Cum să descărcați gradle

Graddle este un instrument de automatizare de construcție open-source care necesită o instalare a kitului de dezvoltare Java pentru a rula. Thiswill vă învață cum să descărcați și să instalați Manual. Dacă aveți Mac sau Linux fie cu SDKMAN! sau managerii de pachete homebrew, introduceți "SDK Instalați hrana" (Linux) sau "Brew Instalați Gradle" (Mac). Înainte de a putea rula Graddle, trebuie să aveți Kitul de dezvoltare Java Versiunea 8 sau mai mare instalată.

Pași

  1. Imagine intitulată Download Gradle Pasul 1
1. Mergi la https: // jleddle.Org / Eliberăs / Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web pe Windows, Mac sau Linux pentru a instala manual Gradle.
  • Imagine intitulată Download Gradle Pasul 2
    2. Clic Complet. Dacă doriți doar fișierul principal, faceți clic pentru a descărca "Numai binar" fișier, dar "complet" Descărcarea include toate documentele și sursele.
  • Imagine intitulată Download Gradle Pasul 3
    3. Creați un folder nou (numai pentru Windows). Trebuie doar să creați un folder nou dacă utilizați Windows. Pentru a face acest lucru, deschideți o fereastră Explorer File, faceți clic pe "Discul local (C: //)" De la panoul de navigare din partea stângă a ferestrei, faceți clic dreapta în câmpul gol și selectați Nou, apoi numele noului dosar "Graddle."
  • Imagine intitulată Descărcați Gradle Pasul 4
    4. Despachetați fișierul descărcat. E o .Zip că veți putea extrage fără software suplimentar. Calculatoarele MacOS sau Linux vor crea un nou dosar atunci când extrage, deci dezarhivați pachetul oriunde. Utilizatorii Windows vor trebui să extragă folderul ZIP în folderul nou creat.
  • Imagine intitulată Download Gradle Pasul 5
    5. Configurați-vă mediul de sistem. Acum că ați descărcat-o Graddle, nu va funcționa până când nu aveți acele fișiere conectate la site-ul Gradle prin terminalul, care funcționează diferit între Windows și Mac / Linux.
  • Dacă utilizați un computer Mac sau Linux, deschideți terminalul (apăsați Ctrl + T în Linux sau utilizați Spotlight în Mac) și introduceți comanda "Calea de export = Calea $: / Opt / Gradle / Gradle-6.7.1 / bin".
  • Utilizatorii Windows trebuie să deschidă File Explorer, faceți clic dreapta Acest PC > Proprietăți > Setari de sistem avansate (pe care o veți găsi în partea dreaptă a ecranului sub antet "Setări conexe) și variabile de mediu. Sub "Variabilele sistemului" Selectați cale și Editați | ×.
  • Clic Nou și intrați "C: Graddle Gradle-6.7.1 bin" și faceți clic pe O.K.
  • Pentru a verifica dacă ați instalat corect Gradle, introduceți "Graddle-V" în fereastra de prompt a terminalului sau a comenzii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar