Cum de a alege un stașator de lumină

Ți-ai salvat toți banii și acum, cum ar fi ultimul fan Wars Star, vrei să obții un foarte cool Posh Lightsaber. Lucrul este, care o veți obține? Există o matrice masivă acolo, de la standarde la shotos la hilts curbat și mai mult. Poate cumperi unul, poate că ești Construirea propriei dvs (stil Jedi adecvat), poate că jucați un joc de războaie Star și trebuie să alegeți unul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luați în considerare preferințele dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 1
1. Uită-te la stilul tău de luptă. Care formă preferați? Makashi? Soresu? Djem so? Altceva? Formulare particulare funcționează mai bine cu diferite stiluri de lumină.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 2
    2. Luați în considerare fizicul tău. O scurtă persoană ar avea probleme reale cu unclub ușor. O persoană puternică, probabil, nu dorește să utilizeze o lumină de lumină curbată. Anumite lumini necesită anumite trăsături fizice pentru a-și îndeplini eficient.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 3
    3. Uită-te la filozofia ta. Pacifistul Jedi au fost dezaprobări de arme, cum ar fi Saberstaff, chemându-le "mai mult sacrificare pe leagăn". Sith, pe de altă parte, au iubit arme ca asta. Persoanele mai agresive, probabil, doresc lumini care fac mai multe daune, iar mai mulți oameni pacifist ar trebui să aleagă sabers mai potrivite pentru apărare (destul de funnily, un saberstaff se potrivește atât acestor cerințe).
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 4
    4. Luați în considerare pregătirea cu alte arme. Quarterstaff sau instruirea personalului Bo se îndreaptă bine spre Saberstaff Wielding. Utilizatorii de bici pot deveni utilizatori de iluminat. Practicate vreodată cu unul dintre acele bastoane pe care le folosesc polițiștii (sau Stormtrooper Tr-8r) - cel cu un mâner care lipsește din lateral? Nu uita mai departe decât shoto de gardă.
  • Metoda 2 din 3:
    Uită-te la opțiunile de lumină
    1. Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 5
    1. Dacă aveți deja un stil în minte, mergeți la el! Încredere în instinctele voastre asupra căreia ar trebui să mergeți. Lăsați forța să vă ghideze!
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 6
    2. Înțelegeți că o lumină standard este cea mai bună opțiune pentru majoritatea situațiilor. Există un motiv pentru care se numește "standard" Lumina de lumină. Aceasta este arma tradițională Jedi și este folosită pentru toate cele șapte forme clasice de lumină. Oferă un echilibru bun între REACH și MANEUVERABILITATE.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 7
    3. Alegeți un saberstaff dacă preferați un stil mai agresiv sau dacă doriți să maximizați acoperirea defensivă. Un Saberstaff este un sab ca Darth Maul: mânerul mare, lama la ambele capete. Având două lame, este mai bine la apărare, deoarece există mai mult lama pentru a apăra. Cu toate acestea, atunci când atacați, al doilea lamă indică în spatele dvs., deci nu este mai bine la atac decât un sabar obișnuit. Lungimea crescută înseamnă că necesită spații largi deschise, iar mânerul mai mare prezintă o țintă mare. Dacă aruncați folosind forța telekineză, poate provoca mult mai mult decât un sabar obișnuit.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 8
    4. Du-te pentru o lovitură de shoto sau pază dacă nu poți folosi o lamă de dimensiune completă sau ca o a doua lamă din Niman sau Jar`kai. O lovitură de shoto este o scurtă perioadă de lumină ca cea a lui Yoda. Lama este de obicei între 1/2 și 2/3 de metru, iar mânerul este mai mic. O lovitură de gardă are un al doilea mâner în unghi drept față de primul, similar cu un baston de poliție. Shoto oferă o manevrabilitate crescută în detrimentul domeniului, dar sunt mai ușor de manevrat decât un sabor obișnuit.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 9
    5. Alegeți lamele asociate dacă doriți cele mai bune din ambele lumi. Lamele asociate sunt o pereche de lumini care pot fi alăturate la Hilt pentru a forma un saberstaff, cum ar fi cele Asajj Ventress utilizează. Ele pot fi folosite ca o lamă unică, lame duale sau ca saberstaff. Ca atare, au foarte puține slăbiciuni, dar au nevoie de instruire extinsă pentru a fi utilizate în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 10
    6. Utilizați o lumină de lumină curbată pentru eleganță și precizie. Aceste sabere se potrivesc mai bine în palmă și permit schimbări rapide ale unghiului de atac, perturbând apărarea adversarului. Aceste sabii sunt cel mai adesea folosite de practicanții Makashi, cum ar fi Count Dooku.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de lumină 11
    7. Du-te pentru o navetă de lumină încrucișată! Acestea oferă toate beneficiile unui standard standard, plus oferă protecție la mână. Sabarul original de crosguard a avut o gardă, înclinată spre lama la 45 de grade. Saberul lui Kylo Ren are doi gardieni în unghi drept față de lama principală. Gardienii fac puțin mai greu să facă rotiri, totuși, deoarece pot să-ți prindă mâna - eventual tărie de pe degetul mare. Asigurați-vă că nu faceți asta.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de lumină 12
    8. Alegeți unclub ușor dacă sunteți un fel de tip mare. Un ușor club (sau mare) este un fel de opusul unui shoto - în loc de o lumină redusă, este o lumină de lumină care a fost făcută mai mare și mai grea. Acestea poartă mult mai mult impuls în loviturile lor, dar pot fi purtate doar de Jedi care posedă o cantitate mare de forță
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 13
    9. Du-te la un lightwhip dacă nu-ți pasă de apărare. O lightwip este versiunea de lumină a unui bici - o tendilă lungă și flexibilă de lumină, până la zece metri lungime (3M). O calma poate fi foarte dificil de a apăra împotriva, deoarece se poate înfășura în jurul lamei și să-l rupă din mâna ta. Ei au, de asemenea, o valoare de șoc substanțial - aproape nimeni nu a întâlnit vreodată unul. Cu toate acestea, există motive bune pentru - Lightwipul are o gamă largă de deficiențe. Există totuși modalități de a compensa. Puteți folosi un shoto alături de lightwipul dvs. sau puteți folosi un fel de hibrid Saberstaff - biciați pe o parte, lama pe cealaltă (evident, nu activați ambele o dată). Sau puteți face ceea ce Lumiya, doamna întunecată a Sith, a făcut: face o lightwip cu mai multe tendriluri, o anumită energie, un solid, care poate să se strecoare în mai multe unghiuri simultan. Iată câteva deficiențe:
  • Blade este mai slabă decât cea a unui star de lumină. Acest lucru îl oprește de la tăierea pereților, deși poate să taie în continuare carne.
  • Blade se poate scurta dacă este lovită destul de greu cu o lumină de lumină.
  • Un lightwhip nu are absolut nicio valoare defensivă. Fiind flexibil, un lightwhip nu poate bloca un alt saber. Acest lucru elimină destul de mult lightwhips ca o opțiune pentru majoritatea Jedi.
  • Este foarte ușor să te lovești cu un lightwhip.
  • Este inutil împotriva lamelor duale - adversarul dvs. vă poate încurca biciul cu o lamă, apoi utilizați celălalt pentru a vă ucide.
  • Metoda 3 din 3:
    Finisați cu opțiuni cosmetice
    1. Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 14
    1. Uită-te la stilul mânerului. Găsiți ceva ce vă place. S-ar putea să doriți ca un mâner din piele, sau crestături metalice sau lame de stil axe de pe ambele părți ale lamei de lumină (verificați lumina lui Darth Malgus).
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de lumină 15
    2. Decide cu privire la un finisaj pe hilt. Darth Sidious și Mace Windu au terminat în dușum (un aliaj de aur-argint). Kylo Ren are un aspect foarte obosit, utilitar la mânerul său. Cele mai multe hilte, totuși, par a fi undeva între ele, cu o finisare mată sau metalică la ei.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 16
    3. Dacă aveți lame asociate, decideți cu privire la mecanismul de blocare. Acesta este mecanismul care se alătură salbatilor împreună pentru a forma un personal. Este, de obicei, o simplă răsucire a mecanismului de blocare, dar unii au un cablu de fibră care vă permite să țineți o banilie și să utilizați celălalt ca o flăcări.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de lumină 17
    4. Dacă doriți alte opțiuni, mergeți pentru ei! Acest lucru este valabil mai ales dacă îți faci propriul Saber. Posibilitățile de personalizare sunt nesfârșite. De exemplu, Pong Krell, general în clone Wars, a avut Saberstaffs (da, Saberstaffs, plural. Tipul avea patru brațe.) cu mânere care se pliază în jumătate, pentru a le face mai ușor de transportat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar