Cum să găsiți un conținut nou pe youtube

Toți te-ai cum să găsești videoclipuri noi și distractive pe YouTube fără a fi nevoie să faci o grămadă de căutare. YouTube (atât aplicațiile mobile, cât și aplicațiile web) oferă multe caracteristici pentru a vă ajuta să găsiți videoclipuri și canale pe care nu le-ați mai văzut înainte, inclusiv recomandările personale și paginile de destinație bazate pe categorii. O altă opțiune este de a utiliza Neverthink, o nouă aplicație răcoroasă care vă joacă fluxuri nesfârșite de conținut YouTube curat uman pe mai mult de 40 de canale diferite.

Pași

Metoda 1 din 2:
Explorarea YouTube
  1. Imaginea intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 1
1. Open YouTube. Dacă utilizați un telefon sau o tabletă, atingeți pictograma YouTube roșu și albă din ecranul de întâmpinare sau în sertarul aplicației. Dacă sunteți pe un computer, indicați browserul dvs. către https: // YouTube.COM.
  • Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. YouTube, conectați-vă acum. Semnarea vă asigură că veți vedea recomandări relevante și puteți să vă abonați la canalele.
  • Imaginea intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 2
    2. Verificați videoclipurile recomandate. YouTube folosește istoricul de vizionare și alte valori pentru a recomanda videoclipuri noi pe care sunteți obligați să vă bucurați. După lansarea aplicației sau a semnării la site-ul web, derulați în jos pentru a vedea recomandările actuale, care sunt actualizate frecvent.
  • Dacă vedeți ceva în recomandările dvs. care nu vă interesează deloc, faceți clic pe sau atingeți cele trei puncte verticale de sub previzualizarea video și selectați "Nu sunt interesat sau Nu recomandați canalul. Acest lucru vă ajută să vă arătați recomandări mai relevante în viitor.
  • Imagine intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 3
    3. Apasă pe Explora Tab (numai pentru telefonul mobil). Este a doua pictogramă din partea de jos a ecranului (cea care arată ca o busolă). Dacă utilizați YouTube pe un computer puteți sări peste acest pas.
  • Imaginea intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 4
    4. Selectați o categorie de destinație YouTube. Destinațiile sunt pagini dedicate videoclipurilor și canalelor despre anumite subiecte, cum ar fi jocurile, moda și frumusețea și învățarea. Pe un telefon sau tabletă, atingeți una dintre categoriile de destinație din partea de sus a paginii Explorați. Pe un computer, faceți clic pe una dintre categoriile din meniul din partea stângă a paginii.
  • Derulați în jos după selectarea unei categorii pentru a vedea o varietate de canale care se potrivesc subiectului. Faceți clic pe sau atingeți videoclipuri în liste sau selectați numele canalului pentru a descoperi și mai multe videoclipuri.
  • Dacă nu vedeți un meniu din partea stângă a YouTube.COM, faceți clic pe butonul MENU (trei linii orizontale) din colțul din stânga sus pentru ao extinde.
  • Imagine intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 5
    5. Faceți clic sau apăsați Treading Pentru a vedea ce este popular. Dacă sunteți pe un telefon sau un comprimat, atingeți Treading Placi din colțul din stânga sus al filei Explorare. Dacă sunteți pe un computer, faceți clic pe Treading În meniul care rulează de-a lungul părții din stânga a paginii.
  • Puteți vedea o varietate de videoclipuri populare prin derularea pe pagina principală a trendurilor. Dacă preferați să vedeți anumite tipuri de videoclipuri (e.G., Muzică, jocuri, știri), Atingeți una dintre categoriile din partea de sus a ecranului pentru a rafina rezultatele.
  • Dacă vă place videoclipul, faceți clic pe sau atingeți numele canalului (sub playerul video) și selectați VIDEOCLIPURI pentru a vedea ce altceva au la dispoziție.
  • Imaginea intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 6
    6. Abonați-vă la canalele care urmează să fie actualizate cu privire la conținut nou. Când vă abonați la un canal, veți primi notificări despre noua activitate de la acel creator. Acest lucru vă ajută, de asemenea, pe YouTube să vă bucurați mai multe videoclipuri relevante pentru a vă arăta pe pagina care apare atunci când lansați prima dată aplicația / site-ul web.
  • Pentru a vă abona la un canal, deschideți un videoclip de la acel canal și atingeți numele canalului de sub videoclip. Faceți clic sau atingeți roșu ABONATI-VA video pentru a adăuga abonamentul.
  • Verificați actualizările la canalele dvs. subscrise pe Abonamente Tab (MOBILE) sau în secțiunea Abonamente din meniul din partea stângă a YouTube.COM.
  • Imagine intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 7
    7. Căutați videoclipuri noi după cuvântul cheie. Dacă nu găsiți ceea ce căutați prin navigare, puteți utiliza motorul de căutare încorporat YouTube.
  • Introduceți ceea ce căutați în bara de căutare din partea de sus a ecranului. Dacă utilizați un telefon sau un comprimat, atingeți geamul de lupă în colțul din dreapta sus pentru a deschide mai întâi bara de căutare.
  • Introduceți cuvintele dvs. cheie. Să fie la fel de general sau la fel de specific ca și cum doriți.
  • Faceți clic sau atingeți lupă pentru a căuta.
  • Pentru a filtra rezultatele, faceți clic sau atingeți pictograma filtrului, care arată ca trei linii orizontale cu butoane, direct deasupra rezultatelor. Puteți apoi să filtrați prin relevanță, dată, tip, durată, calitate și mai mult.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind neverthink
    1. Imagine intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 8
    1. Instalați neverthink sau vizitați https: // nu gandi niciodata.televizor. Neverthink este o aplicație gratuită de streaming care vă permite să verificați cele mai bune videoclipuri pe YouTube fără a fi nevoie să căutați pe Youtube. Vă ajută să găsiți un conținut nou pe YouTube pe care îl puteți găsi altfel pe cont propriu.
    • Descărcați Neverthink de la magazinul de aplicații de pe iPhone sau iPad sau magazinul de joc pe Android.
    • Dacă aveți un televizor inteligent, căutați magazinul de aplicații al televizorului pentru aplicația Neverthink. De asemenea, puteți arunca neverhink de pe telefon sau tabletă la o cromagagă.
  • Imaginea intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 9
    2. Deschideți telecomanda. Telecomanda este locul unde veți găsi o listă de canale curate. Dacă utilizați un Android sau un computer, telecomanda se deschide automat. Dacă utilizați aplicația mobilă, atingeți pictograma de căutare din centrul de jos pentru a deschide telecomanda.
  • Pe aplicația Android, puteți schimba și canalele prin în sus și în jos.
  • Imagine intitulată Găsiți un conținut nou pe YouTube Pasul 10
    3. Faceți clic sau atingeți un canal pentru a începe vizionarea. Primul videoclip va începe să joace imediat. Când se termină, un alt videoclip de pe canal va începe să joace. Dacă doriți să treceți la un canal diferit, faceți clic pe sau atingeți un alt canal de pe telecomandă. De asemenea, puteți să glisați în sus și în jos pentru a comuta canalele de pe aplicația Android.
  • Deși videoclipurile se joacă pe neverthink, ele flux de pe YouTube. Dacă doriți să deschideți videoclipul în prezent pe YouTube, astfel încât să puteți verifica canalul și / sau abonamentul creatorului, faceți clic sau atingeți pictograma YouTube (un dreptunghi cu un triunghi interior) în apropierea colțului din dreapta sus al videoclipului.
  • sfaturi

    Îndepărtați cuvintele cheie de căutare în ghilimele pentru a forța motorul de căutare să arate meciuri exacte (e.G., "Cuvântul dvs. cheie"). Acest truc simplu vă economisește mult timp, deoarece aduce doar cele mai relevante rezultate.
  • Plasați un semn plus (+) sau minus (-) înainte de cuvintele dvs. cheie (+ cuvântul dvs. cheie ") pentru a se potrivi cu cuvintele cheie exacte pe YouTube. Aceste semne vor include sau exclude (minus semnul) cuvintele cheie relevante sau irelevante din căutarea dvs.
  • Încercați să căutați și să vă abonați la canalele de pe YouTube, care se actualizează în mod regulat cu conținut nou. Puteți observa astfel de canale de numărul mare al abonaților lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar