Cum de a încorpora video în e-mail

Thiste parere Cum să introduceți un videoclip în versiunile desktop ale Gmail și Outlook. În timp ce nu puteți cu adevărat "încorporare" O cutie YouTube sau un player video similar în orice furnizor de e-mail, Gmail și Outlook suportă playere video încorporate, care vă vor permite să vizualizați videoclipul atașat fără a fi nevoie să părăsiți pagina de e-mail.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind Gmail pe desktop
  1. Imagine cu titlu încorporată video în e-mail Pasul 1
1. Accesați site-ul Gmail. Pentru a face acest lucru, introduceți https: // mail.Google.com / mail / în caseta URL a browserului dvs. Dacă sunteți deja conectat la Gmail, acest lucru vă va deschide căsuța de e-mail Gmail.
  • Dacă nu sunteți conectat (ă), introduceți adresa dvs. de e-mail (sau numărul de telefon) și parola înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Embed video în e-mail Pasul 2
    2. Clic COMPUNE. Acest buton roșu se află în partea stângă superioară a paginii. Acest lucru va deschide un nou șablon de e-mail din partea dreaptă a paginii.
  • Imagine intitulată Embed video în e-mail Pasul 3
    3. Introduceți adresa de e-mail a unei persoane. Veți face acest lucru în "La" câmpul din partea de sus a șablonului de e-mail. Adresa de e-mail a destinatarului dvs. trebuie să fie o adresă Gmail, fie o adresă Outlook.
  • Extensiile Outlook includ "Hotmail", "Trăi", și "Outlook".
  • Imagine intitulată Embed video în e-mail Pasul 4
    4. Atașați un videoclip la adresa dvs. de e-mail. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma PaperClip din partea de jos a ferestrei de e-mail, selectați un videoclip și faceți clic pe Deschis.
  • Gmail are o limită de dimensiune de 25 megaocteți pentru atașamente. Pentru a ocoli acest lucru, faceți clic pe pictograma Google Drive în loc de pictograma PaperClip, selectați videoclipul dvs. și faceți clic pe Introduce.
  • Dacă ați prefera să atașați un videoclip YouTube, copiați adresa URL a videoclipului YouTube și introduceți-o în e-mail. E-mailul dvs. va afișa un player video pentru videoclipul în cauză odată ce acesta este deschis.
  • Imagine intitulată Embed video în e-mail Pasul 5
    5. Clic Trimite. Este în colțul din stânga jos al ferestrei de e-mail. Acest lucru va trimite e-mailul destinatarului dvs. - Când deschideți e-mailul, pot face clic pe caseta mică de previzualizare a videoclipului din partea de jos sau în mijlocul e-mailului pentru a reda videoclipul.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind Outlook pe desktop
    1. Imagine intitulată Embed video în e-mail Pasul 6
    1. Copiați link-ul unui videoclip al YouTube. Pentru a face acest lucru, deschideți un videoclip YouTube pe care doriți să îl încorporați, faceți clic pe adresa URL pentru a selecta, faceți clic dreapta (sau utilizați două degete pentru a face clic pe) adresa URL selectată, apoi faceți clic pe Copie.
    • Trebuie să faceți acest lucru pe un computer, deoarece link-urile mobile nu vor invoca caseta Video Player din Outlook.
    • Nu puteți utiliza un videoclip de pe computer pentru a declanșa caseta video de pe Outlook.
  • Imagine intitulată Embed video în e-mail Pasul 7
    2. Du-te la site-ul Outlook. Pentru a face acest lucru, introduceți https: // Outlook.COM / în caseta URL a browserului dvs. Dacă sunteți conectat (ă) în Outlook pe acest computer, acest lucru vă va deschide Inbox Outlook.
  • Dacă nu sunteți conectat, introduceți adresa dvs. de e-mail Outlook (sau numărul de telefon) și parola înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Embed video în e-mail Pasul 8
    3. Clic + Nou. Este în partea stângă superioară a paginii Outlook, chiar deasupra conținutului inbox-ului dvs. Aceasta va deschide o nouă fereastră de e-mail din partea dreaptă a paginii.
  • Imagine cu titlu Embed video în e-mail Pasul 9
    4. Introduceți adresa de e-mail a unei persoane. Veți face acest lucru în "La" câmpul din partea de sus a șablonului de e-mail. Destinatarul dvs. trebuie să aibă o adresă Gmail.
  • Imagine cu titlu încorporată video în e-mail Pasul 10
    5. Introduceți legătura în corpul e-mailului. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe clic (sau utilizați două degete pentru a face clic pe) corpul șablonului de e-mail, apoi faceți clic pe Pastă În meniul derulant rezultat.
  • Imagine cu titlu încorporată video în e-mail Pasul 11
    6. Clic Trimite. Este în colțul din stânga jos al ferestrei de e-mail. Acest lucru va trimite e-mailul destinatarului dvs. Când o deschid, vor putea să facă clic pe caseta video din partea de jos a e-mailului pentru a deschide playerul video.
  • sfaturi

    Există mai multe servicii plătite care vă vor permite să încorporați videoclipuri direct în e-mailurile dvs. Fiți atenți la utilizarea acestor servicii, deoarece videoclipurile încorporate ca o strategie de marketing pot fi lovite sau-dor, deoarece, de obicei, nu ajunge utilizatorii de telefonie mobilă.

    Avertizări

    Dacă destinatarul Gmail sau Outlook nu permit încărcarea automat a imaginilor în căsuța de e-mail, nu vor putea vizualiza caseta video.
  • Furnizorii de e-mail Gmail și Outlook nu acceptă legături mobile, ceea ce înseamnă că va trebui să obțineți versiunea desktop a unui link când îl lipiți într-un e-mail.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar