Cum de a construi un pokemon perfect

Pentru unii, Pokémon este despre bătăi campionului Pokémon. Pentru alții, Pokémon este despre colectarea de orice fel de creatură. Pentru alții este mai mult decât câștigarea sau colectarea. Pentru ei, Pokémon este despre a fi un antrenor. Pentru a fi un antrenor principal, va trebui să planificați înainte. Imaginați potențialul Pokémon înainte de a fi chiar născut. Dacă vă antrenați corect Pokemon, veți câștiga un tovarăș perfect.

Pași

Partea 1 din 4:
Proiectați-vă Pokémon
  1. Imagine intitulată Construiți un POKémon perfect Pasul 1
1. Alegeți o specie. Un Pokemon perfect poate fi de la orice specii. Dacă alegeți Weedle, atunci veți instrui cele mai bune Weedle pe care lumea le-a cunoscut vreodată! Alegeți un Pokemon pe care tu bucurați-vă de folosind. Rețineți că poate fi dificil astronomic să găsiți Pokémon perfect IVDacă nu pot fi crescuți. Luați în considerare acest lucru înainte de a alege o specie.
  • Imagine intitulată Construiți un POKémon perfect Pasul 2
    2. Proiectați un set de mișcare. Găsiți o listă de mișcări pe care le pot învăța speciile dvs. Planificați ce rol va juca acest Pokémon și va alege cele mai bune mișcări pentru slujbă. Luați în considerare statisticile și tipul de bază al speciilor dvs. Dacă aveți un atac special ridicat, luați în considerare utilizarea unor mișcări speciale chiar dacă au o putere de bază mai mică decât atacurile fizice. Atacurile cu același tip, deoarece specia primește o creștere de 50% a puterii. Ouăle se mișcă sunt mișcări care pot fi învățate numai prin reproducere. Alte mișcări nu pot fi învățate dacă evoluați prea curând sau prea târziu. Planificați cum și când Pokémonul dvs. va învăța fiecare mișcare.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 3
    3. Alegeți un element deținut. A ales un element care va mări punctele forte ale Pokémonului sau va acoperi vulnerabilitățile. Banda de alegere, Resturi, și Pulbere luminoasă sunt exemple de elemente puternice deținute.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 4
    4. Alegeți o abilitate. Majoritatea Pokémon au două sau trei abilități posibile. Abilități ascunse sunt dificile sau, în unele cazuri, imposibil de găsit, dar sunt moștenite cu ușurință. Alegeți unul pe care jives-ul cu rolul Pokémon.
  • Imagine intitulată Construiți un POKémon perfect Pasul 5
    5. Planificați-vă Valorile individuale (IV). S-ar putea să fi observat că fiecare Pokémon are statistici diferite, chiar dacă este același tip și are aceeași natură. Acest lucru se datorează unor numere invizibile numite valori individuale. Fiecare Pokémon are o statistică IV asociată cu fiecare stat de luptă (HP, apărare de atac etc.). IV-urile sunt determinate când un Pokémon este prins sau eclizat și va fi nu se schimbă niciodată. IVS variază de la 0 (cel mai slab) la 31 (perfect). În general, veți dori ca toate IV-urile dvs. să fie 31, dar uneori acest lucru nu este necesar. De exemplu, nu veți avea nevoie de perfectă atac special IVS pe un Pokémon care nu cunosc atacuri speciale. Cea mai bună modalitate de a obține IV-uri perfecte este de a rasa Pokémon pe care deja o știi că are niște IV-uri bune. Puteți afla ce sunt IV-urile voastre vorbind cu a Statistici judecători NPC și / sau utilizarea unui calculator IV.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 6
    6. Planificați-vă Valorile efortului (EVS). EVS sunt statistici invizibile la fel ca IV-urile. Cu toate acestea, EVS poate fi schimbat. EVS totul începe la 0. EVS sunt câștigate prin lovirea Pokemonului, Super instruire sau Poké pelago. Fiecare Pokémon poate câștiga până la 510 EV-uri totale și nu mai mult de 252 SEV într-un singur stat. Puneți mai multe SEV în statisticile că Pokemonul dvs. va avea nevoie cel mai mult. Un exemplu extrem de all-out măturătoare răspândirea ar fi 252 viteză EVS, 252 atac EVS și 4 atac special EVS.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 7
    7. Alegeți o natură. Natura dvs. va ridica, de obicei, un stat și o alta mai mică. Cu toate acestea, există statistici neutre care nu fac nimic. Pentru a alege o natură, alegeți cele mai importante stat cele mai importante ale Pokémon și mai puțin important, atunci căutați care natura va ridica și va reduce statisticile dorite.
  • Imagine intitulată Construiți un POKémon perfect Pasul 8
    8. Proiectați-vă Pokémon la ultimul detaliu. Perfecțiunea nu este doar despre bătăi adversarilor. E vorba de învingerea lor stil! Imaginați-vă că Male Shiny MEGA GENGAR într-o minge premieră numită rege boo!
  • Alegeți un Pokéball Cool pentru a conține toate perfecțiunile. (Masole de mingi și Prețuiți bilele nu pot fi moștenite)
  • JOT jos o porecla perfectă pentru Pokemon!
  • Alegeți un gen pentru a se potrivi cu porecla. S-ar putea să nu fie super practică să fii pretențios de gen, mai ales dacă te duci pentru o strălucire cu IV-uri perfecte. Dar ar fi cu adevărat perfect dacă nu obțineți genul pe care îl doriți?
  • Decide dacă ar trebui să fie strălucitoare. Unele pokemon strălucitoare nu arată la fel de bine ca și omologii lor mundane.
  • Partea 2 din 4:
    Produce oul perfect
    1. Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 9
    1. Pregătiți un cartuș secundar de joc Pokémon pentru a produce oul. Ar trebui să vă spălați oul perfect pe un cartuș de joc secundar, astfel încât Pokémon dvs. să aibă un bonus de-a lungul vieții de 50% mai multă experiență când este tranzacționat la cartușul pe care intenționați să îl utilizați. Pentru un bonus perfect de 70% mai mult, trebuie să utilizați un joc Pokémon dintr-o limbă străină ca joc secundar.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 10
    2. Pregătiți două Pokemon-uri părinte Rasă pentru trăsăturile dorite. Pokemon poate moșteni trăsăturile de la părinții lor. Prin urmare, este important să alegeți părinții potriviți. Mama unui Pokémon este numită un baraj, iar tatăl este numit un sire. Rețineți că există reguli de moștenire ușor diferite la reproducerea cu Ditto.
  • Barajul trebuie să aibă speciile corecte și Pokéball.
  • Barajul ideal va avea dorit natură și Abilitate, .
  • Sirele trebuie să știe totul dorit Ouăle se mișcă.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 11
    3. Iv rasă. Produceți ouă până când vă trageți POKÉMON POKEMON pe care l-ați proiectat. Va trebui să verificați fiecare IV-uri de incubație dacă una dintre hatchlings ar fi o sirenă / baraj mai bună decât Sirele / barajul dvs. actual, puneți haina superioară în îngrijirea copiilor în locul părintelui său. Încrucișarea la cea mai bună!
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 12
    4. Dați articolelor părinților să accelereze procesul. Următoarele elemente vă pot ajuta să influențați ce trăsături sunt moștenite:
  • Everstone: Când este dat barajului, există o șansă de 50% de a trece la natura sa.
  • Nodul Destiny: Când este deținut de un părinte, se asigură că cinci statistici vor fi transmise fie de la părinte la ou în loc de cele trei obișnuite.
  • Ev Îmbunătățirea articolelor: o greutate de putere, bracer de putere, centură de alimentare etc. Va asigura că IV-ul statutului asociat cu acel element va fi transmis oului. Acest lucru nu crește numărul de statistici moștenite.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 13
    5. Utilizați metoda Masuda. Acest lucru este important dacă doriți un pokemon strălucitor. Pentru a utiliza Metoda Masuda, asigurați-vă că părinții au diferit limbile de origine. Exemplu: Un părinte este de la un joc de pokémon englezesc, iar cealaltă este de la un joc german. Acest lucru va crește foarte mult șansele de a obține o strălucire la aproximativ 1 din 682. Rețineți că Everstone nu funcționează în timp ce metoda Masuda este invocată.
  • 6. Dobândi un farmec strălucitor. Farmecul strălucitor este un puternic râvnit Element cheie care dublează șansa de a întâlni un pokemon strălucitor. Combinate cu metoda Masuda, ați avea o șansă de 1 în 341 de un ouă strălucitoare. Farmecul strălucitor este achiziționat prin completarea Național Pokédex (sau Alola Pokédex, excluzând pokemonul mitic). Acest lucru este foarte greu de realizat.
  • Partea 3 din 4:
    Antrenează pokemonul perfect
    1. Imagine intitulată Construiți un Pokémon Perfect Pasul 15
    1. Infectați-vă Pokémon cu tulpina D Pokérus. Pokérus este un virus avantajos extrem de rar găsit la aproximativ 1 din fiecare 21.845 sălbatice. În special, tulpina D este găsită numai pe 1 în fiecare 87.381 Wild Pokemon. Pokérus dublează toate randamentele EV. Prindeți un Pokémon cu Pokérus sau Comerț pentru un Pokémon infectat. Când Pokémon este în partidul dvs., se va răspândi în ceilalți din partidul dvs. Virusul poate muri dacă este gazdă este în partid când trece de miezul nopții, așa că magazinul Pokémon infectat în PC noaptea. După ce un Pokémon a fost vindecat, nu poate fi infectat din nou sau răspândit în alte Pokemon, dar păstrează beneficiile. Odată ce aveți experiment Pokérus pe un Pokémon neimportant din partea dvs. Înregistrați cât de multe nopți medii înainte ca virusul să moară. Dacă durează până la cea de-a patra miezul nopții, este tulpina D. Infectați-vă Pokemon perfect cu acest virus perfect. Nu lăsați niciodată POKÉMON-ul dvs. perfect să se lupte. Nu vă îndoiți pokemonul perfect cu o tulpină inferioară A, B sau C de Pokérus.
  • Imagine intitulată Construiți un POKémon perfect Pasul 16
    2. EV tren. Obțineți toate statisticile cu vitamine precum proteina. Nu-i hrăniți ceea ce nu este nevoie. Acest lucru va da un Pokémon 10 puncte EV în acel stat, până când ajunge la 100 EVS, care este cea mai mare pe care o puteți ajunge cu medicamentul. Aici trimite o parte de formare EV! EVS sau valorile efortului sunt modificatori de stat care îmbunătățesc statistici diferite, în funcție de faptul că Pokémon învinge în luptă. De exemplu, un PIDGY oferă un punct +1 EV la viteză, în timp ce un stariptor dă puncte de +3 EV pentru a ataca. La fiecare 4 SEV într-un stat particular este egal cu 1 punct în acel stat. De asemenea, fiecare Pokémon este capabil să aibă un maxim de 510 EV, cu un maxim de 255 EV în orice stat. Deoarece nici 510 și 255 nu sunt divizibile cu patru, având 252 EV-uri într-un stat este cel mai benefic pentru dvs. Utilizați acest lucru pentru beneficiul dvs. și instruiți statisticile pe care doriți să le creșteți împotriva Pokemon care oferă SEV-uri corecte.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT Pasul 17
    3. Căutați Pokemon care produce EVS dorite. - Tipurile de zbor sunt, de obicei, rapid (viteza), tipurile de rock sunt robuste (apărare) etc. Un Pokemon care nu a evoluat sau un Pokémon care nu evoluează deloc, dă un punct EV. O primă evoluție a etapei Pokémon oferă 2 puncte EV, și o evoluție a 2-a Pokemon oferă 3 puncte EV, împreună cu legendarul Pokemon. Articole ca un macho bretele dublu SEV câștigat în luptă, iar Pokerus evaziv, ar trebui să fii atât de norocos să-l experimentezi vreodată, să dubleze și să câștigi.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PAS 18
    4. Învățați-l mișcările. Să-și cunoască slăbiciunile și să-i învețe mișcările care pot fi folosite pentru a lovi foarte eficient pe celălalt Pokémon. Încercați să învățați mișcări super-dur, cum ar fi cutremurul. Învățați mișcările care se potrivesc cu Pokemon. Rețineți că, dacă o mișcare de atac este utilizată de un Pokémon de același tip, acesta va fi semnificativ mai puternic, datorită unui bonus de efect de tip de același tip (STAB), care poate fi util.
  • Imagine intitulată Construiți un Pokémon perfect Pasul 19
    5. Utilizați un PP Max pe fiecare mișcare.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT Pasul 20
    6. Nivel până la nivelul 100. Simplu și direct înainte. În funcție de jocul pe care îl jucați, este posibil să nu doriți să utilizați bomboane rare până la nivelul 100- Dacă faceți acest lucru, s-ar putea pierde posibilitatea de a câștiga EVS. Care este 126 de puncte STAT pierdute la LVL 100. Dacă doriți să fiți în siguranță, asigurați-vă că ați terminat să vă antrenați până când vă terminați la nivel de nivel la LVL 100 (în mod normal, deoarece o mulțime de lupte este necesară pentru a ajunge la LVL 100 fără bomboane rare, acestea vor umple complet înșiși).
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 21
    7. Dați-vă Pokemon-ului elementul deținut pe care l-ați ales.
  • Partea 4 din 4:
    Perfect Pokemon
    1. Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 22
    1. Dezvoltați-vă prietenia. În fiecare joc, există un NPC care vă poate spune dacă prietenia dvs. este perfectă sau nu. Dacă nu aveți o prietenie perfectă, umblați cu el în petrecerea dvs., dați-i un masaj, hrăniți-l de fructe de padure speciale etc. Puteți câștiga o panglică pentru dezvoltarea unei relații perfecte cu Pokemon.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 23
    2. Dezvoltați afecțiunea. În generația VI în continuare, afecțiunea poate fi câștigată jucând cu Pokémon, mângâindu-ți Pokémon și hrăniți-vă Pokemon prin Pokémon Amie. Când Pokemonul dvs. este afectuos, se va comporta diferit în luptă. Uneori, chiar va ridica un efect de stare sau va evita să fie bătut pentru antrenorul său.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 24
    3. Câștigați toate panglicile posibile. Unele sunt mai ușor de obținut, unele sunt greu, unele sunt imposibile. Ești perfect Pokémon merită să fie cât mai decorat posibil.
  • Imagine intitulată Construiți un POKÉMON PERFECT PASUL 25
    4. Coroana pokémon cu coroana frunzei. În argintul de aur și suflet de inimă, Pokemon-ul dvs. poate găsi frunze rare strălucitoare atunci când vă urmărește prin anumite căi. Colectați toate cele cinci pentru a vă acorda POKÉMON PERFECT O Coroană glorioasă.
  • sfaturi

    Încercați să prindeți o grămadă sau să obțineți un element numit norocos. Oul norocos este un element deținut care crește Exp de la bătălii și Chansey are, de obicei, ca element deținut dacă îl prindeți în sălbăticie (Safari Zone - FR & LG)
  • Dacă Pokémon este capabil să învețe mișcări precum Thunder, explozie de incendiu, viscolă, plantă frenezie, hidro-tun sau orice mișcare cu putere de atac 120 sau mai mare, care ajută, dar ele pierd frecvent și au un PP scăzut. Se recomandă să învățați fulgerul, flacăratul sau fasciculul de gheață pentru elemente.
  • Dacă ați depășit nivelul unui Pokémon și încă mai doriți să vă antrenați, în R / B / Y și G / S / C, puteți utiliza trucul casetei. Aceasta constă în stocarea Pokémon în sistemul de stocare a computerului și recuperarea acestuia, care vă va oferi stimulentele stat. În B / W și B / W2, EVS sunt aplicate pe măsură ce le câștigați, eliminând problema în întregime.
  • Șansa de a obține Pokérus este extrem de rară, dar merită. Nu vânați, totuși, pentru asta. Care va pierde timpul dvs. și în cele din urmă vă veți plictisi și vă veți părăsi.
  • Pelipper de multe ori deține un ou norocos, utilizați hoțul sau alte elemente de fură mișcări pentru a obține (sau prindeți-l).
  • Când credeți Pokémon, naturile pot fi transferate. Dați femeia overstone și dacă mama are o natură îndrăzneață, atunci nou-născutul va avea o șansă de 50% de a avea o natură îndrăzneață. De asemenea, puteți obține mișcări de ouă. Dacă reproduceți o femeie Bunnaby cu un bidoof de sex masculin, care știe o mișcare, o mutare de ouă, nou-născutul Bunnaby va cunoaște și Rollout.
  • Pentru a reproduce orice specie Pokémon pentru a îmbunătăți IV-urile, ar trebui să prindeți mai întâi un Ditto cu bun IVS. Ditto poate să se reproducă cu fiecare specie de rasă, astfel încât să vă spălați bine IV Pokémon cu bunul dvs. IV Ditto. Descendenții vor moșteni în mod aleatoriu 3 statistici din partea părintelui la întâmplare, astfel încât același stat poate fi moștenit de două ori, făcând să apară că numai 2 sau chiar 1 stat a fost transmisă. Ești cel mai bine în afara de reproducere Pokémon care are 31 în cel puțin 1 stat, apoi reproducere până când obțineți 31 și un inel 31 sau Ditto 31. De asemenea, pregătiți-vă să trageți sute de ouă.
  • Avertizări

    Nu jucați cu Pokemon Nu vă place. Pokémon ar trebui să fie distractiv.
  • Aceste instrucțiuni sunt generale pentru toate generațiile. Din acest motiv vor exista nuanțe specifice generației, în special cu reproducerea. De exemplu, Pokéballs nu sunt moștenite în generația III. Poate doriți să cercetați mecanica generației dvs. specifice.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Două jocuri Pokémon
    • Un baraj de specie dorită
    • O sire a unui grup de ou compatibil
    • Toate HMS și TM necesar
    • Un ghid de joc. (Opțional) Puteți cumpăra un magazin online sau la un magazin de jocuri video.
    • Ditto (opțional)
    • Everstone (moștenirea naturii)
    • Greutatea puterii (HP)
    • Bracer de putere (atac)
    • Cureaua de alimentare (apărare)
    • Lentile de putere (atac special)
    • Banda de putere (apărare specială)
    • Ansamblul de putere (viteza)
    • Nodul Destiny (+2 IVS moștenit)
    • Farmecul strălucitor (foarte greu de dobândit)
    • D tulpina de virus Pokérus (rare astronomic)
    • Macho bretele
    • Oul norocos
    • Exp. Acțiune
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar