Cum să descărcați imagini de la flickr

Fotografii iubesc Flickr, deoarece este o comunitate socială vibrantă, cu o mare varietate de opțiuni de partajare a fotografiilor. Dar pentru că Flickr este atât de bogat cu caracteristicile, poate fi o provocare pentru a afla cum să finalizați sarcinile de zi cu zi, cum ar fi descărcarea fotografiilor. Din fericire, descărcarea de fotografii de la Flickr este destul de ușoară odată ce învățați câteva trucuri valoroase. Va trebui să aveți acces la un computer, deoarece aplicația mobilă nu este capabilă să manipuleze aceste funcții.

Pași

Metoda 1 din 3:
Descărcarea de pe fotostream
  1. Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. Flickr. Lansați site-ul Flickr în browserul dvs. web și conectați-vă cu numele de utilizator și parola.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 2
    2. Selectați fotografiile pe care doriți să le descărcați. Fotografiile dvs. sunt disponibile în două domenii diferite:
  • Faceți clic pe "Camera Roll" pentru a vizualiza toate fotografiile dvs. Dacă faceți clic pe o fotografie, o va adăuga la "grămada" fotografiilor care urmează să fie descărcate, afișate în partea de jos a ecranului. Pentru a adăuga un întreg lot de fotografii la grămada de descărcare, faceți clic pe "Selectați toate" de lângă data adăugată fotografiilor.
  • Dacă utilizați Albume Flickr pentru a stoca fotografia dvs. și doriți să descărcați un întreg album, faceți clic pe "Albume", apoi selectați un album pentru descărcare.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 3
    3. Faceți clic pe "Descărcați" în partea de jos a ecranului. Acum veți descărca fotografiile pe care le-ați adăugat la grămada de descărcare. Un alt mesaj pop-up va apărea în funcție de câte fotografii ați selectat:
  • Dacă ați selectat o imagine, mesajul va spune "Descărcați 1 fotografie."Faceți clic pe caseta de mesaje pentru a alege unde să o salvați pe computer. Descărcarea va începe.
  • Dacă ați selectat mai multe fotografii (sau un întreg album), mesajul va spune "Descărcați ZIP."Faceți clic pe mesaj pentru a crea un singur fișier ZIP, apoi alegeți un dosar pentru a salva fișierul ZIP. Când descărcarea este completă, localizați fișierul zip.
  • Utilizatorii Windows, faceți dublu clic pe fișierul ZIP, apoi faceți clic pe "Extract" pentru a despacheta imaginile.
  • Utilizatorii Mac pot dubla dublu fișierul zip pentru a extrage imaginile în dosarul curent.
  • Metoda 2 din 3:
    Descărcarea de la fotostream a altcuiva
    1. Imagine intitulată Descărcați imagini din Flickr Pasul 4
    1. Deschideți o fotografie Flickr pe care doriți să o descărcați. Nu toți utilizatorii își fac fotografiile descărcabile. Veți cunoaște o fotografie poate fi descărcată dacă vedeți o săgeată în jos în jos, sub fotografie din partea dreaptă.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini din Flickr Pasul 5
    2. Faceți clic pe săgeata de îndreptare în jos pentru a vedea opțiunile de dimensiune a imaginii. O scurtă listă de dimensiuni de imagine disponibile pentru descărcare va apărea. Pentru a vedea o listă și mai lungă, faceți clic pe "Vizualizați toate dimensiunile."
  • Cu cât rezoluția este mai mare, cu atât este mai mare imaginea.
  • Dacă nu vedeți multe rezoluții mai mari, imaginea poate fi doar mică sau proprietarul imaginii a ales să nu împărtășească toate dimensiunile.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini din Flickr Pasul 6
    3. Faceți clic pe o dimensiune a imaginii, apoi faceți clic pe linkul de descărcare. Link-ul de descărcare va spune ceva de genul "Descărcați dimensiunea mare 1024 a acestei fotografii", deși textul real depinde de dimensiunea imaginii selectate.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 7
    4. Alegeți o locație pentru a vă salva imaginea. Selectați un dosar, apoi faceți clic pe "Salvați" pentru a descărca imaginea.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea Flickr Download în Google Chrome
    1. Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 8
    1. Instalați Flickr Downloadr. Flickr Download este o aplicație fiabilă care vă permite să căutați și să descărcați imagini de la Flickr. Aplicația necesită browserul Web Google Chrome, dar poate fi rulat pe sistemele Mac, Windows sau Linux.
    • Deschideți magazinul web Chrome și localizați Flickr Download.
    • Faceți clic pe "Adăugați la Chrome", apoi confirmați făcând clic pe "Adăugați aplicația."
  • Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 9
    2. Lansați Downloader Flickr în Chrome. În bara de adrese de crom, tastați crom: // aplicații și apăsați ↵ Introduceți. Faceți clic pe pictograma Flickr Download.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 10
    3. Faceți clic pe pictograma casei pentru a lansa căutarea. În câmpul de căutare, introduceți un cuvânt cheie / un subiect, numele contului utilizatorului Flickr sau numele unui grup Flickr. Faceți clic pe lupă pentru a începe căutarea.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini din Flickr Pasul 11
    4. Selectați fotografii pentru descărcare. Dacă ați căutat un utilizator sau un grup, faceți clic pe "Oameni" sau "Grupuri" în partea de sus a aplicației pentru a vă vedea rezultatele. Dacă ați căutat un cuvânt cheie / un subiect, rămâneți pe fila "Fotografii" pentru a răsfoi rezultatele.
  • Dacă faceți clic pe o fotografie, adaugă-o la grămada de descărcare. Dacă vă schimbați mintea despre o fotografie, faceți clic din nou.
  • Pentru a selecta toate fotografiile pe care le-ați vizualizat până în prezent în rezultatele căutării, faceți clic pe pictograma pătrată sub fotografii.
  • Imagine intitulată Descărcați imagini de la Flickr Pasul 12
    5. Faceți clic pe pictograma săgeată pentru a începe descărcarea. Alegeți o dimensiune a fișierului în partea de jos a ecranului ("Original" este cea mai înaltă calitate disponibilă) și apoi faceți clic pe "Alegeți folderul" pentru a selecta o locație de descărcare. Faceți clic pe "OK", apoi faceți clic pe săgeata de descărcare pentru a începe descărcarea.
  • Fiecare imagine va fi descărcată separat, astfel încât nu este nevoie să dezarhivați niciun fișier.
  • Dacă un utilizator nu a activat dimensiunea originală a imaginilor lor să fie descărcată, Flickr Download va aduce următoarea fotografie de calitate cea mai bună.
  • Avertizări

    Utilizarea imaginii unei alte persoane pentru uz comercial ar putea încălca legea decât dacă este licențiată pentru domeniul public.Utilizați numai imagini care au o licență Creative Commons. Pentru a determina dacă o fotografie este sau nu un domeniu public, deschideți fotografia în Flickr, citiți mesajul de licență direct sub data la care a fost realizată fotografia, apoi faceți clic pe acel link pentru a citi despre acel tip de licență.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar