" Pictograma butonului pentru Internet Explorer!
  • De-a lungul vârfului zonei de bară de titlu, căutați cuvintele "Internet Explorer". Acest browser este de obicei livrat cu sisteme de operare Windows (OS).
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    8. Daca esti folosind "Apple safari" Browser Bara de titlu ar trebui să aibă o pictogramă rotundă Blue Compass în colțul din stânga sus. Se indică acolo cu un cerc verde și săgeată verde îndreptată spre ea.
  • Este în colțul din stânga sus al zonei de bare din titlu. O vezi?
  • Săgeata verde din imagine, îndreptându-se către dreapta Colțul superior al zonei superioare a acestui browser, arată "icoane de comandă rapidă" Pentru instrumentele pe care le puteți utiliza pentru a controla Safari Apple.
  • Există un logo Apple pe partea stângă a adresei site-ului au fost cealaltă săgeată verde este îndreptată, aproape de bara albă.
  • Dacă sunteți pe Thewebsite Aici spune https: // rum.maniqui-es.com. Chiar sub bara de titlu și are adresa site-ului în imprimarea neagră cu un fundal alb. Cauta "http" pentru a găsi mai ușor.
  • Apple Safari are ceea ce pare a fi a "Pictogramă albastră, rotundă, sticlă care arată strălucitoare" Alături de "la care se adauga" simbol.
  • Dot albastru strălucitor (sau pictograma) înseamnă site-ul pe care îl vizualizați nu are "Favicon" fişier.
  • Cutia verde care înconjoară literele din imagine, în toate capacele, care spun "RSS" adică rezumatul site-ului bogat. RSS este o modalitate de a obține ceea ce se numește a "A hrani" a conținutului actual al site-ului.
  • Pentru mai multe detalii despre Cum se utilizează feedurile RSS Citiți acest articol. Informații suplimentare privind RSS sunt în afara domeniului de aplicare al acestui articol.
  • Browserul Safari se livrează în mod obișnuit cu browserul Apple Mac OS (sistemul de operare) și majoritatea produselor Apple, cum ar fi Apple iPhone, Apple Computer și alte dispozitive Apple,
  • Chiar dacă aveți Sistemul de operare MS Windows (OS) și un computer personal (PC), puteți descărca și utiliza în continuare versiunea Safari 5.1.7 Browser.
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    9. Din ceea ce ați învățat acum de la acești pași pentru a putea "Găsiți tipul de browser", Următoarea parte este totul despre "Cum să găsiți versiunea browserului (cu imagini).
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    10. Pentru moment, scrieți numele browserului în jos pe o bucată de hârtie sau salvați-o într-un document de procesare a textului și salvați-l undeva pe hard disk Pentru referința viitoare dar nu o închideți încă!
  • Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    11. În următoarea secțiune a acestui articol veți afla cum să găsiți cu ușurință versiunea browserului dvs. și puneți-o în fișier sau pe bucata de hârtie, apoi păstrați-o într-un loc sigur pentru mai târziu!
  • Partea 2 din 2:
    Găsiți numărul versiunii

    După Găsirea tipului de browser utilizând prima secțiune a acestui articol (partea intitulată "Găsiți tipul de browser" - Utilizați linkul pentru a reveni dacă aveți nevoie). Veți dori să găsiți Numărul versiunii browserului Urmând acești pași.

    1. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
    1. Scrieți sau introduceți numerele de versiune pe măsură ce localizați-le pentru tipul de browser în fișierul sau în bucata de hârtie pe care o aveți de la secțiunea anterioară intitulată "Găsiți tipul de browser".

    Pentru a găsi versiunea Opera

    1. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      1. Faceți clic pe roșu mare "O" În colțul din stânga sus al barei de titlu.
    2. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      2. Selectați Despre Opera În meniul derulant rezultat.
    3. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      3. O filă se va deschide prezentarea numărului de versiune de operă și alte informații.

    Pentru a găsi Google Chrome versiune

    1. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      1. Apasă pe "gri-dungat" Butonul din colțul din dreapta sus. Are trei linii orizontale gri închis sau negru.
    2. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      2. Selectați Despre Google Chrome În meniul derulant rezultat.
    3. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      3. O fereastră mai mică se va deschide prezentarea numărului de versiune Google Chrome printre alte informații.

    Pentru a găsi versiunea Mozilla Firefox

    1. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      1. Selectați Ajutor Din meniul text de-a lungul vârfului. Este evidențiată în această imagine cu o cutie de dreptunghiulară roșie pătrată.
    2. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      2. Acum selectați Despre Firefox Din meniul derulant rezultat.
    3. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      3. O fereastră se va deschide cu numărul versiunii Mozilla Firefox și o mulțime de alte informații care au legături pentru a afla Totul despre comunitatea globală care o dezvoltă, link-uri pentru a se implica în dezvoltarea, drepturile utilizatorilor finali și politica de confidențialitate Mozilla Firefox.
    4. WikiHow are și o politică de confidențialitate. Îl puteți găsi făcând clic aici sau făcând clic pe "Termeni de utilizare" Link în partea de jos a oricărei ferestre WikiHow. Acolo veți găsi legătura directă cu politica de preferință.

    Pentru a găsi Internet Explorer versiune

    1. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      1. Faceți clic pe pictograma rotundă albastră de întrebare din colțul din dreapta sus, chiar deasupra "derulați în sus" buton.
    2. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      2. Selectați Despre Internet Explorer Din meniul pop-out rezultat. HINT: Când vă deplasați mouse-ul pe marcajul de întrebare albastră, acesta poate afișa o casetă de text care spune "Ajutor" cu ferestrele "Taste de comenzi rapide" ați folosi pentru a deschide "Ajutor" În loc de butonul rotund albastru cu semnul de întrebare!
    3. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      3. O fereastră ar trebui deschisă după ce faceți clic pe Despre Internet Explorer și va afișa numărul versiunii browserului Internet Explorer pe care îl utilizați, inclusiv o mulțime de alte informații (Cipher Forter este despre capacitatea sa de criptare), "Actualizați versiunile" este orice actualizare la el care sunt disponibile. Probabil va spune zero dacă executați în mod regulat Windows Update în mod regulat și, în cele din urmă, informația MS Drepturi de autor (tipărirea mică mică) cu anul de drepturi de autor, care creează un link către site-ul (site-ul) Microsoft, care vă informează despre Minuția drepturilor de autor din acel an.
    4. Dacă doriți să faceți clic pe Informatii despre sistem Butonul pe care îl puteți afla totul despre aspectele tehnice ale întregii ferestre "PC" Sistemul de operare și găsiți diagnosticarea pentru a repara lucrurile acolo!

    Pentru a găsi versiunea Apple Safari

    1. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      1. Faceți clic pe pictograma rotundă a angrenajului în partea dreaptă a ferestrei care se află în colțul din dreapta sus, sub roșu "X" care este folosit pentru a închide fereastra.
    2. Vedeți imaginea de mai jos pentru a vă ajuta să vizualizați ceea ce înseamnă.
    3. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      2. Acum selectați Despre Safari Din meniul rezultat pop-out, drop jos.
    4. O fereastră ar trebui deschisă să prezinte numărul versiunii Apple Safari.
    5. Elementul înainte de paranteză este versiunea.
    6. Elementul în interiorul parantezei este acea construcție specifică, pe care o puteți avea sau nu aveți nevoie.
    7. Alte informații din acea fereastră arată, de asemenea, anii drepturilor de autor din această versiune specifică.
    8. Acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru browserul Apple Safari.
    9. Imagine intitulată Găsiți tipul de browser și
      3. Salvați informațiile de referință viitoare.
    10. Dacă nu etichetați corect, ați putea greși-o pentru ceva care este "neimportant" și aruncați-o sau pierdeți-o.
    11. Fi creativ în modul în care îl salvați pe o bucată simplă de hârtie dacă doriți!

    sfaturi

    În Windows, O scurtătură pentru a deschide browserul dvs. implicit este pur și simplu să utilizați "Alerga" caseta din meniul și tipul ⇱ Home rum.maniqui-es.com în "Alerga" caseta apoi apăsați tasta ↵ Enter. .
  • Thewebsite se va deschide apoi cu browserul dvs. implicit în Prima pagină principală.
  • Aceasta este o modalitate ușoară de a găsi browserul dvs. implicit, dar pașii din acest articol pot fi aplicați oricăror browser din acest articol.
  • Este, de asemenea, posibilă Schimbați browserul implicit la altul pe care ați prefera să îl utilizați tot timpul, care devine apoi browserul dvs. implicit.
  • Unii oameni consideră că este util să aibă mai mult de un browser pentru a ajuta la organizarea lucrurilor mai bine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar