Cum să vă schimbați parola de pe ecranul dvs. Windows 10 lock

Dacă ați uitat parola la un computer care rulează Windows 10 sau pur și simplu doriți să modificați parola, una dintre cele mai ușoare soluții este să vă schimbați parola direct de pe ecranul dvs. de blocare Windows 10. Acest articol vă va duce prin acest proces pas cu pas.

Pași

Partea 1 din 3:
Atingerea ecranului Windows 10 Lock
  1. Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 1
1. Porniți dispozitivul Windows 10 și așteptați ca acesta să vă ducă la ecranul de blocare. Dacă este deja activată și în uz, apăsați Ctrl + Alt + Ștergere și selectați Blocare din meniul care apare înaintea dvs. Dacă nu este pus pe:
  • Apăsați butonul de alimentare de pe dispozitiv pentru al porni. Butonul de alimentare este de obicei amplasat în partea de sus a tastaturii dacă computerul este un laptop sau pe monitor dacă este un desktop. Butonul de alimentare de pe un computer este de obicei indicat de simbolul de alimentare - un cerc cu o linie care trece prin partea de sus.
  • După apăsarea butonului de alimentare, așteptați 30 de secunde la un minut pentru a porni computerul. Windows 10 ar trebui să vă ducă automat în ecranul de blocare. Acest ecran de blocare ar trebui să arate ceva de genul celor de mai jos. Fundalul poate fi diferit, dar aspectul general ar trebui să fie același. Dacă acest lucru nu este cazul, dispozitivul dvs. poate utiliza altceva decât Windows 10, pe care acest articol nu este destinat.
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 2
    2. Faceți clic pe ecran pentru a vedea ecranul de conectare. Odată ce puteți vedea ecranul de blocare, faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului sau apăsați orice tastă pentru a vedea ecranul de conectare a contului, care afișează imaginea și numele de profil al unui utilizator și un loc pentru a introduce parola.
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 3
    3. Asigurați-vă că selectați contul pentru care doriți să modificați parola. În mod implicit, Windows 10 va afișa utilizatorul care a înregistrat ultimul dispozitiv. Dacă computerul conține mai multe conturi, alte conturi vor fi afișate în partea stângă a ecranului de conectare. Dacă utilizatorul afișat nu este contul dvs., selectați contul dvs. din lista din stânga. În imaginea de mai sus, contul de utilizator selectat este Shey Naik.
  • Partea 2 din 3:
    Conectarea la Internet
    1. Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 4
    1. Faceți clic pe pictograma Internet de pe ecranul de conectare la cont. Schimbarea parolei de blocare a ecranului Windows 10 va necesita accesul la pagina de conectare Microsoft Outlook, care necesită o conexiune la internet. Dacă sunteți deja conectat la Internet, puteți săriți la partea 3.
    • În partea dreaptă jos a ecranului de conectare a contului pe Windows 10, veți găsi trei pictograme, unde utilizatorii pot accesa Internetul, ușurința de acces și setările de alimentare din stânga la dreapta (unele computere pot avea ușurința de acces dezactivată , caz în care numai celelalte două icoane vor fi vizibile). Faceți clic pe pictograma din stânga, reprezentând accesul la internet (poate să arate diferit de imaginea de mai sus, în funcție de conexiunea dvs.). Un meniu pop-up ar trebui să apară acum deasupra pictogramei Internet.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 5
    2. Porniți Wi-Fi. În colțul din dreapta-dreapta al meniului pop-up Internet, faceți clic pe pictograma Wi-Fi pentru a activa Wi-Fiul dispozitivului dvs. și dacă pictograma modului avionului este evidențiată și spune "On" sub ea, faceți clic pe acesta Transformați modul AIRPLANE OFF. Acest lucru vă va permite să vedeți o listă de rețele Wi-Fi care se află în intervalul dispozitivului dvs. O rețea Wi-Fi este o rețea fără fir care permite ca dispozitivul să se conecteze la Internet.
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. de blocare Windows 10 Pasul 6
    3. Selectați o rețea Wi-Fi din lista pe care o recunoașteți. Această rețea Wi-Fi este probabil cea pe care oamenii din aceeași gospodărie o folosește pentru a se conecta la Internet și una pe care o cunoașteți cheia de securitate a rețelei (dacă există una). Faceți clic pe numele rețelei Wi-Fi și apăsați Conectare.
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 7
    4. Introduceți cheia de securitate a rețelei, dacă este solicitată. Această tastă este o parolă alfanumerică (o parolă care conține numere și litere) necesară pentru a accesa Internetul prin această rețea.
  • Dacă nu cunoașteți această cheie de securitate a rețelei, cereți altor persoane care utilizează aceeași rețea sau dacă utilizați o rețea găzduită de un router Wi-Fi pe care îl dețineți, verificați routerul pentru o cheie de securitate a rețelei. În caz contrar, asigurați-vă că încercați să vă conectați la o rețea pe care o recunoașteți și să schimbați rețelele dacă este necesar făcând clic pe Anulare și să repetați pasul 2.
  • Odată ce ați introdus o cheie de securitate a rețelei, faceți clic pe Următorul. După câteva secunde, dispozitivul dvs. va fi conectat la Internet. Apoi, faceți clic pe Oriunde în afara meniului pop-up pentru a ieși din meniu și pentru a reveni la ecranul de conectare la cont.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea unei noi parole
    1. Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 8
    1. Faceți clic pe "Sign-in Opțiuni" din centrul ecranului pentru a alege cum doriți să vă conectați. Acest lucru vă va prezenta o listă de pictograme, toate acestea reprezintă diferitele metode disponibile pentru a vă conecta la contul dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 9
    2. Selectați fie pictograma PIN, fie a parolei. Dacă vă conectați cu un PIN și doriți să modificați acest cod PIN, selectați pictograma cu tastatură. Dacă vă conectați cu parola Microsoft Cont și doriți să modificați această parolă, selectați pictograma cu o casetă de text și cu cursor. (Notă: Schimbarea parolei Microsoft Cont va schimba nu numai parola de conectare la acest dispozitiv Windows, ci parola pe care o utilizați pentru a vă conecta la contul Microsoft în sine!)
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 10
    3. Faceți clic pe "Ați uitat parola" sau "Mi-am uitat pinul". Acest lucru va trage o fereastră nouă. Dacă schimbați PIN-ul dvs., vi se va cere mai întâi să vă conectați la contul dvs. Microsoft. Dacă vă schimbați parola, veți fi luați direct la pagina de verificare a contului Microsoft.
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 11
    4. Verificați contul Microsoft utilizând un cod de securitate. În funcție de setările de securitate ale contului Microsoft, vi se va solicita să confirmați fie un număr de telefon, fie un e-mail legat de contul dvs. și un cod de securitate va fi apoi trimis la acest număr sau un e-mail dacă confirmarea este corectă. Fereastra va cere apoi codul care tocmai a fost trimis la numărul sau adresa dvs. de e-mail.
  • Dacă a fost trimis un cod de verificare la un număr de telefon, atunci va apărea ca text. Găsiți acest cod de verificare fie prin numărul, fie prin e-mail și introduceți codul din fereastră. Odată ce ați terminat cu succes acest pas, veți fi adus la o pagină nouă unde vi se cere să introduceți o nouă parolă.
  • Imagine intitulată Schimbați parola din ecranul dvs. Windows 10 Lock Pasul 12
    5. Introduceți o nouă parolă / PIN pe care vă veți aminti. Scrieți-l undeva în cazul în care uitați. Amintiți-vă că, dacă ați introdus o nouă parolă Microsoft Cont, această parolă se aplică nu numai atunci când vă conectați la acest dispozitiv, dar când vă conectați la contul dvs. Microsoft în general (să spuneți când verificați adresa de e-mail Outlook, de exemplu).
  • Faceți clic pe Următorul după ce ați ales o parolă bună / PIN și ați introdus-o. Acum, veți reveni la ecranul dvs. de conectare la cont, unde puteți utiliza noua parolă / PIN pentru a vă conecta.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar