Cum se creează o listă de corespondență în yahoo

Thiste parere Cum să creați o listă de contacte de grup în contul dvs. Yahoo Mail. Dacă gestionați un buletin informativ pentru locul de muncă, blogul, grupul de vecinătate sau vă aflați prin poștă electronică a aceluiași grup de oameni destul de des, puteți crea o listă de grupuri personalizate care conține toți destinatarii intenționați.Nu este posibil să creați o listă de corespondență de grup în aplicația Yahoo Mail Mobile, deci veți avea nevoie de acces la un computer pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 2:
Crearea unei liste de corespondență a grupului
  1. Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 1
1. Înregistrează-te la https: // mail.Yahoo.COM. Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs., urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta acum.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma Contacte. Arată ca o cartelă mică cu conturul unei persoane și o veți găsi în partea de sus a coloanei din dreapta.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 3
    3. Asigurați-vă că lista dvs. de contacte este actualizată. Puteți adăuga numai persoane la lista de discuții de grup dacă acestea sunt deja salvate în lista principală de contacte. Apasă pe Toate Tab din partea de sus a panoului de contacte din dreapta pentru a vizualiza contactele. Apoi, dacă trebuie să adăugați pe oricine, urmați acești pași:
  • Pentru a adăuga manual contacte, apăsați + Adăugați un contact nou în partea de jos a panoului drept pentru a face acest lucru. Nu este nevoie să completați toate detaliile pentru fiecare contact, dar ar trebui să includeți cel puțin un nume și o adresă de e-mail.
  • Pentru a importa contacte dintr-un alt cont de e-mail (Gmail, Outlook, AOL sau un alt cont Yahoo) sau de la LinkedIn, faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al panoului din dreapta, selectați Importul dintr-un alt cont, și urmați instrucțiunile de pe ecran.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 4
    4. Apasă pe Listele tablo. Este în partea de sus a panoului de contacte din dreapta, chiar lângă Toate tablo.
  • Imagine intitulată Creați o listă de discuții în Yahoo Pasul 5
    5. Clic + Crează lista. Este în partea de sus a panoului listelor din dreapta.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 6
    6. Introduceți un nume pentru lista dvs. Acest nume ar trebui să descrie tipul de listă, cum ar fi "Grupul de vecinătate" sau "Membrii Consiliului de administrație." Introduceți acest nume în "Numele listei" câmpul din partea de sus a panoului Creare listă.
  • Imagine intitulată Creați o listă de discuții în Yahoo Pasul 7
    7. Adăugați contacte în listă. Pentru a face acest lucru, începeți să introduceți numele unui contact în "Adauga contacte" câmp în panoul din dreapta. Când apare numele persoanei de contact, faceți clic pe acesta pentru a le adăuga la listă. Continuați să adăugați membri până când sunteți gata să vă salvați munca.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 8
    8. Apasă pe Salvați buton. Este în partea de jos a panoului din dreapta. Lista dvs. este acum salvată în Listele tablo.
  • Pentru a gestiona membrii listei în viitor, faceți clic pe pictograma Contacte, faceți clic pe Listele Fila, selectați lista din meniul derulant, apoi faceți clic pe Editați | ×. Amintiți-vă că noii membri trebuie să fie adăugați deja la lista principale de contacte înainte de a le putea adăuga la grup.
  • Partea 2 din 2:
    Trimiterea unui mesaj la lista dvs. de corespondență
    1. Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 9
    1. Compuneți un nou mesaj în Yahoo Mail. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la https: // mail.Yahoo.COM și faceți clic pe Purple Compune butonul din colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 10
    2. Introduceți propria adresă de e-mail în "La" camp. Este în partea de sus a mesajului. Motivul pentru care adăugați doar adresa dvs. aici este că membrii grupului nu pot vedea numele celorlalți și adresele de e-mail. Acest lucru previne, de asemenea, răspunsurile popoarelor la mesajul dvs. de a fi livrate tuturor celor din listă.
  • Alternativ, dacă doriți ca lista dvs. de corespondență să fie o discuție în curs de desfășurare în care toată lumea poate răspunde tuturor membrilor, puteți introduce numele grupului în "La" câmp în schimb. Rețineți că acestea vor face ca toate numele membrilor grupului și adresele de e-mail vizibile tuturor celor care primesc mesajul. Acest lucru nu este recomandat deoarece nu există nicio modalitate "dezabonare" de la un mesaj de grup ca acesta.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 11
    3. Clic CC / BCC. Este în colțul din dreapta sus al noului mesaj. Vor apărea blancuri suplimentare.
  • Imaginea intitulată Creați o listă de discuții în Yahoo Pasul 12
    4. Introduceți numele listei de corespondență a grupului în "Bcc" camp. Doar faceți clic pe mouse-ul din câmp și introduceți numele grupului pe care l-ați creat. Când numele apare ca o opțiune clicabilă, faceți clic pe acesta pentru ao selecta.
  • Când faceți clic pe numele grupului, veți vedea lista completă a adreselor de e-mail ale membrilor apar pe linia BCC. Nu vă faceți griji, deoarece utilizați câmpul BCC, destinatarii dvs. nu pot vedea lista.
  • Dacă ați introdus numele grupului dvs. în "La" câmp, doar săriți acest pas.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 13
    5. Introduceți subiectul mesajului dvs. Acesta este modul în care mesajul dvs. va apărea în cutia poștală a membrilor listei de discuții.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 14
    6. Creați-vă mesajul. În cea mai mare parte a noului mesaj, introduceți ceea ce doriți să trimiteți grupului. Puteți utiliza bara de instrumente de design Yahoo din partea de jos a mesajului pentru a personaliza fonturile, a adăuga imagini și atașați fișiere. De asemenea, puteți insemna textul pe care l-ați compus în alte aplicații, cum ar fi Word.
  • Cele mai multe cutii poștale nu pot gestiona atașamentele mai mari de 2 GB în dimensiune. Dacă aveți nevoie să atașați un fișier mare, utilizați un serviciu de cloud cum ar fi Dropbox sau Google Drive.
  • Pentru a utiliza una dintre opțiunile de papetărie colorate ale lui Yahoo, faceți clic pe pictograma unei cărți cu o inimă în interiorul mesajului. Aceste modele pot ajuta la ca trimiterea dvs. să iasă în evidență într-o mare de buletine de știri plictisitoare.
  • Imagine intitulată Creați o listă de corespondență în Yahoo Pasul 15
    7. Apasă pe Trimite pentru a trimite mesajul dvs. Este butonul albastru din colțul din stânga jos al noului mesaj. Acest lucru trimite mesajul dvs. către lista destinatarului.
  • Atâta timp cât ați adăugat numele listei de grup la "Bcc" câmp în loc de "La" câmp, toate răspunsurile vor merge direct la dvs. și nu pe alți membri ai grupului.
  • sfaturi

    Pentru a preveni spamul, Yahoo limitează numărul de e-mailuri pe care le puteți trimite într-o anumită perioadă de timp. Dacă ajungeți la prag (care, din păcate, nu este informația publică), veți fi avertizați că trebuie să așteptați înainte de a trimite mesajul dvs.
  • Este o idee bună să includeți o propoziție sau două despre dezabonarea din viitoarele corespondențe. Din moment ce folosiți Yahoo Mail și nu un serviciu major de liste de discuții, puteți lăsa oamenii să știe că vă pot scrie direct pentru a vă dezabona. Dacă cineva cere să fie eliminat din lista de discuții, faceți acest lucru înainte de a trimite o altă corespondență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar