Cum de a crea o ofertă facebook

În timp ce ați putea fi Rularea unui anunț Pentru afacerea dvs., puteți rula oferte și promoții care pot stimula oamenii cu un acord Bogo pentru a face o achiziție de la dvs. Thisewill vă învață cum să creați o ofertă Facebook folosind https: // facebook.COM.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o ofertă Facebook Pasul 1
1. Du-te la pagina ta. Vă puteți conecta de la https: // facebook.COM, Apoi dați clic pe Extindeți-vă Arrow (▼) În colțul din dreapta sus al paginii și selectați pagina dvs. de afaceri pentru a începe.
  • Imagine intitulată Creați o ofertă Facebook Pasul 2
    2. Clic promoții. Veți vedea acest lucru în meniul din partea stângă a paginii sub "Acasă." Dacă nu vedeți această opțiune, este posibil să trebuiască să faceți clic pe Vezi mai mult primul.
  • Dacă promoții încă nu este vizibil, este posibil să fie nevoie să adăugați la filele dvs. Clic Setări În partea de sus a paginii dvs., apoi selectați Șabloane și tab-uri În meniul din partea stângă. Clic Adăugați o filă în partea de jos a paginii și apoi Adăugați fila chiar lângă"promoții."
  • Imagine intitulată Creați o ofertă Facebook Pasul 3
    3. Clic Creați oferta. Veți vedea acest lucru în secțiunea din mijloc. O nouă fereastră de dialog se va deschide.
  • Imagine intitulată Creați o ofertă de Facebook Pasul 4
    4. Creați și descrieți oferta dvs. Ar trebui să adăugați o fotografie, o descriere, tip de ofertă, ce articole sau servicii Oferta este bună pentru, data expirării și instrucțiunile de răscumpărare. De asemenea, puteți adăuga Termeni și condiții în zona din stânga jos a ferestrei.
  • Imagine intitulată Creați o ofertă Facebook Pasul 5
    5. Clic Publica. Veți vedea acest lucru în colțul din dreapta jos al ferestrei. Odată ce oferta a publicat, veți fi redirecționat către pagina dvs. de ofertă unde puteți vedea toate ofertele dvs. trecute, prezente și viitoare.
  • sfaturi

    Pentru a șterge o ofertă, faceți clic pe Setări Ca pagină, apoi faceți clic pe Jurnalul de activitate Din meniul din partea stângă a paginii (este tot drumul în partea de jos), faceți clic pe pictograma creionului de lângă ofertă, apoi faceți clic pe Șterge. Nu puteți edita oferta dvs., deci va trebui să ștergeți oferta dvs. postată și să încercați din nou.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar