Cum se adaugă un cont la aplicația de poștă electronică pe windows

În aceste zile majoritatea oamenilor au mai mult de un cont de e-mail. Indiferent dacă este vorba de afaceri sau personal, aplicația Windows Mail (App) a fost acoperită. Este nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a adăuga aplicații diferite conturi de e-mail. Această aplicație este inclusă în Windows 10 și 8.

Pași

Metoda 1 din 2:
Windows 10
  1. Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 1
1. Deschideți aplicația de poștă electronică. Faceți clic pe Start
Imagine intitulată WindowsStart.jpg
și tip Poștă în bara de căutare.O fereastră mică ar trebui să apară automat, iar aplicația afișată în partea de sus ar trebui să fie aplicația pe care o căutați. Faceți clic o dată pentru a deschide și continua.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 2
    2. Deschideți meniul Setări cont. Odată ce aplicația termină încărcarea, ar trebui să vedeți o serie de 4 pictograme în colțul din dreapta jos. Pictograma inferioară ar trebui să arate ca o unelte mici
    Imagine intitulată ferestrele.jpg
    . Faceți clic pe acest lucru și un meniu mic trebuie să alunece din partea dreaptă a ecranului. Din opțiunile date, faceți clic pe Conturi pentru a continua.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 3
    3. Alegeți un tip de cont. Faceți clic pe butonul Adăugare cont din meniul Setări cont și ar trebui să apară o cutie mică și să vă arătați o serie de opțiuni diferite. Aceste opțiuni sunt "Outlook.com (Outlook.com, live.com, hotmail, msn), schimb (schimb, birou 365), google, yahoo! Mail, iCloud și alt cont (Pop, IMAP)."Dacă încercați să adăugați un cont din oricare dintre opțiunile listate, faceți clic pe acesta pentru a continua.
  • Dacă introduceți o adresă de e-mail personalizată și cunoașteți opțiunile specifice, va trebui să vă conectați, să faceți clic pe butonul celălalt cont din partea de jos pentru a introduce informațiile necesare.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 4
    4. Introduceți informațiile despre cont. Vi se va cere să introduceți numele de utilizator și parola înainte de a avea acces la contul dvs. de e-mail. Faceți clic pe tipul de cont pe care încercați să îl accesați. O fereastră nouă va apărea solicitarea informațiilor despre contul dvs. Urmați instrucțiunile de a continua.
  • Acest proces nu este același pentru fiecare tip de cont de e-mail, dar în general este foarte asemănător.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 5
    5. Accesați contul dvs. de e-mail. După ce ați adăugat un cont la aplicația dvs. de poștă electronică, veți dori să o accesați. În partea stângă sus a ferestrei poștale, ar trebui să vedeți o listă de conturi conectate. Selectați contul pe care doriți să-l accesați și ați făcut totul.
  • Metoda 2 din 2:
    Windows 8
    1. Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 6
    1. Deschideți aplicația de poștă electronică. Atingeți tasta Windows ⊞ câștiga pe tastatură sau faceți clic pe pictograma Windows
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    În colțul inferior stâng al meniului dvs. de pornire. Tip Poștă și un bara de căutare ar trebui să apară automat din partea dreaptă a ecranului. Aplicația de top din listă ar trebui să fie aplicația pe care o căutați. Faceți clic pe acesta pentru a continua.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe pasul Windows Pasul 7
    2. Accesați meniul Setări conturi. Mutați mouse-ul în colțul din dreapta jos al ecranului și apoi glisați-vă de-a lungul aceleiași părți. Ar trebui să vedeți un meniu pop up. Faceți clic pe butonul Setări din partea de jos a acestui meniu. Ar trebui să aibă o unelte
    Imagine intitulată ferestrele.jpg
    pentru o pictogramă. Acum ar trebui să vedeți un meniu nou. În partea de sus a acestui meniu ar trebui să vedeți conturi enumerate. Faceți clic pe aceasta o dată pentru a continua.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 8
    3. Alegeți un tip de cont. Faceți clic pe butonul Adăugați un cont din meniul Setări cont. O cutie mică ar trebui să apară și să vă arate o serie de opțiuni diferite. Aceste opțiuni sunt "Outlook.com (Outlook.com, hotmail, live.COM), Exchange (Exchange, Office 365), Google, Yahoo! Mail, alt cont (Pop, IMAP) și AOL."Dacă încercați să adăugați un cont din oricare dintre opțiunile listate, faceți clic pe acesta pentru a continua.
  • Dacă introduceți o adresă de e-mail personalizată și cunoașteți opțiunile specifice, va trebui să vă conectați, să faceți clic pe butonul celălalt cont din partea de jos pentru a introduce informațiile necesare.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 9
    4. Introduceți informațiile despre cont. Vi se va cere să introduceți numele de utilizator și parola înainte de a avea acces la contul dvs. de e-mail. Faceți clic pe tipul de cont pe care încercați să îl accesați. O fereastră nouă va apărea solicitarea informațiilor despre contul dvs. Urmați instrucțiunile pentru a continua.
  • Diferitele servicii de e-mail vor necesita informații diferite, dar cele mai multe funcționează foarte asemănător. Verificați pagina de asistență a serviciului de e-mail dacă nu puteți obține adresa dvs. de e-mail conectată la aplicația de e-mail.
  • Imagine intitulată Adăugați un cont la aplicația de poștă electronică pe Windows Pasul 10
    5. Accesați conturile dvs. de e-mail. După ce ați adăugat un cont la aplicația dvs. de poștă electronică, veți dori să o accesați. În partea stângă jos a ferestrei de poștă electronică ar trebui să vedeți un set de opțiuni. Conturile pe care le-ați adăugat ar trebui să fie listate aici sub numele de serviciu. (Gmail, Hotmail, Live, etc.). Faceți clic pe contul de e-mail pentru a accesa dosarele pentru adresa de e-mail.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar