Cum să devii un partener youtube

Videoclipurile dvs. YouTube ridică vederi, și câștigi noi abonați în fiecare zi. Începeți să vă întrebați cum puteți câștiga bani pe videoclipurile dvs. YouTube rapid și ușor. YouTube oferă un program numit Partners YouTube care vă ajută să vă măriți veniturile și abonații dvs. Pentru a deveni un partener YouTube, începeți prin înscrierea programului cu contul dvs. YouTube. Apoi, câștigați bani prin program și mențineți canalul YouTube, astfel încât să puteți câștiga mai mulți abonați și să transformați un profit sănătos.

Pași

Partea 1 din 3:
Înscrierea pentru program
  1. Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 1
1. Aflați dacă vă calificați pentru program. Pentru a vă califica, canalul dvs. trebuie să aibă cel puțin 10.000 de vizionări pe viață. De asemenea, trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a utiliza sistemul de plăți configurat de YouTube pentru a câștiga venituri. Dacă aveți sub 18 ani, puteți obține un cont de familie prin sistemul de plăți, solicitând unui părinte sau unui prieten 18 și mai mult să vă aplice pentru dvs.
  • De asemenea, trebuie să trăiți într-o țară în care programul este disponibil pentru a aplica. Programul de parteneriat YouTube este disponibil în aproximativ 20 de țări. Puteți găsi o listă de țări care fac obiectul programului pe site-ul YouTube: https: // suport.Google.COM / YouTube / Răspuns / 7101720?HL = EN.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 2
    2. Activați starea de monetizare din contul dvs. YouTube. Începeți prin semnarea în contul dvs. YouTube. Apoi, selectați pictograma contului dvs. și faceți clic pe "Creator Studio."Apoi, selectați" canal > Caracteristici de stare "din meniul care apare. Căutați fila "Monetizare" și faceți clic pe "Activare."
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 3
    3. Sunt de acord cu Termenii programului partenerului YouTube. Citiți termenii pentru a vă asigura că înțelegeți termenii și condițiile. Faceți clic pe "Acceptați" odată ce ați citit și ați fost de acord cu termenii.
  • Ca parte a termenilor, trebuie să aveți un statut bun în conformitate cu Ghidul comunității YouTube. Aceasta înseamnă că trebuie să creați conținut original numai pe pagina dvs. YouTube, care nu utilizează muzică, imagini sau conținut făcute de altcineva.
  • Examinați orientările comunitare pentru YouTube pentru a vă asigura că canalul dvs. nu încalcă regulile de pe site-ul YouTube: https: // YouTube.COM / YT / Despre / Politici / # Orientările comunității.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 4
    4. Selectați opțiunile dvs. de monetizare. Veți primi 3 opțiuni: "Anunțurile in-video in-video", anunțurile Trueview in-stream, "și" Videoclipurile conțin o plasare a produselor."Anunțurile de suprapunere în video vor apărea pe un banner din fereastra video în timpul videoclipurilor dvs. Trueview Anunțurile și videoclipurile în flux conțin o destinație de plasare a produselor înseamnă că este redată un scurt comerț sau un anunț înainte de a juca videoclipul dvs. În toate cazurile, anunțurile Banner vor apărea automat pe pagina dvs. YouTube Channel.
  • Trebuie să alegeți cel puțin o opțiune. Puteți alege toate cele 3 opțiuni dacă doriți să maximizați veniturile dvs. de anunțuri.
  • Puteți ajusta întotdeauna tipurile de anunțuri care apar pe canalul dvs. în viitor sau alegeți să afișați anunțuri pe videoclipuri specifice pe canalul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 5
    5. Faceți clic pe "Monetizați videoclipurile mele" pentru a vă confirma înscrierea în program. Acest buton va apărea în colțul din stânga jos al ferestrei.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 6
    6. Așteptați aprobarea programului de la YouTube. YouTube aprobă de obicei majoritatea canalelor YouTube atâta timp cât aderă la liniile directoare comunitare specificate de YouTube. Ar trebui să obțineți aprobarea dvs. în câteva secunde, confirmând că sunteți acum un partener YouTube și aveți un statut "partener verificat" pe contul dvs. YouTube. Anunțurile selectate ar trebui să apară pe canalul și videoclipurile dvs. YouTube imediat, astfel încât să puteți începe să câștigați bani prin program.
  • Dacă nu obțineți aprobarea programului, videoclipurile dvs. pot avea conținut care nu este considerat original sau puteți avea conținut sexual explicit, violență gratuită și discursul de ură în videoclipurile dvs., care sunt interzise pe YouTube. Va trebui să eliminați videoclipuri inacceptabile și să reaplicați programul.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigați bani prin program
    1. Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 7
    1. Creați un cont AdSense prin contul dvs. YouTube. Pentru a vă plăti prin programul de parteneriat YouTube, trebuie să aveți un cont AdSense. Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a obține un cont AdSense. Veți fi îndrumați să configurați un cont AdSense prin contul dvs. YouTube după ce sunteți aprobat pentru programul partener.
    • Puteți înregistra mai multe conturi diferite ale YouTube prin același cont AdSense.
    • Dacă sunteți mai mic de 18 ani, va trebui să întrebați un membru al familiei sau unui prieten care are 18 ani sau mai mult pentru a vă înscrie pentru un cont AdSense pentru dvs., astfel încât să poată primi venituri în numele dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 8
    2. Furnizați adresa dvs. de e-mail și informațiile dvs. de facturare. Pentru a configura contul AdSense, va trebui să furnizați adresa de e-mail care este legată de contul dvs. YouTube. De asemenea, va trebui să vă furnizați numele dvs. complet, adresa dvs. de domiciliu și informațiile dvs. bancare.
  • Dacă primiți un părinte sau un adult pentru a vă înregistra contul, acestea vor trebui să furnizeze aceste informații.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 9
    3. Conectați-vă la contul dvs. AdSense și începeți să colectați venituri. Odată ce contul dvs. a fost configurat, conectați-vă și utilizați contul dvs. pentru a urmări câștigurile dvs. Dacă există probleme cu plățile dvs., le puteți rezolva utilizând contul dvs. AdSense.
  • Dacă venitul dvs. nu apare în contul dvs., asigurați-vă că nu aveți niciun fel de plată în contul dvs. Plata de plată poate fi plasată în contul dvs. de către YouTube pe baza informațiilor dvs. de facturare sau a locației. Este posibil să trebuiască să furnizați declarații fiscale pentru a elimina plata.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea unui canal partener profitabil
    1. Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 10
    1. Activați monetizarea pe videoclipurile dvs. mai vechi. Ca parte a programului Partner YouTube, puteți activa veniturile publicitare pe videoclipurile mai vechi pe care le-ați încărcat deja în contul dvs. Localizați videoclipul pe care doriți să îl generați și faceți clic pe "$" de lângă videoclip. Apoi, faceți clic pe caseta "Monetize My Video" și alegeți tipul de anunțuri pe care doriți să le afișați în videoclip.
    • Puteți moneiza videoclipurile mai vechi care continuă să obțină o mulțime de opinii sau pe care intenționați să le repostați sau să recapătați într-un nou videoclip.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 11
    2. Utilizați caracteristicile adăugate care vin cu un partener YouTube. Cu contul dvs. de parteneriat, obțineți acces la funcții precum streaming live, miniaturi personalizate și programare în video. Utilizați aceste caracteristici pentru a vă îmbunătăți canalul YouTube și pentru a câștiga mai mulți abonați.
  • Redați-vă cu utilizarea cel puțin o nouă caracteristică pe săptămână în videoclipurile dvs. De asemenea, puteți încerca să adăugați un segment nou pentru abonații dvs. unde utilizați o caracteristică ca streaming live pentru a oferi conținut nou spectatorilor.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 12
    3. Modificați anunțurile pe care le utilizați în videoclipurile dvs. Încercați să nu selectați aceleași tipuri de publicitate pentru toate videoclipurile dvs., deoarece acest lucru poate face ca videoclipurile să pară plictisitoare sau neaplicate pentru spectatori. În schimb, alegeți o varietate de tipuri de publicitate diferite pentru videoclipurile dvs. Puteți găsi că preferați anumite tipuri sau că abonații dvs. răspund cel mai bine la o varietate de anunțuri.
  • Este posibil să aveți nevoie să experimentați cu diferite tipuri de publicitate pentru diferite videoclipuri. De exemplu, un videoclip care este plin de vizuale îndrăznețe și cuvinte pe ecran poate face cel mai bine cu o publicitate care apare înainte ca videoclipul să joace, mai degrabă decât un anunț de banner care va distrage atenția.
  • Imaginea intitulată deveni un partener al YouTube Pasul 13
    4. Oferiți abonamente plătite după ce ați lovit 10.000 de abonați. YouTube a anunțat recent că va oferi un serviciu de abonament plătit pentru canalele partenere care au 10.000 sau mai mulți abonați. Aceasta înseamnă că puteți câștiga $ 0.99- $ 4.99 pe lună de la abonații care se înscriu pentru serviciu. Puteți oferi apoi abonați plătiți conținut special sau avantaje suplimentare pentru a le încuraja să plătească pentru a vă abona în fiecare lună.
  • Țineți minte YouTube va lua în continuare o reducere de 55% câștigurile dvs. totale prin acest serviciu, ceea ce înseamnă că veți câștiga aproximativ 45% din profituri.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar