Cum să aplicați sclipici pe lac de unghii

Una dintre cele mai bune modalități de a adăuga un pic mai multor strălucire vieții tale este o manichiură strălucitoare. Dacă nu doriți să utilizați sclipici de unghii de unghii, Puteți aplica sclipire liberă peste polonezul regulat de unghii. Beneficiile de a face lucrurile în acest fel este că puteți alege între poloneză regulată și gel. Cele mai bune dintre toate, posibilitățile de culoare sunt nesfârșite. Odată ce obțineți atârnă de ea, puteți încerca chiar să faceți o artă de unghii în schimb!

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind poloneză regulată de unghii
  1. Imagine intitulată Aplicați strălucirea pe unghii Pasul 1
1. Curățați, tăiați și formați-vă unghiile. Ștergeți unghiile în jos cu removerul polonez de unghii. Acest lucru va scăpa de orice vechi polonez, murdărie și uleiuri. Îndepărtați unghiile cu mașini de tăiat, apoi modelați-le cu un fișier. Dacă aveți nevoie, utilizați un stick portocaliu sau un împingător de cuticule pentru a împinge înapoi cuticulele.
  • 2. Aplicați un strat de bază și o culoare de bază. Aplicați un strat subțire de strat de bază la fiecare cui, apoi lăsați-l să se usuce. Urmăriți-vă cu un singur strat de lac de unghii dorite la fiecare unghi. Așteptați ca polonezul să se usuce înainte de a continua.
  • Polonia dvs. de unghii poate fi plat, mat, sau perlescent, dar trebuie să se potrivească cu sclipirea pe care o vei folosi.
  • 3. Aplicați un al doilea strat de lac de unghii la primul tău cui. Nu faceți încă celelalte unghii. Aveți nevoie de poloneză de unghii pentru a fi umedă pentru următorul pas pentru a lucra. Dacă pictați toate unghiile acum, polonezul se va usca și strălucirea nu se va lipi.
  • 4. Scuturați niște sclipici pe unghii. Înclinați unghiul în jurul valorii în timp ce scuturați sclipirea pe ea, astfel încât să devină acoperită uniform. Lucrați pe o foaie de hârtie pentru a prinde strălucirea excesivă care cade de pe unghii. Puteți utiliza sclipici de artă de unghii, precum și sclipici de calitate cosmetică sau chiar și crafting.
  • Dacă utilizați sclipici de crafting, asigurați-vă că utilizați cele mai bune cereale pe care le puteți găsi.
  • 5. Atingeți excesul de sclipire și lăsați polonezii să se usuce. Răsuciți mâna, astfel încât unghiul dvs. să se confrunte cu hârtia. Atingeți ușor degetul cu celălalt deget. Acest lucru va bate orice strălucire liberă. Apoi, întoarceți degetul înapoi și așteptați ca unghia să se usuce. Acest lucru poate dura câteva minute, astfel încât să puteți trece la celelalte unghii în acest moment.
  • 6. Repetați procesul pentru alte unghii. Lucrați un cui la un moment dat. Aplicați un strat subțire de lacuri de unghii, apoi agitați sclipiciul. Atingeți excesul de sclipire, apoi treceți pe următorul unghie. Asigurați-vă că toate unghiile sunt unghiile sunt uscate înainte de a vă deplasa în următorul pas.
  • 7. Periați ușor excesul de sclipire cu o perie moale odată ce polonezul este uscat. Rulați o pensulă de ochi moi peste fiecare cui, începând de la patul de unghii și terminând trecutul vârfului. Acest lucru va bate orice biți în exces de sclipici care nu au rămas și nu vă vor da un finisaj mai fin.
  • 8. Aplicați 2 straturi de strat superior de sus, permițând fiecăruia să se usuce între ele. Aplicați un strat subțire de strat superior de sus la fiecare unghi. Așteptați ca stratul superior să se usuce, apoi aplicați un al doilea strat la fiecare unghi. Permiteți ca stratul să se usuce, de asemenea.
  • 9. Curățați manichiura. Utilizați o perie subțire înmuiată în remodelarea poloneză de unghii pentru a șterge orice lac de unghii blocați pe piele în jurul unghiilor. Dacă observați orice rugozitate de-a lungul sfaturilor, puteți să-l așezați ușor cu un fișier de unghii.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind lac de unghii de gel
    1. Curățați, tăiați și depuneți-vă unghiile. Ștergeți unghiile în jos cu un cleanser de gel mai întâi. Îndepărtați-le și modelați-le după cum doriți cu Clippers și un fișier de unghii. Utilizați un stick portocaliu sau un împingător cu cuticul pentru a împinge înapoi cuticulele, dacă este necesar.
  • 2. Perie pe grundul pre-gel și stratul de bază. Aplicați un strat subțire de primer pre-gel și lăsați-l să se usuce la 30 de secunde. Periați pe un strat subțire de strat de bază de gel, apoi lăsați-l să se vindece sub o lampă UV timp de 1 până la 2 minute.
  • Dacă aveți orice strat de bază de gel pe piele, asigurați-vă că o ștergeți cu un stick portocaliu înainte de ao vindeca.
  • 3. Aplicați un strat subțire de poloneză de gel dorită și lăsați-o să se vindece timp de 1 până la 2 minute. Nu vă faceți griji dacă polonezii arată subțire acum - în cele din urmă veți face oa doua haină. Alegeți o culoare care este similară cu sclipiciul pe care îl veți folosi.
  • 4. Periați pe un alt strat de poloneză, apoi adăugați imediat sclipirea. Aplicați un strat subțire de lustruire a gelului la primul dvs. cui. În timp ce polonezul este încă lipicios, stropiți sclipirea dorită peste ea. Îndepărtați ușor cu o perie în formă de fan, apoi suflați orice strălucire excesivă. Nu faceți încă celelalte unghii.
  • Puteți folosi sclipici de artă de unghii, sclipici cosmetice sau chiar extra-fine scrapbooking scrap!
  • 5. Vindeca polonezul, apoi scoateți excesul de sclipire. Permiteți unghiului să se vindece sub lampa UV timp de 1 până la 2 minute. Utilizați un stick portocaliu sau un țesut pentru a șterge orice exces de sclipire. Focalizați în special pe pielea din jurul unghiilor.
  • 6. Faceți restul unghiilor, apoi sigilați sclipiciul cu strat de vârf de gel clar. Aplicați un strat mediu și groaznic de strat de vârf de gel clar la unghii. Permiteți-l să se vindece sub lampa UV timp de 2 până la 3 minute. Stratul superior superior vă va ajuta să faceți unghiile mai ușoare. Dacă doriți o textură brută, utilizați în schimb un strat mai subțire de stradă de vârf de gel.
  • 7. Ștergeți unghiile cu clema de gel. Manicures pe gel sunt de obicei încă lipiri după ce ați terminat să le vindecați. Puteți remedia acest lucru ștergând unghiile cu o minge de bumbac înmuiată în Gel Cleanser. Depuneți orice rugozitate pe vârfurile unghiilor cu un fișier de unghii.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând sclipici
    1. Curățați, tăiați și formați-vă unghiile. Ștergeți unghiile în jos cu remodelarea poloneză de unghii pentru a curăța orice lac de unghii existenți, murdărie și uleiuri. Îndepărtați și modelați unghiile cu mașini de tăiat și un fișier de unghii. Utilizați un stick portocaliu sau un împingător cu cuticula pentru a împinge înapoi cuticulele.
  • 2. Aplicați un strat de bază și o culoare de bază și lăsați-i să se usuce. Aplicați mai întâi stratul obișnuit de bază. Lăsați-l să se usuce, apoi aplicați 1 până la 2 straturi de culoarea de bază dorită. O culoare neutră, neutră, cum ar fi Buff, va funcționa minunat. De asemenea, puteți merge cu alte culori și finisaje, inclusiv Matte și Pearlescent.
  • Imagine intitulată Aplicați sclipici pe unghii Pasul 19
    3. Blocați zonele pe care nu doriți să le străluciți cu bucăți de bandă. Atingeți banda pe piele mai întâi pentru ao face mai puțin lipicioasă, apoi lăsați-o în jos pe unghii. Puteți să o faceți vertical, orizontal sau chiar în diagonală. Puteți folosi chiar mai multe benzi pentru a crea un efect dungat sau band!
  • Utilizați autocolante ale cercului pentru a crea un sfat francez!
  • Pentru un efect polka-dot, săriți banda și utilizați o perie mică sau o scobitoare pentru a face mici puncte de poloneză clară. Faceți doar un singur cui.
  • 4. Vopsea un strat de poloneză clară pe primul tău cui, apoi scoateți banda. Faceți doar un singur cui. Aplicați un strat subțire de poloneză de unghii limpezi peste primul dvs. unghie, apoi îndepărtați rapid banda. Glitterul va rămâne doar la partea cu stratul superior.
  • Dacă faci efectul polka-dot, săriți acest pas.
  • 5. Presărați strălucirea liberă peste polishul umed. Puteți utiliza sclipici specială de unghii, sclipici cosmetice sau chiar craft. Dacă alegeți să utilizați Glitter Craft, luați în considerare obținerea celui mai bun tip pe care îl puteți găsi - acest lucru vă va oferi o privire mai ușoară.
  • 6. Așteptați 1 minut înainte de a peria excesul de sclipire. Permiteți polonezului să se usuce timp de 1 minut. Apoi, utilizați peria ventilatorului pentru a perie ușor excesul de sclipire. Concentrați-vă pe partea pictată a unghiei pe care nu ați acoperit-o cu sclipici.
  • 7. Repetați procesul pentru restul unghiilor. Amintiți-vă să lucrați la un cui la un moment dat. Aplicați polishul clar de unghii, apoi coaceți banda. Presărați strălucirea, Pat în loc, așteptați 1 minut, apoi periați excesul.
  • 8. Aplicați un strat subțire de strat superior deasupra fiecărui cui. Asigurați-vă că acoperiți și partea strălucitoare. Dacă doriți, puteți folosi acest timp pentru a aplica pietre mici de artă pentru unghii pentru a completa aspectul. Asigurați-vă că ați aplicat-le în timp ce stratul superior este încă umed, sau nu se vor lipi!
  • Dacă ați folosit mată poloneză ca strat de bază, va trebui să utilizați un strat superior lucios peste partea strălucitoare și un strat de top mat peste partea ne-glitică (mată).
  • 9. Curățați manichiura. Dacă aveți vreun strălucitor sau lustruit pe piele, utilizați o perie înmuiată în remodelarea poloneză de unghii pentru ao șterge.
  • sfaturi

    Se potrivesc cu sclipirea la lacul de unghii în cazul în care nu acoperiți unghiul în întregime. Dacă utilizați sclipici iridescent, puteți folosi culori diferite de poloneză pentru a obține efecte diferite.
  • Dacă nu aveți o perie moale de machiaj, încercați o pensulă moale făcută din părul de cămilă, evitați alte tipuri de pensule, deoarece acestea vor fi prea rigide.
  • Dacă nu găsiți o perie de machiaj în formă de fan, utilizați o pensulă în formă de fan, realizată din fibre sintetice sau sintetice. Evitați periile ventilatoarelor făcute din părul de mistreț, deoarece acestea vor fi prea rigide.
  • Aplicați adezivul școlar în zona cuticulei înainte de a începe manichiura și lăsați-o să se usuce. Când ați terminat pictura unghiilor, coaceți lipiciul și greșelile! De asemenea, puteți utiliza un protector de piele Latex lichid.
  • Lucrați pe o foaie de hârtie. Când ați terminat, pliați hârtia în jumătate și faceți o pâlnie de sclipire înapoi în sticlă.
  • Stratul superior poate plictisi sclipiciul puțin. Lăsați-l dacă doriți mai multă scânteie, dar fiți conștienți de faptul că textura poate fi mai liberă ca rezultat. Glitterul poate, de asemenea, vărsat.
  • Un strat mai subțire de poloneză de unghii de bază vă va oferi un finisaj mai plăcut decât un strat gros. Dacă utilizați un strat gros, sclipirea se poate agita.
  • Au o sticlă de haina de vârf clară doar pentru manicures sclipire. În acest fel, nu veți risca accidental obținerea strălucirii în stratul dvs. de top obișnuit.
  • Dacă doriți să adăugați sclipici la o manichiură existentă, aplicați un strat de top clar în care doriți să mergeți sclipici, apoi adăugați sclipiciul. Lăsați-l să se usuce înainte de a fi etanșarea cu mai multă haină de sus.
  • Dacă lustruirea unghiilor este bătrână și devine prea groasă, adăugați un diluant polonez de unghii pentru a-l reînvie.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind poloneză regulată de unghii

    • Acetona
    • Unghiera
    • Pilă de unghii
    • Orange Stick
    • Strat de baza
    • Strat de acoperire
    • Lac de unghii
    • Sclipici
    • Perie de fard de ochi moale

    Folosind lac de unghii de gel

    • Gel Nail Cleanser
    • Unghiera
    • Pilă de unghii
    • Orange Stick
    • Gel grund de unghii
    • Gel de bază de bază
    • Gel top strat
    • Gel lac de unghii
    • Sclipici
    • Lampa UV pentru manicures pe gel

    Făcând sclipici

    • Acetona
    • Unghiera
    • Pilă de unghii
    • Orange Stick
    • Strat de baza
    • Strat de acoperire
    • Lac de unghii
    • Sclipici
    • Pensulă de ventilator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar