Cum se adaugă muzică la ipod fără a șterge muzica veche

Sincronizarea unui iPod la iTunes șterge automat și adaugă fișiere muzicale către și de pe dispozitiv. În mod normal, vă permiteți să conectați iPod-ul cu o singură bibliotecă iTunes pe un singur computer. Când vă conectați iPod-ul la un computer nou, vi se va solicita să ștergeți conținutul înainte de a continua. Puteți modifica setările de pe iPod, astfel încât acest lucru să nu se întâmple în viitor. De asemenea, puteți utiliza un program terț pentru a transfera muzică fără a utiliza iTunes deloc.

Pași

Partea 1 din 2:
Gestionarea manuală a muzicii tale
  1. Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 1
1. Deschideți iTunes înainte Conectarea iPod-ului dvs. Când conectați iPod-ul la computer cu iTunes Open, acesta va încerca să se sincronizeze automat. Va trebui să dezactivați acest lucru în iTunes înainte de conectare, astfel încât iPod-ul dvs. să nu fie șters.
  • AVERTISMENT - Această metodă va șterge în continuare conținutul iPod-ului, dar numai atunci când acesta este inițial activat. După ce activați gestionarea manuală și efectuați ștergerea inițială, veți putea să vă conectați iPod-ul la orice bibliotecă iTunes și să transferați fișiere muzicale. Se recomandă să urmați această metodă înainte de a pune orice muzică pe iPod-ul dvs. pentru prima dată.
  • Dacă absolut nu puteți pierde muzica în prezent pe iPod, consultați secțiunea următoare.
  • Imaginea intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 2
    2. Apasă pe "iTunes" (Mac) sau "Editați | ×" (Windows) Meniu. Dacă nu vedeți bara de meniu în Windows, apăsați Alt.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 3
    3. Selectați "Preferințe." Acest lucru va deschide meniul Preferințe iTunes.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 4
    4. Apasă pe "Dispozitive" tablo. Aceasta va afișa setările pentru dispozitivele conectate, cum ar fi iPod-ul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 5
    5. Verifică "Împiedicați iPod-urile, iPhone-urile și iPad-urile de la sincronizare automat." Acest lucru va păstra iTunes să încerce să se sincronizeze automat și să elimine conținutul de la iPod-ul când îl conectați.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 6
    6. Conectați iPod-ul la computer prin USB. Ar trebui să vedeți că apare după un moment în partea de sus a ferestrei iTunes.
  • Dacă vă conectați la o bibliotecă de muzică diferită de cea asociată cu iPod-ul dvs., iTunes vă va forța să ștergeți biblioteca iPod înainte de a continua. Aceasta este o măsură pentru a ajuta la prevenirea pirateriei. Dacă încercați să adăugați muzică dintr-o altă bibliotecă iTunes, consultați secțiunea următoare.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 7
    7. Selectați iPod-ul dvs. din rândul de sus al butoanelor din iTunes. Aceasta va afișa pagina sumară pentru iPod-ul dvs. în cadrul iTunes principal.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 8
    8. Defilați în partea de jos a ecranului Rezumat și verificați "Gestionați manual muzică și videoclipuri." Această caracteristică vă permite să adăugați manual și să eliminați muzică din iPod în loc să vă bazați pe procesul de sincronizare.
  • Acest lucru vă va solicita încă să ștergeți conținutul iPod-ului, dar numai pentru această modificare a setărilor inițiale. Odată ce ați activat managementul manual, veți putea să vă conectați iPod-ul în orice computer și apoi să trageți și să fixați fișierele muzicale pe ea. Dacă nu puteți pierde muzica stocată în prezent pe iPod, consultați secțiunea următoare.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 9
    9. Debifați "Sincronizarea automată cu acest iPod este conectat." Acest lucru va împiedica iPod-ul să încerce să sincronizeze când îl conectați la un computer nou.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 10
    10. Apasă pe "Muzică" butonul în iTunes și evidențiați muzica pe care doriți să o transferați. Dacă muzica pe care doriți să o adăugați nu este în iTunes, faceți clic și trageți fișierele muzicale în fereastra iTunes pentru a le adăuga mai întâi la biblioteca iTunes.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 11
    11. Faceți clic și trageți muzica selectată. Veți vedea că o bară laterală apar în partea stângă a ferestrei iTunes cu iPod-ul în lista de dispozitive.
  • Imaginea intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 12
    12. Aruncați muzica pe iPod-ul dvs. în bara laterală care apare. Aceasta va începe să transfere muzica selectată la iPod-ul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 13
    13. Așteptați ca muzica selectată să copieze. Puteți monitoriza progresul din partea de sus a ferestrei. Transferul unei multe muzică poate dura ceva timp pentru a finaliza.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 14
    14. Scoateți iPod-ul dvs. și ascultați muzica nouă copiată. Faceți clic dreapta pe iPod-ul în iTunes și selectați "Eject" Odată ce ați terminat de transferul muzicii. Apoi puteți deconecta iPod-ul și puteți asculta noile piese.
  • Acum vă puteți conecta iPod-ul la orice computer și puteți transfera muzică la și de la el în iTunes fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la ștergerea iPod-ului dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Utilizarea unui program de gestionare a terților
    1. Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 15
    1. Instalați iTunes (numai pentru Windows). iTunes va trebui să fie instalat pentru ca Podtrans să se conecteze cu iPod-ul dvs. Acest lucru este necesar numai în Windows, deoarece iTunes este încorporat la OS X.
    • Puteți descărca iTunes gratuit de la măr.com / iTunes / descărcare.
    • Trebuie doar să instalați iTunes, nu aveți nevoie să o utilizați.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 16
    2. Descărcați și instalați Podtrans. Aceasta este una dintre cele mai ușoare căi de a copia muzica la iPod-ul dvs. fără a fi nevoie să sincronizați prin iTunes. Utilizați podtrans dacă aveți nevoie să copiați muzică fără a șterge nimic care este în prezent pe iPod.
  • Puteți descărca versiunea gratuită a PODTRANS de la imobie.com / podtrans /. PODTRANS este disponibil atât pentru Windows, cât și pentru Mac.
  • Veți fi solicitat să selectați între două versiuni ale PODTRANS. Dacă păstrați computerul și iTunes actualizați, selectați "V12.1 sau mai târziu" versiune. Dacă executați o versiune mai veche a iTunes, selectați o altă opțiune.
  • Podtrans nu acceptă iPhone-urile sau iPad-urile. Va trebui să utilizați un alt program de transfer, cum ar fi Anytrans pentru aceste dispozitive.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 17
    3. Conectați iPod-ul la computer prin cablu USB. Închideți iTunes dacă se deschide automat.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pas 18
    4. Deschideți podtrans și așteptați ca conținutul dvs. să se încarce. Este posibil să ia o clipă pentru tot conținutul de pe iPod-ul dvs. să apară în fereastra Podtrans.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 19
    5. Apasă pe "Muzică" butonul de sub dispozitivul dvs. în Podtrans. Aceasta va afișa toată muzica stocată în prezent pe iPod-ul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche Pasul 20
    6. Trageți și plasați fișierele muzicale pe care doriți să le adăugați în lista de muzică. Acest lucru va începe automat transferarea acestora la iPod-ul dvs. Puteți trage piese de la iTunes sau fișiere din diverse foldere de pe computer.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe "+" butonul și răsfoiți fișierele muzicale pentru a adăuga.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge muzica veche pasul 21
    7. Așteptați ca muzica să termine copierea. Veți vedea progresul transferului în partea de sus a ecranului. Nu deconectați iPod-ul în timp ce muzica transferă.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la iPod fără a șterge pasul vechi de muzică 22
    8. Deconectați-vă iPod-ul odată ce muzica este copiată. Veți putea găsi piesele noi pe iPod-ul dvs. la fel ca orice alt cântec.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru a economisi spațiu pe dvs. iPod, selectați "Conversia cântecelor de biți mai mari la 128 kbps AAC" Opțiune în zona dispozitivului pentru iPod-ul dvs. Acest lucru condensează fișierele muzicale într-o versiune mai compactă, permițând mai departe camera GB pe iPod-ul dvs. Tipul de fișier AAC iTunes convertește fișierele muzicale cu rată mai mare este compatibilă în marea majoritate a programelor care utilizează fișiere audio, inclusiv playere MP3, programe de player muzical și programe de editare audio.
  • Puteți adăuga mai mult de un fișier muzical la un moment dat deținerea "Ctrl" tastați în jos pe măsură ce selectați fișierele muzicale pe care doriți să le adăugați la iPod. După ce ați selectat fișierele muzicale în vrac pe care doriți să le adăugați, pur și simplu faceți clic pe oricare dintre fișierele muzicale care sunt evidențiate și trageți-le pe toate în biblioteca de muzică a iPod-ului simultan.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar