Cum de a bloca canalele youtube pe android

Thiste parere Cum să eliminați videoclipurile din recomandările dvs. și să activați modul restricționat pe YouTube pentru Android.În prezent, YouTube nu are opțiunea de a bloca videoclipurile într-un mod care vă împiedică să le vedeți din nou.Cu toate acestea, puteți elimina videoclipurile din recomandările dvs. și pornirea modului restricționat va filtra videoclipuri care au conținut explicit.Puteți bloca videoclipurile pe aplicația YouTube Kids.

Pași

Metoda 1 din 3:
Eliminarea videoclipurilor din recomandările feed
  1. Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația YouTube.Are o pictogramă care seamănă cu un ecran TV roșu, cu un triunghi de joc alb în mijloc.Atingeți pictograma din meniul HomeCreen sau Apps pentru a deschide aplicația YouTube.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 2
    2. Apasă pe Acasă tablo.Este fila care are o pictogramă care seamănă cu o casă.Este în colțul din stânga jos al aplicației YouTube.Aceasta vă afișează recomandările.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 3
    3. Găsiți un videoclip pe care doriți să îl eliminați.Derulați în sus și în jos pe hrana dvs. de acasă pentru a vedea videoclipurile recomandate.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 4
    4. Atingeți lângă titlul video.Pictograma cu trei puncte apare în partea dreaptă a titlurilor video din hrana dvs.Atingeți acest afișaj afișează un meniu pop-up de lângă videoclip.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Nu sunt interesat sau nu mai vedeți acest anunț.Dacă este un videoclip recomandat, apăsați Nu sunt interesat Pentru a opri să-l văd în recomandările dvs.Dacă videoclipul este o publicitate, apăsați Nu mai vedeți acest anunț Pentru a elimina anunțul.Puteți căuta în continuare videoclipul și vizualizați-l pe canalul utilizatorului, dar acest lucru îl va elimina din ajutorul recomandărilor dvs.
  • Dacă faceți acest lucru cu videoclipuri suficiente de la un utilizator sau un canal, Algorithmwill`s Youtube nu recomandă videoclipuri de la acel utilizator sau canal.
  • Alternativ, puteți să vă dezabonați dacă recomandarea este de la un canal pe care îl abonați la.
  • Metoda 2 din 3:
    Pornirea modului restricționat
    1. Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 6
    1. Deschideți aplicația YouTube.Are o pictogramă care seamănă cu un ecran TV roșu, cu un triunghi de joc alb în mijloc.Atingeți pictograma din meniul HomeCreen sau Apps pentru a deschide aplicația YouTube.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 7
    2. Atingeți pictograma profilului.Este în colțul din dreapta sus al aplicației YouTube.Este imaginea circulară care conține imaginea pe care ați ales-o pentru contul dvs. Google sau un nume inițial al dvs.Aceasta afișează meniul contului.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 8
    3. Atingeți Setări.Este a treia opțiune din partea de jos a meniului contului.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o unelte.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 9
    4. Atingeți General.Este a doua opțiune din partea de sus a meniului de setări.Aceasta afișează meniul Setări generale.
  • Dacă nu vedeți această opțiune, săriți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 10
    5. Derulați în jos Atingeți comutatorul de comutare
    Imagine intitulată Android7Switchon.jpg
    chiar lângă "Modul restricționat".Este a doua opțiune din partea de jos a meniului general.Dacă comutatorul de comutare la dreapta este albastru, modul restricționat este pornit.Aceasta va bloca majoritatea videoclipurilor care conțin conținut matur.
  • Metoda 3 din 3:
    Blocarea videoclipurilor pe copiii YouTube
    1. Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 11
    1. Deschideți aplicația Kids YouTube.Este aplicația care are o pictogramă care seamănă cu logo-ul YouTube, tras cu creioane.Atingeți pictograma de pe meniul HomeCreen sau Apps pentru a deschide copiii YouTube.
    • Prima dată când deschideți aplicația Kids YouTube, întreabă dacă sunteți un copil sau un părinte.Selectați părintele și introduceți ziua de naștere.Apoi aveți opțiunea de a crea un profil personalizat pentru copiii dvs.
    • Poti Descărcați aplicația YouTube Kids De la magazinul Google Play pe dispozitive Android.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 12
    2. Atingeți profilul pentru care doriți să gestionați.Copiii YouTube vă permite să creați profiluri personalizate pentru fiecare copil.Atingeți profilul pe care doriți să îl blocați videoclipurile.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 13
    3. Atingeți lângă un titlu video.Pictograma cu trei puncte apare în partea dreaptă a titlului video pe aplicația YouTube Kids.Există mai multe modalități de a găsi videoclipuri pe copiii YouTube.Aceste icoane din partea de sus includ "Recomandat", "Explora", "Spectacole", "Muzică", și "Învăţare".De asemenea, puteți să apăsați pe lupă și să căutați un videoclip după nume.
  • Imagine intitulată Blocul canalelor YouTube pe Android Pasul 14
    4. Atingeți Blocați acest videoclip.Această opțiune apare când atingeți pictograma cu trei puncte de lângă un videoclip.Acest lucru blochează videoclipul de la aplicația Kids YouTube.
  • Avertizări

    Chiar și cu modul restricționat, ar trebui să monitorizați încă ceea ce urmăresc copiii dvs.Acest filtru nu este 100% precis, iar unele conținuturi mature pot trece prin.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar