Cum de a schimba aplicațiile implicite pe iphone sau ipad

Când atingeți un link Web într-un mesaj de e-mail, iPhone-ul, iPad-ul sau iPod Touch îl va deschide în browserul web implicit. Până la eliberarea iOS 14, Safari a fost singura aplicație care ar putea fi stabilită ca implicit. Acum puteți alege un alt browser web implicit (fanii Chrome, bucurați-vă!), precum și un nou e-mail implicit dacă nu sunteți nebun în legătură cu aplicația de poștă electronică. Thiste parere cum să modificați browserul web implicit și / sau aplicația de e-mail la aplicația de alegere.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbarea aplicațiilor implicite pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Instalați aplicația pe care doriți să o setați ca implicit. De exemplu, dacă doriți să comutați aplicația de e-mail implicită în Outlook, va trebui să descărcați Outlook de la magazinul de aplicații.
  • Dacă nu ați actualizat încă iPhone-ul sau iPad la iOS / iPados 14, consultați Cum să vă actualizați iPhone-ul primul.
  • Unele browsere și aplicații de e-mail nu pot fi setate ca aplicații implicite. Acest lucru este doar pentru că dezvoltatorii acestor aplicații nu au actualizat aplicația cu această caracteristică. Unele aplicații populare care pot fi setate ca implicite pentru e-mail sunt Spark, Outlook și Gmail. Browserele de înlocuire populare sunt Chrome și Firefox.
  • Imagine intitulată Schimbarea aplicațiilor implicite pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Deschideți setările iPhone sau iPad-ului
    Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
    . Este pictograma angrenajului din ecranul dvs. de pornire sau în categoria Utilities Biblioteca App.
  • Imagine intitulată Schimbarea aplicațiilor implicite pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Derulați în jos și atingeți aplicația de browser sau poștă pe care doriți să o fiți implicită. De exemplu, dacă doriți ca Chrome să fie browserul dvs. implicit, derulați în jos și apăsați Crom.
  • Imagine intitulată Schimbarea aplicațiilor implicite pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți Aplicația de browser implicită (Pentru browserele web) sau aplicația de poștă electronică implicită (pentru e-mail). Veți vedea o listă de aplicații - aplicația cu un marcaj albastru este cea stabilită ca implicită.
  • Dacă nu vedeți această opțiune, aplicația nu poate fi aleasă ca implicit. Deoarece caracteristica este nouă, este posibil să trebuiască să așteptați un pic pentru actualizarea aplicației.
  • Imagine intitulată Schimbarea aplicațiilor implicite pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Selectați o nouă aplicație implicită. Alegeți aplicația pe care doriți să o deschideți iPhone-ul sau iPad-ul când faceți ceva care necesită un browser sau un mesaj de e-mail. Marcajul albastru se va deplasa la noua aplicație implicită.
  • sfaturi

    Pentru a reveni la aplicația implicită originală, atingeți înlocuire Numele aplicației în Setări, atingeți Aplicația implicită Mail / Web, și selectați aplicația dorită.
  • Puteți utiliza în continuare Safari și aplicația de poștă electronică, chiar dacă acestea nu sunt setate ca implicite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar