Cum să alegeți un nume când îl schimbați

Ați decis să vă schimbați numele, dar nu sunteți sigur ce să-l schimbați. Alegeți un nume pe care îl iubiți și alegeți un nume care se simte bine. Gândiți-vă la modul în care doriți să vă reprezentați și încercați să găsiți un nume care să vorbească cu acele calități. Puteți găsi inspirație aproape oriunde, deci începeți să explorați!

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea inspirației
  1. Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 1
1. Găsiți un nume care reprezintă personalitatea dvs. Un nume este un lucru puternic și poate spune multe despre tine. Gândiți-vă la conotațiile fiecărui nume și imaginați-vă tipul de persoană pe care o asociați cu acel nume. Luați în considerare modul în care doriți să vă reprezentați. Puteți găsi inspirație oriunde arăți, dar în cele din urmă, alegerea dvs. va coborî la ceva care se simte bine - ceva care se potrivește.
  • Dacă doriți ca numele dvs. să se amestece, alegeți ceva comun și clasic, cum ar fi Joseph, William, Mary sau Elizabeth.
  • Dacă doriți ca numele dvs. să iasă în evidență, alegeți ceva mai puțin tradițional.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume la schimbarea pasului 2
    2. Uită-te printr-o carte sau un site de nume de copii. Notați orice nume care vă atrage. Peruse o listă de mii de nume posibile și așteptați ca ceva să iasă în evidență. Dacă vă pasă de semnificația și etimologia numelui dvs., asigurați-vă că ați citit originea fiecărui nume.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume la schimbarea pasului 3
    3. Denumiți-vă după ceva ce găsiți frumos sau simbolic. Acest cuvânt nu trebuie să fie nici măcar un nume de om tradițional - trebuie doar să fie ceva pe care îl simțiți că vă reprezintă pe un nivel profund și existențial. Țineți cont de faptul că un nume unic vă poate atrage atenția.
  • Alegeți o culoare pe care ați plăcut întotdeauna, cum ar fi Rose, Indigo, Scarlett sau Emerald. Nu vă fie frică să alegeți ceva care nu este folosit în mod tradițional ca nume de persoană, cum ar fi albastru, topaz, cinnabar sau vermilion.
  • Trage inspirație de la o plantă. Alegeți o floare pentru numele dvs., cum ar fi Lily, Daisy, Belladonna sau Aster.Utilizați o plantă sau condimente, cum ar fi salvie, piper sau busuioc. Încercați să utilizați un copac, cum ar fi Magnolia, Aspen, Willow, Ivy, Peach, Ilieper sau Pippin.
  • Împrumuta numele dvs. dintr-o bucată din lume care vă vorbește, cum ar fi râul, munte, nor, ploaie, toamnă, floare, bolovan, moonshine, zori, râvină, ceață sau zbor. Denumiți-vă după un animal (urs, vulpe sau badger) sau un loc (Londra, Kilni sau Sequoia).
  • Adoptați un cuvânt sau o idee pe care o găsiți deosebit de minunată, cum ar fi dimineața, seninătatea, pivnița, yonder. August, Aura, Caise sau Joy. Urmeaza-ti inima. Vă puteți numi ceva!
  • Imagine intitulată Alegeți un nume la schimbarea pasului 4
    4. Împrumuta numele unui caracter fictiv. Acest lucru poate varia de la Nontradițional (Bilbo, Brock sau Huck) la destul de inutil (Cedric sau Samwise). Alegeți un personaj pe care îl aspirați să fiți sau să alegeți doar un nume pe care îl apreciați. Rețineți că, dacă numele dvs. este evident derivat dintr-un personaj într-o poveste, oamenii pot atrage atenția la conexiune și vă pot compara cu acel personaj. Luați în considerare dacă aceasta este o asociere pe care doriți ca oamenii să o facă.
  • Imaginea intitulată Alegeți un nume la schimbarea pasului 5
    5. Alegeți un nume vechi. Mergeți în jurul unui cimitir care citi pietrele de vârf - flip prin cărți de istorie și înregistrări antice - Alegeți un nume deținut de unul dintre strămoșii tăi. Puteți da o aromă unică către monikerul dvs. prin ridicarea unui nume care nu se mai folosește. cum ar fi Gertrude, Beatrice, Cornelius sau Rutherford. Aceasta este o modalitate de a plăti un omagiu trecutului și de a alege un nume uman tradițional care este încă unic.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 6
    6. Denumiți-vă după cineva inspirat. Gândiți-vă la eroii personale, membrii de familie ilustrioși sau figuri istorice celebre. Fiți conștienți de faptul că atunci când împrumutați numele altcuiva, vă asociați permanent cu faptele, cuvintele și personalitatea acelei persoane. Întrebați-vă dacă doriți să plătiți un omagiu unei alte persoane în acest fel. Gândiți-vă la modul în care această decizie vă va afecta identitatea de sine.
  • Luați în considerare schimbarea numelui dvs. la cea a unui membru al familiei care a făcut ceva curajos sau bun. Acest lucru poate deveni confuz dacă sunt încă în viață, astfel încât să doriți să vorbiți cu ei despre ea mai întâi.
  • Imaginea intitulată Alegeți un nume la schimbarea pasului 7
    7. Luați în considerare ortografii alternative și nume similare cu propria dvs. Aceasta este o modalitate de a face numele dvs. să se simtă mai unic (sau mai mult "tu") fără a face o schimbare dramatică. De exemplu, numele Mackenzie ar putea fi, de asemenea, scris McKenzi sau Makenzee. Poate doriți să alegeți ceva unic și creativ în locul ortografiilor tipice. Dacă aveți un nume mai tradițional, ca Elizabeth, ați putea schimba numele dvs. în Bethany dacă vă place foarte mult să fiți numit Beth.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unui nume pentru o schimbare de sex
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 8
    1. Încercați o poreclă neutră din punct de vedere al genului. Aceasta este o modalitate ușoară de a vă modela identitatea fără a vă schimba legal numele. Indiferent dacă identificați ca Alexander sau Alexandra, vă puteți numi Alex. Samuel și Samantha pot fi numiți Sam. Iordania poate deveni cu ușurință Jordy sau Jordi. Dacă nimic altceva, acest lucru poate fi un pas interimar solid în timp ce vă gândiți la o schimbare de nume mai permanentă.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 9
    2. Utilizați forma feminină sau masculină a numelui dvs. de naștere. Este ușor să-ți faci numele de naștere un pic mai masculin sau feminin prin schimbarea în jurul câtorva litere. Aceasta este o modalitate simplă de a vă transmite numele fără a alege ceva complet nou. Încercați să construiți prima silabă: David la Dana, Zahary la Zandra sau Ronald la Robin.
  • Vizita http: // Namenerds.COM / UUCN / Sfaturi / Familie.HTML și derulați în jos până la fie la "Numele fetelor în numele băieților" îndreptându-se sau la "Numele băieților în numele fetelor" rubrica. Dacă numele original este pe listă, verificați orice formulare obișnuită masculină sau feminină.
  • Exemple pentru Trans Femei: Paula la Paula, George în Georgia, James lui James, Daniel, lui Danielle, Michael la Michelle sau Michaela / Mikayla, sau Andree la Andrea.
  • Exemple pentru Trans Bărbați: Georgia la George, Nicole la Nicolae, Alexandra către Alexandru sau Christine către Christopher.
  • 3. Adresați-vă părinților. Le-ai putea întreba ce ți-ar fi numit dacă ți-ai fi fost atribuit genul corect la naștere. Sau le-ați putea întreba ce vă vor numi să luați în considerare personalitatea și identitatea de gen. Ai putea să conduci nume pe care te-ai gândit la lângă părinții tăi, te cunosc cele mai lungi și vor ști dacă te potrivesc cel mai bine.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 10
    4. Alegeți un nume pe care îl iubiți. Nu simțiți nevoia de a satisface regulile sau normele și amintiți-vă că nu aveți nevoie să păstrați lucrurile apropiate de ceea ce au fost. Dacă există un nume la care ați fost întotdeauna deosebit de tras, alegeți acel nume. Nu trebuie să alegeți un nume care este similar cu numele dvs. de naștere. Dacă numele dvs. de naștere este "Martin" și treceți la femeie, nu trebuie să alegeți "Martha" Când ați iubit întotdeauna numele "Laura". Dacă numele dvs. de naștere este "Cecilia", Nu trebuie să alegeți "Cecil" Dacă ați plăcut întotdeauna numele "Ashton".
  • Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 11
    5. Alegeți un nume care se potrivește noii dvs. identități. Dacă treceți printr-o schimbare de sex, vă puteți simți împuterniciți să exploreze părți ale personalității pe care ți le-a fost frică să îmbrățișezi înainte. Gândiți-vă la identitatea pe care intenționați să o cultivați și să alegeți un nume care să se potrivească cu viziunea dvs. pentru noul dvs. Este posibil să aveți conotații despre anumite nume: dură, dulce, aventuroasă etc. Alegeți un nume care vă ajută să deveniți cine doriți să deveniți.
  • Denumiți-vă după cineva inspirat. Dacă ați crescut idolizarea Marilyn Monroe, nu vă fie frică să vă schimbați numele în Marilyn.
  • Metoda 3 din 3:
    Testarea unui nume
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 12
    1. Alegeți cu atenție numele nou. Schimbarea legală a numelui dvs. este o decizie gravă, deci asigurați-vă că ați ales un nume care vă place suficient pentru a păstra. Înainte de a vă angaja la un anumit nume, luați în considerare încercarea de dimensiune. Utilizați în public, adresați-vă celor dragi și încercați să vă imaginați că vă plimbați prin viață cu acest nume particular.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 13
    2. Introduceți-vă străinilor folosind noul dvs. nume. Încercați numele și vedeți cum se potrivește. Străinul poate fi Starbucks Barista sau cineva pe care îl întâlniți într-un bar - oricine nu te cunoaște prin numele dvs. de naștere. Încercați acest lucru: Când părăsiți casa astăzi, puneți-vă obiectivul de a vă introduce ca [noul dvs. nume] la cel puțin o persoană.
  • Asigurați-vă că nu sunteți cu cineva care vă cunoaște numele de naștere. Cel puțin explicați ceea ce faceți în prealabil. Dacă aduceți un prieten care știe că alegeți un nou nume, vă puteți simți mult mai confortabil introducându-vă singur.
  • Fiți atenți la introducerea prietenilor prietenilor sau la persoanele cu care ați putea întâlni în cursul "viata de zi cu zi". Dacă prea mulți oameni vă cunosc prea multe nume, vă puteți găsi în cele din urmă în centrul unei situații confuze sau jenante.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume când îl schimbați Pasul 14
    3. Adresați-vă prietenilor dacă vă pot vedea cu acest nume. Pur și simplu spune, "Mă puteți vedea ca pe un teodor?" Spuneți-le că doriți o opinie onestă, obiectivă, neclintită de cunoașterea numelui dvs. actual. Nu vă simțiți presați să acționați asupra opiniilor lor, deși puteți găsi acest proces un mod util pentru a vă ghida decizia.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume la schimbarea pasului 15
    4. Scrie-ti numele. Scrieți-vă numele potențial nou pe o bucată de hârtie și vedeți cum arată. Întrebați-vă dacă se simte "dreapta" să-ți spui numele în acest fel. Încercați să o scrieți împreună cu numele dvs. de familie - încercați să scapi o semnătură. Citiți-vă cu voce tare pentru tine.
  • Dacă decideți între câteva nume posibile, încercați să le scrieți pe toți pe aceeași pagină. Vedeți ce nume sărind la tine. Cotele sunt, veți fi cele mai atrase la una sau două alegeri. Poate fi mai ușor să vă comparați opțiunile când sunt așezate înaintea dvs.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că alegeți un nume pe care îl place de fapt. Poate fi costisitoare și confuză pentru a vă schimba numele de multe ori.
  • Utilizați numele dvs. nou timp de cel puțin câteva luni înainte de ao schimba legal. Ia-ți prietenii și membrii familiei dvs. de noul nume. Dacă sunteți introdus de numele dvs. curent spun "Dar toată lumea mă sună ____" sau "Eu prefer ____". Amintiți-vă: nu este întotdeauna ușor să-l aducă pe oameni să vă sune de un nou nume.
  • Avertizări

    Aveți grijă atunci când alegeți numele dvs. Evitați orice inițială jenantă sau asociații de nume neintenționate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar