Cum se creează un contur vector cu o fotografie și un inkscape

Dacă lucrați cu fotografii sau imagini digitale, probabil că ați observat că, dacă le redimensionați să fie mai mari, ei pierd rezolvarea și fie să devină pixelați, fie neclară.Această degradare afectează raster Imagini, o categorie de fișiere imagine, cum ar fi JPEG, BMP, GIF sau PNG, toate se bazează pe pixeli.Dacă convertiți imaginea în a vector Imagine, cu toate acestea, poate fi mărită la un panou și va arăta încă la fel de ascuțit ca originalul.Acest tutorial vă arată cum să utilizați Inkscape pentru a crea un contur vector de la orice imagine digitală.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas inkscape Pasul 1
1. Deschideți Inkcape.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un centimetru inkcape
    2. Deschideți imaginea în Inkscape. Aceasta a fost găsită într-o căutare pentru imagini Creative Commons. Până când aveți o experiență de a crea imagini vectoriale, este bine să învățați procesul cu o imagine mai simplă.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas inkcape Pasul 3
    3. Alegeți dimensiunea imaginii vectoriale.
  • Faceți clic pe fișierul > Proprietatile documentului. Alternativ, apăsați Ctrl + Shift + D
  • Alegeți dimensiunea dorită de imaginea vectorului să fie. Puteți selecta dintr-o listă de dimensiuni standard de pagină sau tastați într-o lățime și înălțime personalizată. Acest articol va utiliza 300x300. Nu trebuie să apăsați ENTER - Închideți caseta de dialog.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas al inchidului 4
    4. Redimensionați fotografia sau imaginea rasterului. Apasă pe Selectați și transformați Instrumentul din coloana de pictograme de scule din partea stângă a spațiului de lucru sau apăsați F1.Faceți clic pe imaginea raster până când apar săgețile care se potrivesc spre exterior apar la colțurile sale. Dacă vedeți săgețile rotative, faceți clic pe mijlocul imaginii de raster din nou. Faceți clic pe unul dintre săgețile de colț care indică în exterior și țineți apăsată Ctrl în timp ce mutați mouse-ul în diagonală pentru a redimensiona imaginea raster la dimensiunea imaginii vectoriale. Holding CTRL menține raportul de aspect al obiectului selectat.
  • Imaginea intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas de inkcape
    5. Faceți clic pe pictograma Creion (Freehand), sau apăsați F6.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas de incisiune 6
    6. Măriți imaginea rasterului. Țineți apăsată Ctrl în timp ce mutați roata de derulare de pe mouse-ul sau faceți clic pe pictograma instrumentului Zoom:
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas al inchisapei 7
    7. Începeți urmărirea Folosind instrumentul creion. Căile urmărite ar trebui să fie oarecum similare cu forma, dar nu trebuie să fie exacte. Veți face ajustări mai târziu.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas de inchiriere 8
    8. O dată completă, Faceți clic pe Editați căi de noduri Icon de scule, sau apăsați F2: măriți calea pe care ați trasului și începeți să editați. Veți vedea multe pătrate. Acestea sunt noduri care definesc calea. Nu veți avea nevoie aproape la fel de multe ca acolo, deci este util să eliminați unele dintre ele.Există două modalități de a face acest lucru:
  • Selectați o secțiune pentru a edita și a lovit Ctrl L la Simplifica calea. Aceasta este o modalitate ușoară de a elimina nodurile excesive. Cu excepția cazului în care faceți o muncă foarte bună, această metodă ar trebui să fie suficientă pentru dvs. Puteți utiliza comanda de simplificare de mai multe ori pe aceleași noduri selectate.
  • Selectați o secțiune pentru a edita. Faceți clic pe noduri (pătrate) și ștergeți-le prin apăsarea tastei Ștergere după fiecare selecție.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas al unckcape
    9. Măriți imaginea dvs pentru a vedea unde trebuie ajustarea căilor. După cum puteți vedea, acesta va avea nevoie de ceva înăsprire. A fost creată folosind un trackball, astfel încât munca de precizie a fost dificilă.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un etapă de inchiriere 10
    10. Începeți ajustarea. În această imagine intenționată în sus, nodul este clar vizibil. Mutarea pătratului se va mișca locația și va deplasa cele două extensii circulare pe care le va ajusta segmentele curbei Bezier. Va trebui să experimentați și să citiți manualul Inkscape pentru a vă atârna.
  • Pentru a obține forma de bază a imaginii dvs., mutați nodurile (pătrate) în locurile corecte înainte de a efectua ajustări suplimentare. Veți găsi că ajustați curbele, dar mutarea nodurilor mai întâi ușurează-o.
  • Puteți face clic pe un segment care leagă două noduri și ajustați linia.
  • Imaginea intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un centimetru inkscape Pasul 11
    11. Periodic se micșorează pentru a vă verifica progresul. Fiți conștienți de faptul că puteți mări prea mult. Unele părți ale imaginii dvs. pot cere să fiți foarte aproape, dar alții ar putea avea nevoie de perspectiva dvs. să fie puțin mai departe.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas de incipă
    12. Eliminați imaginea rasterului de pe ecran, astfel încât să puteți verifica lacunele din căile dvs. urmărite.
  • Faceți clic pe Selectați și transformați pictograma instrumentului sau apăsați F1:
  • Faceți clic pe fotografie și mutați-l în lateral. Probabil că doriți să o păstrați în apropiere pentru referința viitoare.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas de inchiriere 13
    13. Asamblați toate diferitele părți ale imaginii. Faceți clic pe Selectați și transformați Pictograma instrument: Selectați întreaga imagine și "sindicalizați-o".
  • Faceți clic pe Path > Uniune.
  • Țineți în continuare Ctrl și ++ simultan.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas inkcape
    14. Alegeți culoarea pe care doriți să o fie imaginea dvs. Selectați-l (sau poate fi selectat) și apoi alegeți culoarea din partea de jos a ecranului și faceți clic pe ea.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas al inchidului 15
    15. Găsiți pictograma cupă de vopseași faceți clic pe el. Nu veți picta încă imaginea dvs., dar aflați unde sunt orice lacune sau găuri.
  • Dacă nu se va umple, nu este "limitat" și are nevoie de mai multă muncă pe noduri.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas de incipă
    16. Măriți chiar mai aproape pentru a vedea unde au fost necesare mai multe nevoi de lucru.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas al inchidului 17
    17. Continuați până când aveți conturul dvs. de bază. Această imagine este o schiță vectorială urmărită de la floarea de mai sus.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un pas al inchidului 18
    18. Redimensionați imaginea. Intrați în proprietăți ale documentelor pentru a redimensiona imaginea .
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un centimetru etapă 19
    19. Vedeți cum funcționează vectorii. Această imagine a fost triplată în dimensiune fără pierderi de rezoluție sau pixeli.
  • Imagine intitulată Creați o schiță vectorială cu o fotografie și un etapă inkcape
    20. Rețineți decalajele dintre culorile imaginii și conturul. Este posibil să trebuiască să utilizați un alt program pentru a obține ajustările mai fine.
  • sfaturi

    Dacă sunteți bun la utilizarea unui editor foto, începeți cu imaginea - utilizând desaturarea și maximizarea contrastului, veți obține o schiță puternică a imaginii dvshttp: // imgur.com / szawt.pm). Salvați-l, importați-l în Inkscape, apoi alegeți calea de meniu > Trasați imaginea. Selectați Detectarea marginilor, apăsați Actualizare - trebuie să vedeți conturul dorit al imaginii dvs. Dacă pare rezonabil, apăsați OK, așteptați până când oprirea nu mai este activă, închideți această fereastră. Ar trebui să aveți conturul suprapus peste imaginea originală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar