Cum se creează un drive usb de windows 7 sau vista

Trebuie să instalați Windows 7 pe un computer fără unitate? Doriți să creați un instalator de rezervă în cazul în care instalarea dvs. CD-ul devine deteriorat? Urmați acești pași pentru a obține fișierele Windows Instalați fișierele pe un drive USB bootabile.

Calea ușoară

Redenumirea fișierului

  1. Conectați USB la PC (dacă ați copiat deja fișierele și l-ați făcut bootabil), deschideți folderul care conține fișierele de instalare.
  2. Redenumiți boot-ul de fișier.mgr "la" ntldr ", (fără") și va funcționa!
  3. * IMP * și vă rugăm să porniți mai întâi de la USB, nu pe harddisk. Majoritatea suportului PC-ului apăsând butonul "F12" sau "DEL"

Pași

Partea 1 din 4:
Crearea sau obținerea unui Windows Vista / 7 ISO
  1. Image intitulată Creați un drive USB Windows 7 sau Vista Pasul 1
1. Instalați un program gratuit de ardere. Există o serie de utilități gratuite de ardere disponibile online. Aveți nevoie de unul care poate crea fișiere ISO.
  • Dacă ați primit Windows 7 ca fișier ISO descărcabil de la Microsoft, puteți sări peste secțiunea următoare.
  • Imagine intitulată Creați un drive USB Windows 7 sau Vista Pasul 2
    2. Introduceți DVD-ul Windows 7. Deschideți noul program de ardere. Căutați o opțiune, cum ar fi "Copy to Image" sau "Creați imagine."Dacă vi se solicită, selectați unitatea DVD ca sursă.
  • Imagine intitulată Creați un drive USB Windows 7 sau Vista Pasul 3
    3. Salvați fișierul ISO. Alegeți un nume ușor de reținut și locația fișierului. ISO pe care îl faceți va fi egal în dimensiune la discul pe care îl copiați. Aceasta înseamnă că poate dura mai multe gigaocteți de spațiu pe hard disk. Asigurați-vă că aveți suficientă stocare disponibilă.
  • Crearea ISO poate dura mult timp, în funcție de viteza computerului și a unității DVD.
  • Partea 2 din 4:
    Crearea unei unități bootabile
    1. Imagine intitulată Creați o mașină de pornire Windows 7 sau Vista Usb Pasul 4
    1. Descărcați un instrument de descărcare Windows 7 USB / DVD. Acest lucru este disponibil gratuit de la Microsoft. În ciuda numelui său, acest instrument funcționează și cu Windows Vista Isos. Puteți rula acest instrument pe aproape orice versiune de Windows.
  • Imagine intitulată Creați un drive USB Windows 7 sau Vista Pasul 5
    2. Selectați fișierul sursă. Acesta este ISO pe care l-ați creat sau descărcat în prima secțiune. Faceți clic pe Următorul.
  • Imagine intitulată Creați un divertisment USB Windows 7 sau Vista Pasul 6
    3. Selectați dispozitivul USB. Vi se oferă opțiunea de a arde pe un DVD sau de a crea un dispozitiv USB. Pentru acest ghid, faceți clic pe dispozitiv USB.
  • Imaginea intitulată Creați o mașină de pornire Windows 7 sau Vista USB Pasul 7
    4. Alegeți dispozitivul USB. Asigurați-vă că unitatea flash este conectată corect. Veți avea nevoie de cel puțin 4 GB spațiu pe unitatea flash pentru a copia peste instalarea Windows.
  • Imagine intitulată Creați o mașină de pornire Windows 7 sau Vista Usb Pasul 8
    5. Așteptați în timp ce funcționează programul. Programul va formata unitatea USB pentru a porni corect, apoi copiați fișierul ISO pe unitate. Procesul de copiere poate dura până la 15 minute pentru a fi completat, în funcție de viteza mașinii dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Utilizarea liniei de comandă
    1. Imagine intitulată Creați un drive USB de pornire Windows 7 sau Vista Vista
    1. Plug-in Flash Drive. Primul plug-in USB stick la portul USB și copiați toate conținutul într-o locație sigură în hard disk.
  • Imagine intitulată Creați un divertisment USB Windows 7 sau Vista Pasul 10
    2. Rulați comanda prompt ca administrator. Pentru a deschide un prompt de comandă, accesați meniul Start și căutați CMD. Faceți clic dreapta pe acesta și selectați Rulat ca administrator să o folosească cu drepturile de administrare.
  • Imagine intitulată Creați o mașină de pornire Windows 7 sau Vista Usb Pasul 11
    3. Folosind Diskpart Utilitate Găsiți numărul de acționare al unității dvs. flash. Pentru a face acest lucru, introduceți următoarea comandă în comanda de comandă: diskpart
  • Rularea diskpart va afișa versiunea de diskpart pe care o executați și numele PC-ului.
  • TIP "LISTA LISTA" pentru a vedea o afișare a tuturor unităților de disc conectate. Efectuați o notă a numărului atribuit unuiității flash.
  • Imagine intitulată Creați o mașină de pornire Windows 7 sau Vista USB Pasul 12
    4. Formatați unitatea. Executați următoarea listă de comenzi unic. Asigurați-vă că înlocuiți discul 1 cu numărul corespunzător disc din diskpart.

    Selectați Discul 1
    curat
    Creați partiții primare
    Selectați partiția 1
    activ
    Formatul FS = NTFS Quicks
    atribui
    Ieșire
  • Imagine intitulată Creați un drive USB Windows 7 sau Vista Pasul 13
    5. Faceți unitatea flash bootabilă. Folosește bootsect Utilitate care este expediată cu Windows 7 / Vista. Pentru a face acest lucru:
  • Introduceți DVD-ul Windows 7 / Vista și notați scrisoarea de unitate a unității DVD. Pentru acest ghid, DVD unitatea este D: și unitatea USB este G:.
  • Navigați la directorul unde bootsect e gasit.

    D:
    CD D: boot
  • Utilizați bootsect pentru a face unitatea USB bootabilă. Acest lucru actualizează unitatea cu codul compatibil Bootmgr și îl pregătește pentru a porni Windows 7 / Vista.

    Bootsect.Exe / NT60 G:
  • Închideți ferestrele promptă de comandă.
  • Imagine intitulată Creați o mașină de pornire Windows 7 sau Vista USB Pasul 14
    6. Copiați toate fișierele de pe Windows 7 / Vista DVD la stickul USB formatat. Cel mai sigur și cel mai rapid mod ar fi să folosiți Windows Explorer. Deschideți discul, selectați totul și trageți-l în unitatea flash. Acest lucru ar putea dura câteva minute pentru a copia.
  • Partea 4 din 4:
    Pregătirea de instalare
    1. Imaginea intitulată Creați un drive USB Windows 7 sau Vista Vista Pasul 15
    1. Modificați ordinea de încărcare. Pentru a porni de pe unitatea USB, va trebui să setați BIOS-ul pentru a porni mai întâi de la USB în loc de hard disk. Pentru a deschide BIOS-ul, resetați computerul și apăsați tasta afișată pentru a intra în configurare. Cheia variază de către producător, dar este de obicei F2, F10, F12, sau Del.
    • Deschideți meniul de pornire din BIOS-ul dvs. Schimbați primul dispozitiv de încărcare la unitatea USB. Asigurați-vă că este introdus sau este posibil să nu vi se ofere o opțiune de a alege. În funcție de producătorul dvs., acesta poate spune un dispozitiv detașabil sau de a lista modelul unității flash.
  • Imaginea intitulată Creați o mașină de pornire Windows 7 sau Vista USB Pasul 16
    2. Salvați modificările și reporniți. Dacă setați corect comanda de pornire, instalarea Windows 7 sau Vista se va încărca după dispare logo-ul producătorului.
  • Imaginea intitulată Creați un pas Windows 7 sau Vista USB Pasul 17
    3. Instalați Windows. Procesul de instalare se va încărca și va începe configurarea Windows. Verificați ghidul nostru Instalarea Windows 7 Pentru un walkthrough în profunzime.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar