Cum să arhivați e-mailurile cu gmail

Dacă doriți să faceți un spațiu în Inbox Gmail, dar nu sunteți sigur că doriți să ștergeți permanent mesajele, puteți arhiva e-mailurile. Arhivarea e-mailurilor vă permite să eliminați mesaje din căsuța de e-mail fără a fi nevoie să o ștergeți din contul dvs. E-mailurile arhivate sunt plasate într-un dosar separat, care poate fi accesat oricând.

Pași

Metoda 1 din 2:
Arhivarea e-mailurilor pe site-ul Gmail
  1. Imagine intitulată E-mailuri de arhivă cu pasul Gmail 1
1. Conectați-vă la contul dvs. Gmail. Deschideți un browser web și vizitați Gmail Web Page.
  • Introduceți numele de utilizator și parola în câmpurile text alocate și faceți clic pe "Conectați-vă" pentru a vă conecta la contul dvs. Google Mail.
  • Imagine intitulată E-mailuri de arhivă cu pasul Gmail 2
    2. Găsiți un mesaj pentru arhivă. După conectare, căsuța poștală va apărea afișarea tuturor mesajelor din interior. Găsiți e-mailul pe care doriți să-l arhivați și puneți un marcaj pe caseta din partea stângă.
  • De asemenea, puteți arhiva mai multe e-mailuri în același timp prin punerea unui marcaj pe casetele tuturor mesajelor de e-mail pe care doriți să le arhivați.
  • Imagine intitulată E-mailuri de arhivă cu Pasul 3 Gmail 3
    3. Arhiva e-mailului. După ce ați selectat toate mesajele pe care doriți să le puneți în arhivă, faceți clic pe cea de-a doua pictogramă din partea stângă din partea de sus a listei dvs. de intrări (pictograma Black cu o săgeată jos) - acesta este butonul "Arhivă".
  • Toate mesajele pe care le-ați selectat vor fi acum arhivate.
  • Metoda 2 din 2:
    Arhivarea e-mailurilor pe aplicația Gmail
    1. Imagine cu titlu de e-mailuri de arhivă cu pasul Gmail 4
    1. Deschideți aplicația Gmail. Atingeți aplicația de pe dispozitivul dvs. mobil (Android sau iOS) pentru a deschide Gmail și a afișa căsuța de e-mail a contului dvs.
  • Imagine intitulată E-mailuri de arhivă cu Pasul 5 Gmail 5
    2. Găsiți un mesaj pentru arhivă. Derulați în jos în căsuța de e-mail și apăsați și țineți apăsat adresa de e-mail pe care doriți să o trimiteți la arhivă.
  • Imagine intitulată E-mailuri de arhivă cu Pasul 6 Gmail 6
    3. Arhiva e-mailului. După ce ați selectat toate mesajele pe care doriți să le puneți în arhivă, atingeți pictograma Black Box cu o săgeată în jos pe partea superioară a ecranului dispozitivului pentru a arhiva e-mailul selectat.
  • sfaturi

    Pentru a pune un e-mail arhivat înapoi în căsuța de e-mail, pur și simplu găsiți mesajul din folderul "All Mail" găsit în panoul din meniul din stânga al paginii web Gmail sau a ecranului aplicației și faceți clic pe "Mutare în Inbox" pentru ao restabili de la arhive.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar