Cum de a încorpora documente în excel

Puteți încorpora documente în proiectul dvs. Excel, astfel încât oricine va viziona această foaie de calcul poate accesa celălalt document, care ar putea fi util atunci când raportați tendințe cu cercetări aprofundate. ThiseWill vă arată cum să încorporați documente în proiectul dvs. Excel utilizând OLE (obiect care leagă și încorporează).

Pași

  1. Imagine intitulată Documente încorporate în EXCEL PASUL 1
1. Deschideți proiectul dvs. Excel. Puteți deschide proiectul dvs. în Excel făcând clic pe Deschis de la Fişier Fila sau puteți să faceți clic dreapta pe fișier într-un browser de fișiere și faceți clic pe Deschis cu > excela.
  • Această metodă funcționează pentru versiuni mai noi de Excel pe PC sau Mac.
  • Imagine intitulată Documente încorporate în EXCEL PASUL 2
    2. Faceți clic pe celula pe care doriți să o introduceți obiectul. Ori de câte ori oamenii văd această celulă, vor vedea documentul încorporat și pot face dublu clic pe acesta pentru a deschide documentul respectiv.
  • Imagine intitulată Documente încorporate în EXCEL PASUL 3
    3. Faceți clic pe fila Inserare. Veți găsi acest lucru în panglica de deasupra editorului de documente sau în partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Documente încorporate în EXCEL PASUL 4
    4. Faceți clic pe pictograma care arată ca o fereastră de program pe o foaie de hârtie. Acesta este "Obiect" pictograma și poate fi găsită în "Text" grup. O cutie va apărea.
  • Imagine intitulată Documente încorporate în EXCEL PASUL 5
    5. Faceți clic pe fila Creați din fișierul. Fila se va opri de la "Creaza nou" și vă solicitați să utilizați un fișier deja creat.
  • Imagine intitulată Documente încorporate în Excel Pasul 6
    6. Clic Naviga. Browserul dvs. de fișiere (Finder pentru Mac și File Explorer pentru Windows) se va deschide.
  • Imagine intitulată Documente încorporate în EXCEL PASUL 7
    7. Navigați la și faceți dublu clic pe fișierul dvs. Numai fișierele pe care le puteți utiliza vor fi afișate, cum ar fi PowerPoints, PDF-uri și documente Word.
  • Imagine intitulată Documente încorporate în EXCEL PASUL 8
    8. Alegeți cum să afișați documentul încorporat. Dacă selectați "Afișați ca pictogramă," veți vedea pictograma documentului în celulă - dacă nu alegeți "Afișați ca pictogramă," va apărea prima pagină completă a documentului. În ambele cazuri, ambele afișaje de documente încorporate vor redirecționa la documentul complet atunci când faceți dublu clic.
  • Imagine denumită documente încorporate în EXCEL PASUL 9
    9. Clic O.K. Veți vedea acest lucru în partea dreaptă jos a ferestrei pop-up. Documentul selectat va apărea în celulă fie ca document complet de prima pagină, fie pictograma.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar