Cum se creează un grup viber pe iphone sau ipad

Thiste parere cum să creați un grup pe viber pentru iPhone și iPad.Viber este o aplicație gratuită de mesagerie instantanee și o sursă de voce.Puteți crea grupuri în Viber pentru a vorbi cu chat cu mai multe contacte.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un grup viber pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți viber. Este aplicația purpurie cu un telefon alb în interiorul unui bule de chat pe el.
  • Imagine intitulată Creați un grup viber pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Apasă pe "Chat-uri" Atingeți. Este pictograma unui bule de vorbire în colțul din stânga jos al ecranului. Acest lucru va afișa toate conversațiile recente pe care le-ați avut.
  • Imagine intitulată Creați un grup viber pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Apasă pe "Noua chat de grup" pictograma din colțul din stânga sus.Este pictograma care seamănă cu trei persoane cu un semn plus "+" În colțul din stânga sus al ecranului. Acest lucru vă va duce la "Selectați Contacte" pagină.
  • Imagine intitulată Creați un grup viber pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Selectați contactele pe care doriți să le adăugați. Atingeți toate contactele pe care doriți să le adăugați la chat-ul de grup. Contactele selectate vor fi marcate cu un marcaj albastru pe partea stângă a ecranului, iar imaginea de profil va apărea în partea de sus.
  • Imagine intitulată Creați un grup viber pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți Terminat.Este în colțul din dreapta sus al ecranului. Aceasta creează noul dvs. grup și puteți începe să discutați cu grupul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar